- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegnde sarılık olduysa vucut onu atarkende çıkarmış o sivilceler , sıcaktanda çıkabilir çok sıkı giydirdiysen. O batıl inancı bnde biliyrm ama ne kadar dogru bilmiyorumda kırkı çıkmayan çocugn yanına ole girilmez derler girmeseler o şekilde daha iyi.Kizlar ya benim kizimin assagi yukari 1 haftadir yüzünde sivilce gibi şeyler var ucu beyazli.yavaş yavaş artiyo önce sağ yanaktaydi sonra sola geçti kaşların ortasi kulak memesi ve boynunda var.boynundakiler aynimi bilmiyom ama diğer bolgedekiler ayni şekilde.sicaktan diyorlar,anne sütü yaglidir ondan diyolar,çok opmekten,falan filan ama çoğu kişi pis birimi görmeye geldi diyo her ne kadar doğru bilmiyom.gorumcem pisti bana o bakti mecbur bakicakti ama kulagina annen gibiyim demiş oda kendini suçlu hissediyor.eşimin yengesi hastaydi gelmedi ama benim eşimin akilsiz bi kuzeni var hastanede resmi çek facebook a koy oda oradan bakmis baya bi inceledim vaktim falan dedi acaba olabilir mi yoksa batil inanç mi?? Basina gelen varmi.bugün anne sütü surdum biraz belki iyi gelir diye doktor bebeklerde cikiyo dedi ama insanin yavrusu olunca endişeleniyor yani.sicaktan değildir evimiz isi yalitimli sicak hatta kimi zaman gündüz soba yakmadik bile.
Benim iki cocukta sarilik olmadi ilkindede vardi bundada var cnmbebegnde sarılık olduysa vucut onu atarkende çıkarmış o sivilceler , sıcaktanda çıkabilir çok sıkı giydirdiysen. O batıl inancı bnde biliyrm ama ne kadar dogru bilmiyorumda kırkı çıkmayan çocugn yanına ole girilmez derler girmeseler o şekilde daha iyi.
canim benim kizimdada oldu ayni sey .anneden gecen hormonlardan dolayi oluyomus. Bi hafta icinde kendiliginden geciyor.bide islak pamukla gunluk silersin yuzunu bebisin.Kizlar ya benim kizimin assagi yukari 1 haftadir yüzünde sivilce gibi şeyler var ucu beyazli.yavaş yavaş artiyo önce sağ yanaktaydi sonra sola geçti kaşların ortasi kulak memesi ve boynunda var.boynundakiler aynimi bilmiyom ama diğer bolgedekiler ayni şekilde.sicaktan diyorlar,anne sütü yaglidir ondan diyolar,çok opmekten,falan filan ama çoğu kişi pis birimi görmeye geldi diyo her ne kadar doğru bilmiyom.gorumcem pisti bana o bakti mecbur bakicakti ama kulagina annen gibiyim demiş oda kendini suçlu hissediyor.eşimin yengesi hastaydi gelmedi ama benim eşimin akilsiz bi kuzeni var hastanede resmi çek facebook a koy oda oradan bakmis baya bi inceledim vaktim falan dedi acaba olabilir mi yoksa batil inanç mi?? Basina gelen varmi.bugün anne sütü surdum biraz belki iyi gelir diye doktor bebeklerde cikiyo dedi ama insanin yavrusu olunca endişeleniyor yani.sicaktan değildir evimiz isi yalitimli sicak hatta kimi zaman gündüz soba yakmadik bile.
hımm o zaman sarılıktan olmuyor genelde sıcaklıktan oluyr bnce . İlk oglumu sıcaga çok bastrmıştık kat kat kundak kat kat giysi battaniye yorgan çocuk helak olmuştu sıcaktan ve yuzu hep sivilceyle dolmuştu kırkı çıkana kadar geçmemişti. Bu oglumdada var ama tek tuk .Benim iki cocukta sarilik olmadi ilkindede vardi bundada var cnm
sarilik tehlikesi gecirmedik cok sukur simdilik ondan degil sanirim canim.hasta gormesi olayida dedigin gibi batil inanc sadece sanirimbebegnde sarılık olduysa vucut onu atarkende çıkarmış o sivilceler , sıcaktanda çıkabilir çok sıkı giydirdiysen. O batıl inancı bnde biliyrm ama ne kadar dogru bilmiyorumda kırkı çıkmayan çocugn yanına ole girilmez derler girmeseler o şekilde daha iyi.
saol canim icim rahatladi şimdi. Ozaman bende mutlu olabilirim kizim kilo almaya basladi ufacicik doğmuştu çünkü kizimebrubirol bence kilo aldigi icin cikiyor @sarfansari nin annesinin dedigi gibi benm oglumu hic regl olmus biri gormedi o donemde cikti yinede heryerinde sonrada tombis tombis oldu gecti bi gun cikiyor artyor bakiyorsun yavastan geciyor tombik olmus dusunme sadece anne sutuyle sil bence ..hatta ben sivilcelenince cok mutluyum:)
Anladim canim saol.fışkırtarak kusma bebek reflüsünde olur
sürekli olur
arada olan normal kusma korkmayın
Aman gecici olsunda onemli degil.ilk cocuk olunca insan endise ediyo ne bilim Bide yok hasta bakti falan filan dediler korktum bbende.dedigin islak pamukla siliysiliyim.patlamadan zarar vermeden bir an once gecse iz kalicak diye korkuyorumcanim benim kizimdada oldu ayni sey .anneden gecen hormonlardan dolayi oluyomus. Bi hafta icinde kendiliginden geciyor.bide islak pamukla gunluk silersin yuzunu bebisin.
gözündeki çapaklar için 1-2 damla sütünden sağ iyi geliyor ben yaptım hemen gectiKızlar dun bebegimi banyo yaptırdık , banyodan sonra vucudu yaglansın diye zeytinyagı surdu kaynanam ben gormemişim yuzunede surmuş gozlerinede kaçirmiş gozunun içi bulanık gozukuyr ve bugunde hep çapaklanmiş bi zarar olurmuki gozune ve çapaklanması nasıl gdecek çayla sildim ama geçmiyr .
Canim kucuk kucuk ucu beyaz sivsivilce.sanirim anne hormonlarından yada kilo almasından oluyo neyse kotu bise olmasindaebrubirol canım tam bildiğimiz sivilce gibi mi
ergenlik sivilcesi gibi yani
öyleyse büyük oğlumda vardı
bildiğin sivilceydi
anneden geçen hormonlardan olurmuş
dr birde bana kuruyemişi yağlı şeyleri bırakmamı söylemişti
kendiliğinden geçmişti
Canım benim oğlumdada var bugün doktor gördü anneden geçen hormonlardan okuyormuş içleri sarı olanlara terramycın sür dedi mijrop kapmasın dedi...Kizlar ya benim kizimin assagi yukari 1 haftadir yüzünde sivilce gibi şeyler var ucu beyazli.yavaş yavaş artiyo önce sağ yanaktaydi sonra sola geçti kaşların ortasi kulak memesi ve boynunda var.boynundakiler aynimi bilmiyom ama diğer bolgedekiler ayni şekilde.sicaktan diyorlar,anne sütü yaglidir ondan diyolar,çok opmekten,falan filan ama çoğu kişi pis birimi görmeye geldi diyo her ne kadar doğru bilmiyom.gorumcem pisti bana o bakti mecbur bakicakti ama kulagina annen gibiyim demiş oda kendini suçlu hissediyor.eşimin yengesi hastaydi gelmedi ama benim eşimin akilsiz bi kuzeni var hastanede resmi çek facebook a koy oda oradan bakmis baya bi inceledim vaktim falan dedi acaba olabilir mi yoksa batil inanç mi?? Basina gelen varmi.bugün anne sütü surdum biraz belki iyi gelir diye doktor bebeklerde cikiyo dedi ama insanin yavrusu olunca endişeleniyor yani.sicaktan değildir evimiz isi yalitimli sicak hatta kimi zaman gündüz soba yakmadik bile.
sagol cnm sagdım bakalım inşllah geçirir.gözündeki çapaklar için 1-2 damla sütünden sağ iyi geliyor ben yaptım hemen gecti
Canim ya benimde kafama takildi simdi orda yaziyoki rapor almadan 1 sene icerisinde 90 gun sigorta primi ödenmesi gerekiyor ben 2013 aralikta ameliyat oldum duzelmedigimden dolayı da 2014 subatta cikisimi verdim.orda demek istedikleri bu olay mi oluyo yoksa ben mi yanlış anladim..Buldum buldummmEki Görüntüle 1401708