- 8 Ekim 2010
- 960
- 1.584
merhabalar herkese...takip ediyorum ama yazma işine pek girişemiyorum bu aralar.
Ne güzel çoğu herkes doğurmuş maşallah hepsine.
Bizde henüz tık yok.Dün akşam bi kasıklarıma batma şeklinde bişe oldu 10-15 dk sürdü sancımıydı bilemedim
pzt kontrole gittim bi sıkıntı yok henüz kızım 2940 olmuş..
suyu muyu yerinde nst ded sorun yok ama 30 lara kadar sancı çıktı doktor normal dedi.
ben normal doğumdan korkuyorum
üniversite hastanesine gidiyordum doktor biz normal doğurtuyoz dedi tabi ben çatı muayenesi faşan yapılcak sanıyom meğersem sezeryan gibi şansım olmadığından doğumda yapacaklarmışşşşşş ben korkuyom dedim bende seni saatlerce bağırtmaya meraklı dğilim ddi sezeryan benimde işime gelir iki dakkada biter dedi ama korkuyom
dn akşamki ağrıyı çekince ddim bu sancıysa ben hayatta doğuramam
Ne güzel çoğu herkes doğurmuş maşallah hepsine.
Bizde henüz tık yok.Dün akşam bi kasıklarıma batma şeklinde bişe oldu 10-15 dk sürdü sancımıydı bilemedim
pzt kontrole gittim bi sıkıntı yok henüz kızım 2940 olmuş..
suyu muyu yerinde nst ded sorun yok ama 30 lara kadar sancı çıktı doktor normal dedi.
ben normal doğumdan korkuyorum
üniversite hastanesine gidiyordum doktor biz normal doğurtuyoz dedi tabi ben çatı muayenesi faşan yapılcak sanıyom meğersem sezeryan gibi şansım olmadığından doğumda yapacaklarmışşşşşş ben korkuyom dedim bende seni saatlerce bağırtmaya meraklı dğilim ddi sezeryan benimde işime gelir iki dakkada biter dedi ama korkuyom
dn akşamki ağrıyı çekince ddim bu sancıysa ben hayatta doğuramam