Canim her cocuk her anne kisacasi herkes kendine ozeldir hepimiz dunyaya gelmis tek ve yegane insanlarz ne kadar genel gecer kurallarda kendimixi gorsekte bazen olaylari kontrol edemeyiz doktrlarda hep gecmisi ornk alip ilerde cikan cikabilecek sorunlari orneklem yapip genel gexer kuramlar yapamiyor bugun bisey dogru iken hopp yanlis olabiliyor kisacasi gulyuZlu annem dogru anne sutu vermek guzel harika bisey ama verememek elde olnamasi senden degil ve neden ben demek sunun gibi bisey bilmem seni ragatlatr mi :mama takviyesiyle ilk cocuklarini buyuten anneler vardi hatirlayamiyorum nicklerini..bir sorum var size kac ay bu sekilde devam edebildiniz?? Ise baslama vaktide yaklasiyor kara kara dusunuyorum nasil bir sistem kurmali diye..ayrilmayi bile dusunuyorum..
internette sut mevzusunu devamli okuyorum ciddi bir saglik sorunu yoksa anne sutunun artmamasinin bir nedeni yok diye..herseyi denedim ama arttiramadim bebek bile bosa cekmekten yoruldu usandi..oyle seyler yaziyor kI okuyunca benim gibi durumda olanlarin cocuklarin zekasi bagisikligi yeterince gelisemeyecek, eksiklikleri olacak algisi kafama yerlesiyor..insan neden ben sorusunu kendine sormadan edemiyor..oyle doldum ki bu konuda hep ayni tembihleri duymaktan oyle sıkıldimki...
Bir tenisci hemde en unlulerdenismini unuttum wemninton gakiba bilen duzeltsn birgun kariyerinin dorugundayken aids oluyor ve roportaj yapan bi gazeteci su soruyu soruyorneden siz diye dusunuyor musunuz oda diyorki bakin her yil bi cok ulkede bicok cocuk dogar bunlardan sadece belli kismi tenisci olur ve ergenlige kadar sadece bi kaci sakatlanmadan devam edip onlar icibdende sadece bi kac kisi olimpiyata katilir birinci olur ve ben onlardan olurken neden bendemediysem simdi demek cok buyuk bir ayip olmaz mi yani canim benim sen anladn o kucuk yavrucagi o sekilde ve bu hasssasiyetle sen yetistirebilecekmisdin dusun ki baska bi a.nne mamayi dayadikca ohh diyecekti ne vicdan ne bisey yapacakti salla gitsn ohh kendine de anne diyecekti emin ol sen bunu buraya yazmasanda vicdaninda halletmissin