2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok canım vicdan yapma, benimki sık sık uyanan bir tip, çok uyuyunca garipsedim, artık büyüyorlar gerçi rahat rahat uyuyabiliriz

Yok canım vicdan yapma, benimki sık sık uyanan bir tip, çok uyuyunca garipsedim, artık büyüyorlar gerçi rahat rahat uyuyabiliriz
İnşallah canım moralini bozmak gibi olmasın ama arkadaşımın 1.5 yaşında kızı var gece 4 kere kalkıyoruz diyo nasıl yani dedim emmek için kalkıyormuş tıka basa doyuruyorum yatarken kalkmasın diye yine de uyanıyo dedi. Ben bir kaç ay sonra bitecek bu uyanmalar sanıyodum dedim sen uykuyu unut artık dediler, o kadar olmaz dimi yaaa

Tecrübeli bi amne olarak her uyandığında meme veeyecen su cubuk kkaker yada sevdigi birsey yavas yavaş azaltacak kalkmayi

Canim disiplin kurmak bizim elimizde, zor ama ypabiliriz. 5-6 aydan sonra bebrklerin midesi buyudugu icin gece beslenmeleri sart degil. Bi arkadasimin bebegi 9.ayindan sonra gece beslenmesini birakmis, simdi 13 aylik ve gece hic uyanmadan 12 saat uyuyor dedi arkadas, bu kadaro biraz zor ama mumkun demekki..

Kizlar bebegim sabahtan beri agliyor uyumuyor hani böyle mideniz agzınıza gelir kusacak gibi olursunuz ya suratını agzını öyle yapıyo kabaca söyleyim öğürüyor resmen ne oldu ki acaba

Tecrübeli bi amne olarak her uyandığında meme veeyecen su cubuk kkaker yada sevdigi birsey yavas yavaş azaltacak kalkmayi
Tamam canım aklımın bi kenarına yazdım

Yani sonuçta uyku da önemli, 4 kez kalkmak nedir yaa

Merhaba,

Aynı şeyi biz de yaşadık. Aylık kontrolümüz vardı doktorumuz 56 cm ölçüm yaptı ancak aşı için sağlık ocağına gittiğimize 54 cm ölçtüler bence de doğru ölçmüyorlar. Ben de doktorun ölçüsünü baz alıyorum

Minnosum nerelerdesin sen yaaa firsatim olmadi geriyide okuyamadim uzaklasma kararimi aldin burdan naptin ,oturmus yine dayanamamis tek tek herseyi cevaplamis:)) naparsan yap sigara gibi burasi tiryakisi oluyorsun 3 gun icmesen bile 4. Gun icen sigaracilar gibi yine girip bakiyoruzz stress atiyoruzz,bu arada evet ana kucagi on koltuga takiliyormus ama Annm simdilik arabanla gelme dedi esim saat 6 da kalkio ise gidiyo annmlerin evin onunden geciyo sen yeterki gel biz o saatte kalkariz dediler,torun aski boyle bisi uykulardan uyandiriyoo insani

En iyisi olmus iyi gezmeler

Bi arksdssta emziriyoe normalde ama gece uyumadan once 1 kereye mahsus mama veiyormus cocuk bir kere kalkiyormus 4 aylik bebegi anne sutude baya yariyor cocuga guzel emdigi icin birkere mama veriypr olmasi sorun degil

Ayyyy o bnm bebekligim oyleymis insallah oglumda bana ceker

Kızmın gebeyken kontrllde kalbinde aciklik var demisti dr. Dogunca gelirsin bakariz bbugün gitik aciklil kapanmamis 5 ay sonra yine gel muayene edelim kapanmasi lazim ozamna kadar dedi. 43 günlük olduk 3850 dogmustu 5 kilo plmus ssutumuz yariyormus dedekki

Bugün kv geldi kadında nasıl bir enerji var bilemiyorum uyumayan bebiş paso uyuyor sallamıyor bile yan yatırıp poposuna pış pış hemen dalıyor aynısını bende yapıyorum olmuyor gün boyunca ben emzirdim verdim o uyuttu ben mi bi yerde yanlış yapıyorum acaba

Ay ne güzel biri gelse de benim bebeğimi de uyutsa :) bugün gündüz uykumuz hiç iyi değildi çok huzursuzdu yavrum banyo yaptırcaz inşallah iyi gelir

Sa
ben de pek uyutamıyorum canım.. babam alıyor omzuna hemen uyuyor. ne yapçam bilmiyorum valla.

Benimde tek uçta canım ama iki göğsümde de hemen hemen aynı miktarda süt çıkıyor, böyle olmasa belki daha mı çok çıkardı bu gögsumden, olabilir belki. Ama şimdi o beyazlık hafif kırmızı oldu, acaba yeri mi kanlandı anlamadım ama sağarken kanlı süt falan gelmiyor çok şükür, arkadaşların dediği gibi nazarda olabilir. Bolbol okumalıyız kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…