- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
Aynennn...:))))) benimde içime bir gun boşayacgm diye doguyor hep nedense . Altıncı his midir nedir . Allah korusunda. Genelde ona sinirlenince dogar içime o his.
cnm bnce dile getrme boşarım seni diye tehdt etme . Onceden çok ederdim az daha herif bni boşuyodu tehdtlerimden bıkıp. Boyle seyler evliligi sarsar yıpratr. Tmm gozlerindeki o korkuyu gormek ayrı bi zevk ama iyi olmaz .Aynennn...
Ben bi de dile getiriyorum kizinca.
Alttan aliyo cogu zaman ama arada o da patliyo artik..
Aynı sorun bizde de var uykuya dalıyor beş dakika geçmeden ssnki birşey boğazlıyor gibi kafasını kaldırıyor sesler çıkartıyor balgam desem değil boğazını temizliyor büyük insan gibi doktora da gösterdik hiçbir sorun yok dedi eşimde süt boğazına yapışıyordur emzirdikten sonra 2 çay kaşığı su veriyorum geceleriBugun bebiş hiç uyumadı ya bir saat ble uyumadı hiç boyle yapmazdı. Neden olduki anlamadım . Gozleri uykuszlktan kıpkırmzı oldu yok. Daha yeni uyuttum bu saat oldu. Bide bnm bebegm nefes alıp verirkn ses çıkartıyr bu neden olurki nefesi içine gideck diye korkuyrm bzn.
Ayenn benimkide cok seviyor ama onu izliycem diye uyumuyor bi melodi var o calmaua baslarsa oyle siziyor bazenKizlar merhaba uyku problemi yasayanlar icin belki bi fikir olur diye soyluyorum bizde su muzik calan anakucaklarindan var uyucagi zaman ona koyup muzigini aciyorum 5 dk ya kut gidiyor..tavsiye ederim..birde emzirme aralarinda oyalamaktan bahsedilmisti biz pusetin uzerine donencesini taktik onlara bakarken heyecandan deliriyor konusuyor guluyor onlara baya oyalaniyor hemde cok seviniyor:) su donence hayat kurtarici sizde deneyin :) opuyorum kuzucuklarinizi
Drna soyle canim bize de temizleme suyu verdi onla temizliyorumGünaydın...kızım emerken aniden kafayı çekip sinirleniyor önceleri gaz sancısından diyordum ama acaba burnumu tıkalıki diye kafama takıldı.Bu gün benim kontrolüm var doktorda gelirken eczaneden bir burun damlasımı alsamki?
Ole yapinca geciyor mu peki benim arkdasiminda oleydi gelen gidenden mikrop kapmisAynı sorun bizde de var uykuya dalıyor beş dakika geçmeden ssnki birşey boğazlıyor gibi kafasını kaldırıyor sesler çıkartıyor balgam desem değil boğazını temizliyor büyük insan gibi doktora da gösterdik hiçbir sorun yok dedi eşimde süt boğazına yapışıyordur emzirdikten sonra 2 çay kaşığı su veriyorum geceleri
Çok uykusu olduğunda yapıyor bizim oğlan uyku sıkıştırdığında emerken çok sinirleniyorGünaydın...kızım emerken aniden kafayı çekip sinirleniyor önceleri gaz sancısından diyordum ama acaba burnumu tıkalıki diye kafama takıldı.Bu gün benim kontrolüm var doktorda gelirken eczaneden bir burun damlasımı alsamki?
Doğduğundan beri böyle bilemiyorum ki doktor sorun yok dedi burnuna boğazına baktı ama su fayda ediyor mu dersen bence etmiyor ama eşim faydalı olduğunda ısrarcı :)) bilmiş bilmiş konuşuyor herşeyeOle yapinca geciyor mu peki benim arkdasiminda oleydi gelen gidenden mikrop kapmis
Ayhh bu erkekler deli eder insani bi senink degil hepsi ayni sanirsin 9ay onlar tasidi onlar dogurduDoğduğundan beri böyle bilemiyorum ki doktor sorun yok dedi burnuna boğazına baktı ama su fayda ediyor mu dersen bence etmiyor ama eşim faydalı olduğunda ısrarcı :)) bilmiş bilmiş konuşuyor herşeye
Dr tavsiyesi ile veriyorum canim..benim Bebegim gunde ortalama 250-300cc mama 500-550 cc anne sutu aliyor..kabizlik sorunumuz var..sudan nefret ediyor ama malesef vermek durumundayim..Arkadaşlar merhaba. Foruma yazamasam da düzenli takip etmeyi çok istiyorum ama bir süredir telefonla girmede sıkıntı yaşıyorum. Ekran sadece bu sitede bir türlü kaymıyor. Sayenizde hem hamilelik döneminde hem doğumla ilgili çok faydalı bilgiler öğrendik. Herkesin tecrübelerinden faydalanmış olduk. Şimdide bebeklerimizle ilgili bilgiler paylaşabiliyoruz. Doktorumuza sormayı unuttuğum bir konu var. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim yine. Benim bebeğin takviye mama da alıyor az anne sütü yanında. Mama alan bebeklere su verilmesi gerekiyor mu? Annem ısrarla su ver diyor. Sadece anne sütü alsa 6 ay verilmemesi gerektiğini biliyorum ama mama da emin olamadım. Dün akşam ilk kez birkaç çay kaşığı verdim. Vermem gerekiyorsa ne sıklıkla ve ne kadar vermeliyim? Şimdiden teşekkürler
Çok şükür temiz çıktı çok şükür bin şükür.Çok geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkar. Aynen ben de takip etmekte zorlaniyorum merak ediyorum fırsat buldukça girmeye çalışıyorum