- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.033
olmaz mı hiç liste yapıyoruz senide ekletelim istersen
evet evet belki liste uğurlu gelirde bi iki güne çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmaz mı hiç liste yapıyoruz senide ekletelim istersen
Hayırlısı olsun canım. Erkek mi kız mı bebeğiniz?Merhaba kizlar
biz de bebis bekliyoruz
41. Haftadayiz ancak daha bebis dogum kanalina girmedi
çarşambaya kadar beklicez normal dogumu
Hayırlısı olsun canım. Erkek mi kız mı bebeğiniz?
ay acaba bu gece bu listeden ayrılcakmıyım yoksaevet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
M mnskc
Meraklii perşembe doğum var
S summela
zafergul
F fatvolege
yok mu arttıran
Herkese göre değişiyor canım çok cabuk ayılanlarda var iyi şeyler düşün öyle olsun bende cuma günü genel anesteziyle olucam rabbim hepimize yardım etsin ağrısız sancısız sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza...Dr kontrolünden geldim
Pazartesi sabah 9 da genel anestezi ile sezeryan inşallah.
Öğlene ancak kendime gelir bebeği gorurum
Saglikli sihhatli kucagima alirim insallah
iki defa aliiniyorDogum yapan anneler
Acilll yardım !!!
topuk kanı kaç kere alınıyor yaaaa. Taburcu olmadan önce hastane de aldılar çocuk doktoru perşembe günü yine alınacak dedi offf yaaa çok kötü ilk topuk kani alınırken ben anne oldum dedim anne olduğumu ilk o zaman anladım bir daha dayanamam sağlık ocağı hastanede
pınar gözün aydın çok sevindim,normalmi oldu peki ?İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle ben dogurdum . İkimizde iyiyiz. Darısı sizlern başina inşallah.
Canım göğüslerini sütten taş gibi onun için süt sağmsağma makinası alsan çocuğa vermesen bile göğsünden sıkışan sütü atsan iyi olurKızlar 15 Ocak ta sezeryanla doğumum gerçekleşti agrilarim çok fazla sütüm başta gelmedi bebek emsin diye çok ugrastik şimdi göğün uçları m yer yer morardi çok ağrıyor göğsümde de süt var bugün hem bebeğin emmeyi canımı acıtıyor hem de emmiyor uzun süre süt bırakıyor gogüle rim taş gibi çok ağrıyor şimdi doktor garmaston adlı bir krem verdi şimdi sürdüm bakalım iyi gelecek mi ? Birde ultrasonda 3700 olan bebek 3100 olarak doğru böyle sürprizlere hazırlıklı olun moral bozmak istemem ama suan günler çok zor geçiyor hamileliğin zorlukların arar oldum bir iki hafta sonra sıkıntılar geçer inşallah çok giremiyorum telefonu elime alamıyorum yaaa
Gözünüz Aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah sağlığınız yerindedir. Darısı bizim başımıza artık.İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle ben dogurdum . İkimizde iyiyiz. Darısı sizlern başina inşallah.
Ne kadar az kalmışız
ay acaba bu gece bu listeden ayrılcakmıyım yoksa
korkunç kasıklarım ağrıyor,bıçak vurur gibi ama karnımda belimde ağrı yok,çok aşırı bir kasık ağrısı baskı,5 dk da bir çişe gidiyorum damla damla ancak gelıyor,bu doğum sancısımı nedir anlamadım ki
İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle ben dogurdum . İkimizde iyiyiz. Darısı sizlern başina inşallah.
Gozun aydin canim, darisi basimiza...İyi akşamlar kızlar Allahın izniyle ben dogurdum . İkimizde iyiyiz. Darısı sizlern başina inşallah.
Artık doğum vaktim geldi doğsun diye yürüdüm. Yürürken bi kere kalçama sancı girdi onun haricinde bi etki olmadı.çok aşırı yürüme canım
ben çok yürüdüğüm bir gün sezaryene aldılar, sancın ve açılman var diyerek
o yüzden ocak annelerinden aralık annelerine terfi oldum :)
Hayirli olsun dogum hikayeni bekliyoruz en kisa suredeİyi akşamlar kızlar Allahın izniyle ben dogurdum . İkimizde iyiyiz. Darısı sizlern başina inşallah.
evet canim onlari da ekle iyi olur bugün daha önce yazmayan yeni kisiler de aramiza katilmis sankidaha gelenler var bakalım sezeryanlarıda akliyim dedim en azından bakarız ne oldu ne bitti
evet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
M mnskc
S summela
zafergul
F fatvolege
yok mu arttıran
300 Ocak annesinden doğurmayan 20 kişi mi kaldı vay be. Sona kalmak diye buna derim.evet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen normal doğumu bekleyenler
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
M mnskc
S summela
zafergul
F fatvolege
LadyLeyla
G garf26
pkasss
@sarfansari pazartesi genel anestezi sezeryan
D Duru ipek cuma genel anestezi sezeryan
Ayy cok heyecanlandim sanki ben dogurucam sali gunu demek saglıkla alırsın insallah bebişini kucağinaBen de varıım. Salı günü spinal sezeryan olacak inşallah