Merhaba anneler,
Okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum, araya dalıyorum bazen şimdi yazayım.hepimizin gözü aydın çok şükür.. Rabb'ime sonsuz Şükürler olsjn gerçekte de bir muciE bu.
Hepinizi tebrik editörüm benim güzel anne Arkadaşlarım :)
Ah canım doğum sonrası göbeğim yok olmuştu şimdi gene iki misli geri geldi karşı kıyamıyorum malesef
( 40'ım çıksın yürüyüş Yaparım diyorum ama ne kadar olur bilmem
( senin azmine hayranım maşallah :)
Canım ılık duş al kemiklerine tut sonra sütünü sağ güzelce dolu dolu sağ üşenme ondan sonra da göğüslerine buz torbası koy hemen sütle dolmasın diye sen bebeğe sardığın sütü verirken göğüslerin dinlensin bebek de ikinci kez açıklama kadar göğüslerin dolar yine.. Çok geçmiş olsun..
Canım ilk kullanmadan önce yıkayıp kaynattın herhalde. Bundan sonra kaynar suda bekletirsin ve y sıcak musluk suyu ile Yıkasan bile olur. Hiç deterjan kullanma.
Gözün aydın eflalim okudukça sana dua ettim çok sevindim ibş daim olur..
Hahaah ben de deli gibi bebek alışverişi yapmiştim kıyafetlerini tokadını botunu kombin yapmıştım kızımı Süslü giydireyim diye şimdi görseniz her şeyi ayrı Parça Çingeneler gibi :)) herkes foto bekliyor benden ailem vs ona bile fırsat bılamadım daha:)) hamileyken ne güzel heveslerimiz vardı da şimdi ancak su içme vaktim var..
Canım tek başına zor ama üstesinden gelirsin ben başından beri yalnızım:) aldığım lohusa nevresimlerine bakıp ağlıyorum arada hiç yatamadım ki:))) gün içinde bebek uyuduktan sen de uyu öyle üstesinden gelirsin.
Bebeğin sarılık tehlikesi olmasa 6/7 saat uyusun uyumak da bir gıda diyor doktorlar. Üç çocuk doktoruna da sordum giderek:)) ben biraz pimpirikliyim başak Burcu malum ama sarılık riski az değerse ise 4 saat bekleyebilirsin dediler. Uyandırmana gerek yok uyku da gıda ne zaman ve ne kadar emeceğini en iyi Bebeğin bilir.
Canım gözüne anne sütünü de damlatabilifain ya da temiz pamuğ damlat sil. En iyi anne sütü anbiyoic diyorlar.6 saat uyumak normal ne şanslısın gece uyutuyor oğlun seni öyle düşün uyku da bir gıda gündüz sık emzirirsin. Benim anneciğim de platinli iki dizinden hem de 63 Yaşında ama o haliyle bana hep bakmıştı Allah Razı olsun annelerimizden sen anlattıkça kendime benzetiyorum seni hehe:)) memişlerini sapmadan ılık masaj duş memeleri yumuşat
Sonra sağ sonra da soğuk buz masaj yap hemen dolmasın gece yatarken yapabilirsin madem 6 saatlik aran var.: