- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
@bugdaytanesi82 telden yazdığım içim mesaj yarım saçma çıkıyor sütünü ne kadar çok sağarsan o kadar artar birde onu da iki saatte bir sağ benimki hala tutmadı memeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açlık ve tokluk kan şekerini ölçtürdün mü hiç? Açlıkta titreme kan şekeri düşüşnden kaynaklanabilir. Belki hamilelik nedeniyle yorgunluk vücutta meydana gelen bazı vitamin mineral eksiklikleri neden oluyordur.Kizlar 2 gündür sürekli kendimi ac hissediyorum yemek yiyorum 1 saat olmadan yine acıkıyorum hep biseyler yeme isteği var sizde de oluyor mu ? Niye böyle oldu ki anlamadım yemeyince de elim ayagım titriyor
Ay cok Kötü biseymis ya gözüm hep yiyecek arıyor son gunlerde hızla kilo alıcam bu gidisleBen uzun zamandır kendimi hep aç hissediyorum ki
İlk kontrolumde dicem doktoruma baksın acliga tokluga artik neyse ben böyle bisey hic yasamamistim yaa doyma hissim kaybolduu resmenAçlık ve tokluk kan şekerini ölçtürdün mü hiç? Açlıkta titreme kan şekeri düşüşnden kaynaklanabilir. Belki hamilelik nedeniyle yorgunluk vücutta meydana gelen bazı vitamin mineral eksiklikleri neden oluyordur.
Bebegin hareketlerini hissediyorsan bekle canim. 2 saat evde.Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var esim hemen hastaneye gitmek ister diye soylemiyorum ona son bir saattir 7dk arayla kasilma oluyir karnimin alt kisminda ikinci dogumum ama ilkinde once suyum geldi sonra suni aldim. Agri esigim yuksektir bu sancilar bana hafif geliyor ama duzenli olmasi endiselendiriyor sizce hastaneye gitmelimiyim bu aksamki nobetci dru hic sevmedim dun gormustum dunku nstde sanci cikti ama acilma yumusama yoktu rahimde agrilar dayanilmiycak boyutta oluna kadar mi beklemeliyim
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım sizlere darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla bizde kavuşsak...Benim minik uyuyorken yazayim dogum detaylarimi, gece 1de gaz sancim var yazmistim, duzensiz adet sancisina dondu, 5e dogru doktorumu aradim hastaneye gtmemi siyledi, kesin yalanci sanci diyerek ciktik evden ama cantalari da aldik, nstde sanci cikti, ebe acilmama bakti sok sok 5 cm, 2. Dogummu diye sordu, tam da ozendigim dogum hikayelerinin icinde buldum kendimi. Kendi sancimla 9.20de dogurdum, bebegim kakasini yapmisti ama neyseki sikinti yaratmadi, 3330 gr 51 cm cagan alp ailemize katildi, ruyada gibiyim hepinize dua ettm sanci cekerken, darisi bekleyenlere...
Hayirli olsun canim suyun ve nişanın gelince mi sancın basladıBenim minik uyuyorken yazayim dogum detaylarimi, gece 1de gaz sancim var yazmistim, duzensiz adet sancisina dondu, 5e dogru doktorumu aradim hastaneye gtmemi siyledi, kesin yalanci sanci diyerek ciktik evden ama cantalari da aldik, nstde sanci cikti, ebe acilmama bakti sok sok 5 cm, 2. Dogummu diye sordu, tam da ozendigim dogum hikayelerinin icinde buldum kendimi. Kendi sancimla 9.20de dogurdum, bebegim kakasini yapmisti ama neyseki sikinti yaratmadi, 3330 gr 51 cm cagan alp ailemize katildi, ruyada gibiyim hepinize dua ettm sanci cekerken, darisi bekleyenlere...
Ayy canım darısı bizim Kerem alp imize olur mu inş özendiğim doğum hikayelerinden olmuş inş bizim de böyle kolay doğumlarımız olurBenim minik uyuyorken yazayim dogum detaylarimi, gece 1de gaz sancim var yazmistim, duzensiz adet sancisina dondu, 5e dogru doktorumu aradim hastaneye gtmemi siyledi, kesin yalanci sanci diyerek ciktik evden ama cantalari da aldik, nstde sanci cikti, ebe acilmama bakti sok sok 5 cm, 2. Dogummu diye sordu, tam da ozendigim dogum hikayelerinin icinde buldum kendimi. Kendi sancimla 9.20de dogurdum, bebegim kakasini yapmisti ama neyseki sikinti yaratmadi, 3330 gr 51 cm cagan alp ailemize katildi, ruyada gibiyim hepinize dua ettm sanci cekerken, darisi bekleyenlere...
Cnm aynı olay 3 gece önce başıma geldi ilk kızımda su ve sonrasında sancı geldi.ama 3 gece önce aynı 7 dk bşr kasılma ardından sancı ben eşimi uyandırdım. 3 saat sürdü tmm doğum başlıyo dedim ama biraz daha bekle yim derken uyuyakalmıştım . Sabah sancı geçmişti. Ama benim daha 2 hafta ya yakın vardı o zaman.senin günün yakınmış. Hala devam ediyo mu? ?Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var esim hemen hastaneye gitmek ister diye soylemiyorum ona son bir saattir 7dk arayla kasilma oluyir karnimin alt kisminda ikinci dogumum ama ilkinde once suyum geldi sonra suni aldim. Agri esigim yuksektir bu sancilar bana hafif geliyor ama duzenli olmasi endiselendiriyor sizce hastaneye gitmelimiyim bu aksamki nobetci dru hic sevmedim dun gormustum dunku nstde sanci cikti ama acilma yumusama yoktu rahimde agrilar dayanilmiycak boyutta oluna kadar mi beklemeliyim
Amin ...hayırlı olsun bebeğinizi mutlu günlerde büyütün inş..korku sardı beni darısı başımıza inş..Benim minik uyuyorken yazayim dogum detaylarimi, gece 1de gaz sancim var yazmistim, duzensiz adet sancisina dondu, 5e dogru doktorumu aradim hastaneye gtmemi siyledi, kesin yalanci sanci diyerek ciktik evden ama cantalari da aldik, nstde sanci cikti, ebe acilmama bakti sok sok 5 cm, 2. Dogummu diye sordu, tam da ozendigim dogum hikayelerinin icinde buldum kendimi. Kendi sancimla 9.20de dogurdum, bebegim kakasini yapmisti ama neyseki sikinti yaratmadi, 3330 gr 51 cm cagan alp ailemize katildi, ruyada gibiyim hepinize dua ettm sanci cekerken, darisi bekleyenlere...
Suyumu hastanede ebe patlatti, nisan hic gormedim canimHayirli olsun canim suyun ve nişanın gelince mi sancın basladı
Bende bu durumdan korkuyorum dunku sancilarim gercekCnm aynı olay 3 gece önce başıma geldi ilk kızımda su ve sonrasında sancı geldi.ama 3 gece önce aynı 7 dk bşr kasılma ardından sancı ben eşimi uyandırdım. 3 saat sürdü tmm doğum başlıyo dedim ama biraz daha bekle yim derken uyuyakalmıştım . Sabah sancı geçmişti. Ama benim daha 2 hafta ya yakın vardı o zaman.senin günün yakınmış. Hala devam ediyo mu? ?
Ama düzenliyse gitmek gerekmiyo mu sancisi az olsa bileKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var esim hemen hastaneye gitmek ister diye soylemiyorum ona son bir saattir 7dk arayla kasilma oluyir karnimin alt kisminda ikinci dogumum ama ilkinde once suyum geldi sonra suni aldim. Agri esigim yuksektir bu sancilar bana hafif geliyor ama duzenli olmasi endiselendiriyor sizce hastaneye gitmelimiyim bu aksamki nobetci dru hic sevmedim dun gormustum dunku nstde sanci cikti ama acilma yumusama yoktu rahimde agrilar dayanilmiycak boyutta oluna kadar mi beklemeliyim
Allah yardımcın olsun canımEvet devam ediyor bes dk ya dustu simdi kuveti doldurdum biraz suda oturup dus alicam sanirim iki saate hastanede oluruz dualarinizi bekliyorum bi daha dogurunca yazarim gibi
Valla bende korktum şimdi herşey olabilir Allah korusun.sen bilirsin ama bi acile git bence emin ol.ilk bebeğin mi ??Bende bu durumdan korkuyorum dunku sancilarim gercek
Olup uyuyakaldim ya ben sabahda iyiydim bugunde oyle,rahmim acilmis olabilirmi bnm suan acik bi rahimle dolasiyor olabilirmiyim
Hadi Hayırlısı bakalım inş hayırlı haberlerle dönersin canımEvet devam ediyor bes dk ya dustu simdi kuveti doldurdum biraz suda oturup dus alicam sanirim iki saate hastanede oluruz dualarinizi bekliyorum bi daha dogurunca yazarim gibi