2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bir kaç gündür takip ediyorum artık düzeni böyle sanırım, dr hiç bir şey demedi,nefrolojiye götürücez
canım kötü hissetme bende öyle uyutuyorum, uykusuzluktan ağlaması daha kötü

bir kaç gündür yeni bir şey deniyorum,ben yatıyorum başım biraz yüksekte oluyor, onuda üstüme yatırıp emziriyorum özellikle çığlık çığlığa ağladığı zaman, sakinleşiyor hem yüzümü görüyor, hem de karnına baskı olduğu için alttan üstten gaz çıkarıyor emerken, mutlaka dene, yanlamasına değil boylamasına yatırıyorum üstüme
sağol canım sanırım normal çünkü hep öyle artık inşallah sıkıntı olmaz
sağol canım , dün koca şehirde bu damlayı bulamadı eşim,nurse harvey s aldı onu da bir eczanede buldu
canım geçmiş olsun şükür bir şey olmamış
Canım eşin senin ruh halini anlayamaz kimse mükemmel anne değil süper anne değil, sanki bütün annler melekmiş gibi yansıtılıyor yok öyle bir dünya, her şeyden önce insanız bizimde sinirlerimiz duygularımız var üstelik yeni doğum yapmış bir kadın eğer fiziksel ve psikolojik olarak destek görmüyorsa çok fazla yıpranıyor, beden yorgunluğundan ziyade ruh yorgunluğu çok zor, her şeyi dört dörtlük olan bebeği sürekli ağlamayan kucakta taşınmayan, ev işine yardımcısı olan, eşinden destek gören annelere hava hoş, sen tek başına bu işin üstesinden geliyorsun, ben senin mesajlarını içim cız ederek okuyorum Allah yardımcısı olsun inşallah bebeği sakinleşir diyorum, eşinde tüm gün baksa bebeğinize bütün yük onun omzunda olsa dayanamaz,sen eşine yinede güzelce söyle en büyük destekçim olacakken niye böyle yapıyorsun de, zaten zorlanıyorum bana destek ol şu zor günleri beraber atlatalım de
sadece ilk günler taktım sonra çıkardım elleri hep soğuk,bebeklerin elleri klima görevi görüyor diye biliyorum

canım ya ona da zor tabi ne güzel ki duygularını dışa vurmuş benim oğlum söylemiyorda hırçınlaştı çok yoruyor beni, inşallah zamanla düzelecek,onun bebeklik fotolarını videolarını izleyin beraber

Canim avent kullaniyorum ben burnu gogsume degsin diye..banada tam bosaltamiyo gibi geliyodu baslarda ciplak emince daha kisa surede bitiriyodu sutu ama simdi mecbur alisti baya bosaltiyo gogsu mayali hamur gibi kaliyo yumusacik gogsum ordan anliyorum :)

geçmiş olsun canım
Mrb güzel anneler sizin bebeklerinizde uyurken tuhaf tuhaf sesler cikariyormu bide bazen gülüyor bazen aglama sesi cikariyor uyurken
evet gülüyor sesli sesli hızlı hızlı nefes alır gibi
Sezaryen olan arkadaslar dikisinizde batma hissi oluyor mu benim bugün hep oldu sızlıyor ve bisey batiyor gibi oluyor
ara ara oluyor canım iki sene sürüyor her gün değil tabi arada hatırlatır kendini yani
Ben heray kendi capimda yapiyorum bisiler mrymtlh
oyyy maşallah suphanallah kuzuya:)
canım benimkide almıyor ama her gün deniyorum tutsa keşke ben çok istiyorum tutmasını
Burnum akiyor halsizlik başladı
İhlamur iciyorum
Benim hasta ligim agir geçer ve hic yakinimiz yok bulunduğum şehirde.
İlaç. Kullanabilir miyim ???
parol ya da minoset içebilirsin ben içmiştim
bizim dr yaptırın dedi, birde aile hekimimize sorucam onunda yeni bebeği oldu o yaptırdı mı siye sorucam, kararsızım abisine yaptırmadık ama miniği riske atamayız su kaybı bizim için iki katı önemli, dr çok doğru söylemiş:)
Misafirlerim gitti kizlar cok sukur guzel gecti bebisim uslu durdu şaşırtıcı bi sekilde.cok yorgunum dun gece hazırlık yaptim uykusuzum...
iyi gclr..
ohh çok şükür:)
aynı ben:)
Günaydın güzel anneler... Bugün büyük gün, memlekete gidiyoruz miniğimle, inşallah rahat edicem bir süre, uçakta ağlamaz inşallah...
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel bir yolculuk olur
ben de almak.istiyorum yalniz terler mi acaba bebis burasi yazin cok sicak su an bile emerken filan çok terliyo kucagimda iken..
canım sizin orda terler ablamlarda orda
Kızlar oyun halısından memnunmusunuz? Almaya gidicem de. Belki oyalanır. Tekmele oyna mı iyi yoksa farklı bir şey mi? Maymun adası da var.
bizimki bandigo marka memnunum canım oğlum seviyor epeyde duruyor üstünde

anlamaz mı canım anlar, sen deneyerek öğrenmişsin maalesef benimki abisine kızarken çok gördü çok üzülüyorum bu duruma hem abisine kızdığım için hem küçük onun yüzünden ağlıyor zor iş annelik çok zor, eylül gelse kreşe bir gönderebilsem hayırlısıyla, gerçi yaz kurslarınada bakıcam

Selamlar, bir kaç gün uzak olmak iyi oldu:) gerçi özledim:)

bu sürede miniğimi sakinleştirme yöntemleri denedim,benimki çığlık çığlığa ağlıyor özellikle gazı varken ve o durumda da uykusuzsa çok fena ağlıyor artık içini çeke çeke, sakin olmaya çalışsamda etrafımda birde abisi dolaşıyor sonunda çok geriliyorum

artık ağlayınca yatıyorum onu da üstüme yatırıp emziriyorum, uzunlamasına yatırıyorum, hem yüzümü görüyor hem de alttan üstten gaz çıkarıp rahatlıyor sakinleşiyor, bebişleri ağlama nöbeti geçirenlere tavsiye ederim

zinco, biogai, sab simplexden sonra nurse harveys'e başladık dün akşam, iyi geldi gibi bakalım bir kaç güne belli olur

dün gaz ilacı yoktu bütün gün ağladı çok zor bir gündü

ara ara girerim inşallah

üçüncü ay aşısıyla ilgili kafam karıştı ebe aşı kartına yanlış tarih yazmış sanırım, bu hafta gidip onu öğrenmem lazım, hem rota virüsünü sorayım birde deri altı implantı

Tekrar hosgeldin
Deri alti implanti nedir cnm

Az
az evvel aynisi bnm basima geldi :)))
İki gundur elini agzina sonuyo ac olsun tok olsun yapio daha 62 gunluk minicik velet sen nerden bilion elini agzina goturmeyi cek annecim agzibdan diorum bende bi alem ne anlasin o lafimi :)
Bende isarer parmagimi salladimm hiiiii dedimm cabuk cek o elini hemn alt dudagini buktu agladii ayyy ozur diledim hmn ellerini optumm kiyamam ben ona
Ama su parmagini agzina goturup yalamasina cok uzuluyorum Niye yapiyoki

Tekrar hosgeldin
Deri alti implanti nedir cnm
hoşbuldum canım:)

korunma yöntemi, burda mrymtlh yaptırdı geçen hafta, kolun içine deri altına kibrit çöpü büyüklüğünde bir çubuk yerleştiriliyor, en az 3 yıl koruyor, 3 aylık iğne düşünüyordum ama bu daha zararsızmış

hoş geldin canimm...ozlettin kendini...kıyamam kuzuya cok gazlı cikti eflalim eymen 3 ayı dolacak degil mi nerdeyse gazinin azalması lazım. Allahim kolaylık versin kuzuya da sana da...biz yeni doğduğunda zinco almıştık yeni bitmek üzere...

eşim beyefendi korunmaya hiç yanasmiyor napıcam bilmiyorum...4 senede oldu birsürü igne kullandım dr olmaz dedi diyor daha demiyor. spiral taktirayim diyorum olmaz diyo...ikinci olsun diyo.dedim ağzını hayra aç...vakti gelince olsun inş.

biz de 62 günlük olduk.aynen ekini emiyo onlugunu emiyor. normal mis canim.ağzıyla tanıma ya çalışıyor o dönemdeler.

Bnde avent kullanıyorum cnm yumuşacık kalması gerekio dimi bn emzirdktn sonra öle olmuyo oyüzden doymuo snrm

akşam a eltime gidiyoruz yemeğe.güya yemek yapmıycam dinlenirim dedim nerdee sabahtan beri hic işim bitmedi.az birkac işim var sagolsun oğluş izin vermiyo ve aksama kadar o işin peşinde koşturuyorum.ne zamana kadar böyle gidecek acep.

ay selam bi gezmeye ev oturmasina gittim 70 mesaj olmus okumak zaman alacak eaimle aksam beebge hic bakmadigi icin ucuncu cocuk dusunmedigimi soyledim azcik atistik bende bugun arkadasa gidip kaami dagitim onlarda sali gunu bana gelecek pazarda sanirim baska misafir var bu ara misafr agirlaymda ciksin aradan ...orda 5'5 aylik bebek vardi ek gidaya gecisi anlatti saolsun arkafas ama sutu azalmis doymuyormus 34 ayda hic kilo almayinca mamaya gecmisler bakalim benimkide bu ay hic almiyor sanki cuma kontrolde ne olcak

Canim ellerino kesfediyor, ben bayiliyorum emmesine :), oyle azimle istahla emiyorkii :)) tabi o bal eller bendede olsa bende emerdim :))

Canim hosgeldin bizde seni ozledik, gecmis olsun ya 3 aydan sonra biter insallah sancilari bebisin

Ben de elini emsin diye elini ağzına doğru götürüyorum, bulamıyor da bazen Gelişimi şu an bunu gerektiriyor canım, üzülme bırak tanısın vücudunu...

4. ayda pek kilo alımı olmuyormuş canım, gerçi sen daha deneyimlisin bilirsin ama okuduğum yazılar böyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…