2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Ben geldim hemde bomba gibi geldi:))
Kuzlar bugün ne yaptığımı bilseniz hepiniz terlik fırlstırsınız bsna:-)
Bugün alışverişe çıktım yemek kokuları,
mısır kokusu, tatlınında rengi beni benden aldı ksfaya koydum önce kocaman döner ekmek, sonrada güzel bi bardak mısır tereyğlı, ketçaplı, baharatlı,
Sonrada halka tatlı.
Neyse ben döner ayranı aldım yiyecem aklıma siz geldiniz kendi kendime şimdi kızlar beni görse varya dedim:-) demez olaydım karşımda bi bebek midesindeki herşeyi kustu Iyyyk abdullahın bile kusmasından midem bulanıyor..
Meyse zar zor döneri yedim başkasa bişeyi midem almadı halada almıyor:-(

Kahvakti
menemen
hasl.yumurta
peynir
Ceyrekten fazla ekmek:KK43:(
Cay

ara, birsey yemedim

Aksam
madimak bi tabak
bi kase mercimek çorbası
bi kase yogurt
Iki tane de lavas yedim offf madimak onunla iyi gidiyo

Bi de dondurma azcik da cigkofte yedim
sanki kitliktan ciktim bi acikmistim ki

cezami veryim ben simdiden y arin utu yapicam baklava acicam ins

aysimason aysimason kötü olmus be canim.ee kacamak yaparsan böyle olur:))

Itiraf ediyorum. Bendr kaçamak yaptım bu aksam.:oops: Annemlerle gittik avm ye, kizimi onlara verdim ben alisverisi hemencecik bitirdim.sonra yemeğe gittik ama kofte ve salata yedim sadece öyle cok agir şeyler yemedim, az birazda ekmek. kendimi ödüllendirmiş olayim diye de kendimi kandirdim :KK23:sonra dayanamadım çok uzun süredir tatlidan uzak duruyodum, biraz da dondurma.yedim ama bitirmedim vicdanim sizladi sanırım. :KK53:Ama uzuuunca bir süre kacamak yapmicam inşallah. Hoppa

Kızlarrr ıtıraf lıstesıne dönmüş buralar huhuuuuuuu tamam bayram falan ama çok ıtıraf etmeyın bırbırımızden etkılenıp sonra dıyetı bırakırız yapsanız bıle devam edip kıloları ve listee yazmaya devam özellıkle bayram sonu tam gaz tamam mı:KK66:
Kahvaltı
Kv gözleme yapmış ama sabrettmm ucundan kopardım
2 zeytin
yumurta beyazı
cay

Ara
1 büyük ekşi elma

Öğle
2 kase topalak yemeği tavuklu(yöresel burda böyle söyleniyor sulu köfte bulgurlu en sevfıgımden)
Salata
Karpuz
3 çatal kadayıf:KK43: ama bu da ıyı sınırlı yemek:KK66:

selam dünkü menü kahvaltıyı pazar olmasıyla öğlenen sarktı dışarda yaptık ama abartmadım valla:KK48: akşam da ızgara balık salata yedim ekmek yok
bugün sebzeli omlet 1dilim ekmek bi kk peynir 2yeşil zeytin kaysı receli cay ara yarım armut akşam misafirilğe gitcez o yüzden yemek yok:KK48:

hanımlar kusura bakmayın menü yazamıyorum o kadar zor durumdayım ki eymen çıldırmış gibi ağlıyor sürekli uyumuyor, hep kucağımca olmak istiyor ya da ayağımda uyumak ya da emerken uyumak bende yanından kalkmıycam yoksa uyanıyor, bayram temizliği evin normal işi bayram hazırlığı ağlıycam, oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum:KK34::KK34: evde ki tatsız durumlarda aynı canımdan bezdim yani

yemek işi de pazar günü izin verdim kendime ama kahvaltıda, günde iki öğün anca saçma sapan besleniyorum özen gösteremiyorum yukarda yazdığım sebeplerden ötürü

Buraya kimse uğramamış :KK48: Neredesiniz oburlar sizi :p
Geldim kuzum iyi gibi benim acaba regl oldum ondan mı tok karnına akşam 72 cıktım 72.7 de bırakmıştım yarın gerçek kılomla dönerim sabah :KK66: arefe oruç tuttum belki kacamsklarımı dengelemiştir ama kaçamak oldu abartmadan sen kaça düştün iyi gidiyorsun

Geldim kuzum iyi gibi benim acaba regl oldum ondan mı tok karnına akşam 72 cıktım 72.7 de bırakmıştım yarın gerçek kılomla dönerim sabah :KK66: arefe oruç tuttum belki kacamsklarımı dengelemiştir ama kaçamak oldu abartmadan sen kaça düştün iyi gidiyorsun
Çok iyi canım benim regl olmak etkilememisti hiç bence diyet yaradı ise :KK9: Ben de dün baktım bayramda kesin verememisimdir diye 68.3 çıktı gitmiş benim de 1-2;kaçamak oldu çok dikkat etmeme rağmen :confused:

Günaydınlar ne yaptınız hanımlar geçmişe bakayım, bayramda homini gırtlak yedim hala da yiyesim var çünkü ev tatlı yemek dolu:KK53::KK53: yarısını kv lere verdim yine de var çok yapmışım:KK53::KK53: şimdi tartılıcam gerçeklerle yüzleşme zamanı, giden 1,5 kilom geri geldi mi bakalım:):KK17::KK17:

X