2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Sabah 71.5 çıktım çok yemiyorum 1 kg gitmiş benimde bakalım çok yorgunum kızlar çalışırken dikkat ederim ama diyet zor iş
Evet canim diyet cok zor
Akisina birakmak daha kolay ama kilolar gidene kadar disimizi sikacagiz
Normalde ogle yemegim yoktur, ara ogunum ivir zivirdir.
Diyetle 3 ogun yemek 2 ogun ara baya vakit ayirmak gerekiyor

Benim bugün tartılma günümdü kızlar diyetisyen şehir dışında olduğu için evde tartıldım ( bunu şu yüzden söylüyorum diyetisyeninki daha az tartiyor benim de o işime geliyo hahah) 67.9 olmuşum bir haftada 1.2 kilo gitmiş Bu gazla Browni yaptım pismesini bekliyorum

Selam kizlar ben de korktum kendimden bayranda bir tatli baklava düşkünü olarak ama kurbandi ya etle ugrasinca ete yeni yeni alisiyrum pek aram yoktu oyüzden istahim gitti cok az tatli borek yedim kilo vermisim 72.3 üm hadi hayırlısı ama dikkat etmiyorum onu pesinen söyleyim bozdum galiba:):)))

Sabah 71.3

Sabah az melemen cay bı çatal helva
Ara meyve

Öğle yarım cıkolatalı ekmek
yarım muZ
Ara bır armut
Aksam daha yemedım
Az erıste
5 kasık patlıcan yemeği üZüm

Cayın yanına az kuruyemısinş

Herkes pıtır pıtır veriyor kiloları:)
Ben de veriririm inş. Tatil faslını ancak kapadım: yarın sabah aranızdayım.
Bismillah :)

Çıtır anneler neredesiniz yeşilçaylar içildi mi? Yürüyüşler yapıldı mı bakalım:)

Selam çıtır anne adayları:) benim diyet bu haftada gitti yarın itibariyle yeniden başlıyorum inşallah, her gün tartilmak beni motive ediyordu, kesin kilo aldım

Kahvaltı
1,5 dilim tam bugday ekmeği 45 gr Light peynir
Ara
45 gr muz
Öğle
1.5 dilim tb ekmeği 8 kaşık karnabahar yemeği 1 kase yogurt
Ara
10 gr tahin helvasi
10 adet kavrulmamis fındık
Akşama ekmeksiz sebze yemeği düşünüyorum çaya arkadaşlara gitcez orada da yerim çünkü

selamm kilo vermişiiim tartılmadım ama içine giremediğim bi takım ve bi tunik vardı ikisinede giriyorum
kahvaltı bi tane tost bi fincan çay
ara bi armut
akşamda magal yaptık ama çok yemedim

Yok canim yuruyus yapamiyorum esim gunduz calisiyor. Nobettr olunca gunduz evde oluyor cikabiliyorum.

Yarin tartilma gunum.bakalim sonuc nasil

Inş vermişsindir canım o olmadığında da bebekle çık hem hava alır em de ara vermemiş olursun:) ben daha başlamadım gerçi ama yarın yürücem inş tartılıp :)

Helva neden? Sütün olsun fiye mi? Eğer öyle ise artık gerek yok bence.. Boşuna kilo alıyoruz dereotu su gibi alternatifleri denemek Lazım:) yok canım çekti diyorsan afiyet olsun:)
Ben diet zamanı misafirliğe gitmekten korkuyorum:)

Inş vermişsindir canım o olmadığında da bebekle çık hem hava alır em de ara vermemiş olursun:) ben daha başlamadım gerçi ama yarın yürücem inş tartılıp :)
Bebek arabamiz babamizin arabasinin arkasinfa kalmis cikamadik.bugun. esim grlince yuruyus yapacam cocugu ona birakip artik. Bugun her yerimi olctum, 1 ay sporla bakalim nasil olacak

Yok canim o tamamen pisbogazliliktan kaynaklı bi kaçamak :) Bizim kışın günlerimiz oluyo onlar başlamadan kiloları vermem lazım dediğin gibi zor oluyo misafirlik ve diyet

Kızlar dün arkadaşım ben hiçbirşey söylemeden sen kilo mu verdim suzulmussun dedi 3 hafta önce görüsmustuk çok hoşuma gitti Dün evde yemedim diye götürdüm börekleri bu hafta daha 100 gr verebilmisim bu aralar kaçamağı abarttim sanırım bi de yemek programları izliyorum yapasım geliyor zor tutuyorum kendimi bu hafta kilo veremezsem çok üzülcem

Kizlar ben rejimi biraktim calismaya basladim ne bulursam onu yiyorum özen gosteremiyorum...limonlu yogurttan bahsetmistim ya sakin yapmayin 3 gun yaptim midemin yanmasi daha yeni yeni gecti gunlerce ejderha gibi gezdim midemi alev alev yakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…