- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
Evet canim diyet cok zorSabah 71.5 çıktım çok yemiyorum 1 kg gitmiş benimde bakalım çok yorgunum kızlar çalışırken dikkat ederim ama diyet zor iş
Yok canim yuruyus yapamiyorum esim gunduz calisiyor. Nobettr olunca gunduz evde oluyor cikabiliyorum.Çıtır anneler neredesiniz yeşilçaylar içildi mi? Yürüyüşler yapıldı mı bakalım:)
Yok canim yuruyus yapamiyorum esim gunduz calisiyor. Nobettr olunca gunduz evde oluyor cikabiliyorum.
Yarin tartilma gunum.bakalim sonuc nasil
Kahvaltı
1,5 dilim tam bugday ekmeği 45 gr Light peynir
Ara
45 gr muz
Öğle
1.5 dilim tb ekmeği 8 kaşık karnabahar yemeği 1 kase yogurt
Ara
10 gr tahin helvasi
10 adet kavrulmamis fındık
Akşama ekmeksiz sebze yemeği düşünüyorum çaya arkadaşlara gitcez orada da yerim çünkü
Bebek arabamiz babamizin arabasinin arkasinfa kalmis cikamadik.bugun. esim grlince yuruyus yapacam cocugu ona birakip artik. Bugun her yerimi olctum, 1 ay sporla bakalim nasil olacakInş vermişsindir canım o olmadığında da bebekle çık hem hava alır em de ara vermemiş olursun:) ben daha başlamadım gerçi ama yarın yürücem inş tartılıp :)
Yok canim o tamamen pisbogazliliktan kaynaklı bi kaçamak :) Bizim kışın günlerimiz oluyo onlar başlamadan kiloları vermem lazım dediğin gibi zor oluyo misafirlik ve diyetHelva neden? Sütün olsun fiye mi? Eğer öyle ise artık gerek yok bence.. Boşuna kilo alıyoruz dereotu su gibi alternatifleri denemek Lazım:) yok canım çekti diyorsan afiyet olsun:)
Ben diet zamanı misafirliğe gitmekten korkuyorum:)
Sabah aç karna ve kiyafetsiz tartıliyorum ben hatta mümkünse wc ye çıktıktan sonraKizlar 84 olmusum çok şükür, yalniz kiyafetlerle tartilinca 84.7 cıkıyor, kiyafetleriniz olmadan tartiliyosunuz degil mi ben oncesinde hep kiyafetlerle tartiliyodum hata yapiyomusum
Doğru canım en mantiklisiSabah aç karna ve kiyafetsiz tartıliyorum ben hatta mümkünse wc ye çıktıktan sonra