Ben kullanıyorum canım, doğumdan sonra baktım kaynatmakla olacak gbi değil alayım dedim memnunum. Az miktarda suyla kısa sürede halloluyorArkadaşlar biberon sterilizatörü kullanan var mı aranızda? Sizce gerekli bir cihaz mı, kullanışlı mı? Biberon kaynatmak bazen çok zor geliyor. Bir de Çeşme suyu ile kaynatınca kireçleniyor. Kararsız kaldım.
Hangi marka aldın acaba? Kurutma işlemi de yapıyor mu cihazlar?Ben kullanıyorum canım, doğumdan sonra baktım kaynatmakla olacak gbi değil alayım dedim memnunum. Az miktarda suyla kısa sürede halloluyor
ben bu hafta sonu gittim,,, gittiğim avm de emzirme odası varmış, orada emzirdim bebeği,,, zaten arabanın içindeydi,, oradan kafeye gittik,, biraz huzursuz oldu,arabadan çıkardım oynadım,, geri yerinde koydum,,, 25-30 dk oturmuşuzdur eşimle,,,Kizlar bebeklerinizke avm yada disarda herhangi bir lokantaya cafeye gideniniz oldumu kac saat kaldiniz nasil bir surecti arabaylami yuruttunuz nasil nerde beslediniz fikir almak istiyorum
bnmde sutum geliyo ama ben gececrahat uyusun diye 60 ml mama veriyorum 1Bi arksdssta emziriyoe normalde ama gece uyumadan once 1 kereye mahsus mama veiyormus cocuk bir kere kalkiyormus 4 aylik bebegi anne sutude baya yariyor cocuga guzel emdigi icin birkere mama veriypr olmasi sorun degil
ohhhh hadi bakalim yazarsin sonuclari bizde bugun 40 imiz cikti 40 ucurmaya ananeye geldik :)ben bu hafta sonu gittim,,, gittiğim avm de emzirme odası varmış, orada emzirdim bebeği,,, zaten arabanın içindeydi,, oradan kafeye gittik,, biraz huzursuz oldu,arabadan çıkardım oynadım,, geri yerinde koydum,,, 25-30 dk oturmuşuzdur eşimle,,,
giyim olarakda eşofman tkmı giydirdim onun üzerine penye tulum onun üzerine polar tulum,, cafedeyken biraz sıcak gibiydi, polar tulumunun fermuarını açtım,, emzirirken polar tulumu çıkardım, penye tulumun çıtçıtların açtım,,,
önemli olan terletmemek bebişlerimizi,,,
bu hafta emz,rme önlüğü alıcağım,, ve bu hafta sonu suşi yemeğe restorana gidiceğim bebşimle ve eşimle,,, :)))) yani ilk restoran deneyimim olucak,,,
http://www.e-bebek.com/weewell-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici_WEE-WSB160 Bunu aldım canım ben,kurutma da yapıyor ama uzun sürdüğü için kullanmıyorum benHangi m
Hangi marka aldın acaba? Kurutma işlemi de yapıyor mu cihazlar?
Hayırlı olsun canım 40'ınız, bizimde yarın çıkıyor inşallahB
bnmde sutum geliyo ama ben gececrahat uyusun diye 60 ml mama veriyorum 1
ohhhh hadi bakalim yazarsin sonuclari bizde bugun 40 imiz cikti 40 ucurmaya ananeye geldik :)
Ohh yazdıklarını okurken benim için açıldı valla, ne iyi etmişsinMerhaba hanımlar, bugun goz druna gittik, kanalda tikanma varmış, damla ve masajla acılacak inşallah, ikide de kuaför randevum vardı, sac kesimi, kas, agda falan derken inanılmaz rahatladım, kendime bakmayı özlemişim, bebisimede annem baktı, bebek arabasina koyduk, kizim maşallah hep uyudu hic kalkmadı, öyleki gündüzleri zor uyuyan kızım eve dönerken araba da bile uyanmadı maşallah kuzuma
Ama bana cidden çook iyi geldi bu kişisel bakım zira cok ozlemişim.
Bizimde kırkımız yarın çıkıyor :))Hayırlı olsun canım 40'ınız, bizimde yarın çıkıyor inşallah
Ohh yazdıklarını okurken benim için açıldı valla, ne iyi etmişsin
Zamanla alışıyorsun canım, ben şahsen kendimden bu performansı beklemiyordumGünaydın kızlar, dün kv annem evine gitti, bugün oğluşumla evde ilk defa tek başımayım. Azıcık tırsıyorum sanki ama burada uzun zamandır tek başına olanları düşündükçe rahatlıyorum, Allah kolaylık versin hepimize
Süpersin, ah ah ben eşime bırakamam ondan pala remzi modunda geziyorum, memlekete gidicem ay sonunda anneme bırakıp gezerim artık...Merhaba hanımlar, bugun goz druna gittik, kanalda tikanma varmış, damla ve masajla acılacak inşallah, ikide de kuaför randevum vardı, sac kesimi, kas, agda falan derken inanılmaz rahatladım, kendime bakmayı özlemişim, bebisimede annem baktı, bebek arabasina koyduk, kizim maşallah hep uyudu hic kalkmadı, öyleki gündüzleri zor uyuyan kızım eve dönerken araba da bile uyanmadı maşallah kuzuma
Ama bana cidden çook iyi geldi bu kişisel bakım zira cok ozlemişim.
Bence filesiz yikamk icin cok erken acikcasi ben cesaret edemem ck sukur biz 3 seferdir esimle yikiyoruz daha dogrusu ben yikiyorum o kovayi tasiyor onu ver bunu ver diyorum onlari veriyo ama sevi bebenin kopuklu filesini hic sevmedik cocuk hep yamuluyordu ne varsa eski filede var, ben hemn vucuduna su dokuyorum incecik bir bezimiz var onla yikiyorum esimde usumesun diye hep su dokuyo kollarina bacaklarina once basindan asagisini yikiyoruz sonra sirtini yikiyoruz basini yikiyip bidaha vucudunu durulayip hoppp havluya hemn bezini bagliyirum cunku gecen havlusu cis icindeydi:)Siz küveti filesi kullanmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Küveti içine yatırınca daha mı kolay oluyor? Ya vücudu bir şekilde yıkanır ama kafasını yıkarken hem bebeği hem de kendimi korkutmaktan çekiniyorum. Aslında kızım da suyu çok seviyor ama bakalım ne yapacağız. Yaz olsa yavaş yavaş yıkarım ama şimdi bi de hava soğuk çok hızlı yıkayıp giydirmek gerekiyor ki üşümesin.
once vucudunu sonra kafasını yıka canım yoksa kafası ıslak şekilde beklerse vucudu yıkarken , uşutebilir.Bence filesiz yikamk icin cok erken acikcasi ben cesaret edemem ck sukur biz 3 seferdir esimle yikiyoruz daha dogrusu ben yikiyorum o kovayi tasiyor onu ver bunu ver diyorum onlari veriyo ama sevi bebenin kopuklu filesini hic sevmedik cocuk hep yamuluyordu ne varsa eski filede var, ben hemn vucuduna su dokuyorum incecik bir bezimiz var onla yikiyorum esimde usumesun diye hep su dokuyo kollarina bacaklarina once basindan asagisini yikiyoruz sonra sirtini yikiyoruz basini yikiyip bidaha vucudunu durulayip hoppp havluya hemn bezini bagliyirum cunku gecen havlusu cis icindeydi:)
Sterilizatörüm bozuldu şaka gibiHangi m
Hangi marka aldın acaba? Kurutma işlemi de yapıyor mu cihazlar?
Bende en son kafasını yıkıyorum üşümesin diyeonce vucudunu sonra kafasını yıka canım yoksa kafası ıslak şekilde beklerse vucudu yıkarken , uşutebilir.
Canim sutun nekadar yetersiz mesela gece cok oluyor gunduz mu azaliyor?benimde yetersizdi doktor mama ya basla sutun hic yetmiyor dediginde aglamistim hirs yaptim sonra cogaldi sutum hic mama vermemeye basladim.simdide gogus ucu yaralariyla basim dertte oldugu icin acisina dayanamadigimda gunde 60 ml mama veriyorum bazi gunler..moralini bozma sutun artacak emin ol..cok su ic..benim simdi sutum yetsede veremiyorum bakmama takviyesiyle ilk cocuklarini buyuten anneler vardi hatirlayamiyorum nicklerini..bir sorum var size kac ay bu sekilde devam edebildiniz?? Ise baslama vaktide yaklasiyor kara kara dusunuyorum nasil bir sistem kurmali diye..ayrilmayi bile dusunuyorum..
internette sut mevzusunu devamli okuyorum ciddi bir saglik sorunu yoksa anne sutunun artmamasinin bir nedeni yok diye..herseyi denedim ama arttiramadim bebek bile bosa cekmekten yoruldu usandi..oyle seyler yaziyor kI okuyunca benim gibi durumda olanlarin cocuklarin zekasi bagisikligi yeterince gelisemeyecek, eksiklikleri olacak algisi kafama yerlesiyor..insan neden ben sorusunu kendine sormadan edemiyor..oyle doldum ki bu konuda hep ayni tembihleri duymaktan oyle sıkıldimki...
Kıyamam yaa çok takılma canım ben mamayla büyümüşüm çok şükür kolay kolay hastalanmam zekam da yetiyo kendime. Mamaya teşvik için söylemiyorum ama stres yaptıkça o süt iyice çekiliyor rahat olmaya çalış çevre onu tembihlemese başka bişi bulur mutlakamama takviyesiyle ilk cocuklarini buyuten anneler vardi hatirlayamiyorum nicklerini..bir sorum var size kac ay bu sekilde devam edebildiniz?? Ise baslama vaktide yaklasiyor kara kara dusunuyorum nasil bir sistem kurmali diye..ayrilmayi bile dusunuyorum..
internette sut mevzusunu devamli okuyorum ciddi bir saglik sorunu yoksa anne sutunun artmamasinin bir nedeni yok diye..herseyi denedim ama arttiramadim bebek bile bosa cekmekten yoruldu usandi..oyle seyler yaziyor kI okuyunca benim gibi durumda olanlarin cocuklarin zekasi bagisikligi yeterince gelisemeyecek, eksiklikleri olacak algisi kafama yerlesiyor..insan neden ben sorusunu kendine sormadan edemiyor..oyle doldum ki bu konuda hep ayni tembihleri duymaktan oyle sıkıldimki...
Fiks 3 saatte 50-60 cc..aglamak hirs yapmanin dibine vurdum ama malesef..Canim sutun nekadar yetersiz mesela gece cok oluyor gunduz mu azaliyor?benimde yetersizdi doktor mama ya basla sutun hic yetmiyor dediginde aglamistim hirs yaptim sonra cogaldi sutum hic mama vermemeye basladim.simdide gogus ucu yaralariyla basim dertte oldugu icin acisina dayanamadigimda gunde 60 ml mama veriyorum bazi gunler..moralini bozma sutun artacak emin ol..cok su ic..benim simdi sutum yetsede veremiyorum bak