- 13 Ekim 2014
- 237
- 459
All
Göğüs ucunu bantlıyorum o da alerji yapıyor demişsiniz ya, hava alan bantlar var. Anneme ameliyat sonrası yarasını kapattığımız bant da alerji yapmıştı. Diğer bantı önermişlerdi. Adını hatırlamıyorum ama eczacılar bilir. Sağlıklı günler dilerim.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. En kötü günleriniz bunlar olsun.Kizlar merhaba.dogumdan sonra ancak firsat bulup yaziyorum.bende spinal ve epidural anestezi ile sezeryan dogum yaptim oglum 3400 gr dogdu 39.haftada..dogum ani cok guzeldi hemen yanagima koydular ilk ben gorup kokladim..bu arada epiduralde baya bisey hissediliyomus acimasada o cekistirmeler fln fenaydi..neyse oglumu odaya getirdiler hemen hafif inlemesi vardi solunum sikintisi var dediler iyi aglamadigi icin cigerindeki suyun tamamini atamamis 4 gun kuvezde kaldi..cok uzuldum hemen aldilar onu kucagimdan..emziremedim..sutum hemen gelmedi sagdim surekli 2 gun sonra ancak geldi oda 2 damla..onu bile goturup verdim..bu arada cok fena bacaklarim ve ayaklarim sisti..kutuk gibi oldular kipirdatamadim..sezeryan dogum sonrasi saat basi gelip karnima bastirma anlarindaki gibi bi aci gormemistim..ilk ayaga kalkmak cok fenaydi tansiyonum dustu zor tuttular..off cok sikintili gercekten..neyse 4 gun sonra cikti oglum taburcu olduk..biacgun sonra sariligi artti geri hastaneye yattik simdi daha iyi..benim gogus ucum yoktu oglum ememedi silikon uc aldik oda cocuk agzina alinca kayip gidiyor meme ucundan bantladim gogsume gogsume alerji yapti bantlar..simdi yavas yavas ucu cikti allahtan ama simdide memede uyuyor hep karni doymadan doktor sarilik gecmesi icin mama takviye edin dedi biberonlada mama veriyorum oda kabiz yapiyor yazik yavruma hic sevmiyor.. falan falan kizlar..ama herseye ragmen cook guzel herseye degiyor..hepinize hayirli kolay dogumlar..kesinlikle normal dogum zorlayin diye anlattim bunlari..hepinizi opuyorum ve bebislerinizi...
Göğüs ucunu bantlıyorum o da alerji yapıyor demişsiniz ya, hava alan bantlar var. Anneme ameliyat sonrası yarasını kapattığımız bant da alerji yapmıştı. Diğer bantı önermişlerdi. Adını hatırlamıyorum ama eczacılar bilir. Sağlıklı günler dilerim.