Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben terör estiriyorum. Ama normal tavırlarımız bence, hele ilk çocuksa çevredekiler tecrübesisiz diye hiç birşey bilmiyormuşuz muamelesi yapıyorlar. Onların zamanımda öyleymiş büyüklerinden öğrenirlermiş bizim netten, kitaplardan, gebe okullarından öğrendiğimizi algılayamıyorlar. Kendini salıp ellerine bırakırsan yandın. Bırakmamak için birşeyler söylüyoruz o da kırıcı olabiliyor ama etrafındakiler anlayışlıysa sorun yok. Değillerse de kendileri bilirler çok takma boşverMerhaba kizlar nasilsiniz. Ben yine birilrinin kalbini kirdim galiba. Sizde de var mi bilmiyorum cok kiskaniyorum ben bebegimi bi babasindan kiskanmiyorum. Benim bildigim kucuk bebek annesi talep etmedikce baska kucakta durmaz oyle saatlrce sikistirmalar sevmeler filan. Yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum. Bu arada 2. haftadan beri yalnizim bebegimde kolik var sanirim cok yoruluyorum yinede yalnizken daha rahatim. Ev isimide yemegimide hallediyorum cok sukur. Ama birisi bana bebegimle ilgili bisey soyleyince cok sinirleniyorum. Iste bu bebek doymamis emecek, yok banyosunu gec saate birakma,bu kucaga alismis, emzik verme vs gibi. kotu bisey demiyorum ama tavirglarima yansiyo ister istemez sonrada uzuluyorum
Canım benim yaralar da iyileşince denedim birini rahat alıyo, diğerinde biraz zorlanıyoruz ama buna da şükür yavaş yavaş alışcaz inşallah
canim bi om x kaldi zaten bide onu alim denim diyordum her yolu deniyorum caresiz.bide 20 gün oldu hic toplanmadilar diyordum ins bundan sonra toplarlar.kac kilo dogmuslarsi peki canim.bide anne sütu emiyorlar miydi mama takviyesi yaptin miSlmlar tüm annelere.
Ebrucum 2.ay tavan yapıyor gaz maalesef. Ben Om-x diye bir şurup kullanıyorum. Ise yarıyor tavsiye ederim.
Küçük olmalarına aldanma hiç merak etme çabuk toplaniyolar.
Benim kızlar 45.gun 4250-4750 olmuşlardı. 20. Günden sonra hızlanır.
Rabbim kolaylıklar versin.
Teşekkür ederim canım, çok sağol desteğin için iki çocukla bi de bize yetişiyorsun burda
Sagol sutumde artsa daha ne isteyim:)
masallah masallah eflalim bu nası olmş boyle ilk fotoyuda hatrlıyrm sutun iyi yaramiş tosun pasa olmuş resmn bu : )albüme foto koydum teyzeleri
bakında sileyim
sevilcim topuk kanı sonucun çıktımı ? Seninde yuksek çikmişti galiba troiddi degilmi ? Benim kaynımn bebegininde troidi yuksek çıkmışta ikinci kez aldıklarında sonuç temiz çıkmıştı inşllh bizimkilerde temiz çıkar. Benim bugun bir hafta oldu aramadılar galşba bi sorun olunca arıyrlarmış diken ustunde gbi bekliyorum arayacklar diye odum kopuyr.Evet ya herkes ayni seyi soyluyor. Dr evya ebe boyle dedi diyince susuyorlar
selam kızlar bende tüp bebek yaptırdım 7. denememdi bu..
4. denemede bebiş tutmuştu yalnız 10 haftalıkken kaybetmiştik kalp atışı durmuştu..
şimdi beklemedeyim 8. gün bugün 3 gündür drar testi yapıyorum sabahları hepsinde silik çizgi beliriyor yalnız aklımı karıştıran siteler oldu canım sıkıldı
bebetime die bi test var eşim ondan almış hep onu yaptım yani ama bazı sitelerde güvenilir olmadığı yazılmış 4tanenin 4ü de hata vermiş olabilir mi ??
test için de çok erken cumartesi yaptırmam lazım kanı dr um ööle istiyo
tutmuşsa 5 ocak ta gelecek bebiş yada bebişler
Evet göbek bağı düşünce yıkadık doktor banyo yaptırmayı ihmal etme Banyo yapması önemli dediBebekleri ne zmn yikadiniz kizlar? Gobek bagi dusunce mi?
veeeeeeeee @minione sahalara döndü
ahhh kuzum mememi tutabiliyor slikon uçlada uçsuzda ama emmek istemiyor sütüm aktığı halde
önce güç bela tutturuyorum başlıyor homurdanmaya
sonra çığlık çığlığa ağlama
böbreğinden dolayı aç bırakma lüksüm yok
bütün uğraşlarım sonucunda biberonu alıyor sanırsın kıtlıktan çıkmış
ayyyy bir homurdanıyor bir sitemler tripler şaka gibi
böyle anne memesini reddeden bebekte varmış piyango bana vurdu
kaçıncı gün emmeye başladı? Benimki de seninkinin ilk hali gibi. Bugün 17. Günümüz. Emzirme denemesi yapmaya korkuyorum ağlamaya başlayınca susturamıyorum katılıyor morarıyor üzülüyorum. Ne yaptın da emdi ?ayyyyy kızlar sabah yazdım pes ettim diye
maşaallah süphanallah tebarekallah emiyor sabahtam maşaallah süphanallah tebarekallah emiyor sabahtam maşaallah süphanallah tebarekallah emiyor sabahtam maşaallah süphanallah tebarekallah emiyor sabahtam b
15. Gün başladık hem Dr hem sağlık ocağı söyledi.Kızlar bebeği için vitamin kullanan var mı? Bir arkadaşım daha ilk kontrolünde doktorun d vitamini içeren damla verdğini söyledi, benim doktor vermedi, verilmesi gerekli mi şimdiden?