Canim benim tartı günüm salı :) salı günü 66.5 kg
Ohh maşallahRumuz: girlboymom
Başlangıç kilo:74.6kg
Geçen hafta:71.3kg
Bu hafta:70.2kg
Fark:-----1.1 kg
Diyet : karışık sağlıklı beslenme
Spor:bol çalışma+emzirme
Canım burdayım ama çok yediğimden utanıyorum yazmaya
Ay canim ben rejimi biraktim diye ugramiyordum bu sayfaya ama kizlar sok oldum simdi tartildim 62.1 cikti ve suan tokum yani nasil sevindim bilemezsiniz işe baslamanin ve 1.sinif okutmanin faydalari
az bak ne güzel canım kolay gelsin ne zor ya miniklerle uğraşmak benımkılerdede tam canavar 14 erkek 7 kızım varAy canim ben rejimi biraktim diye ugramiyordum bu sayfaya ama kizlar sok oldum simdi tartildim 62.1 cikti ve suan tokum yani nasil sevindim bilemezsiniz işe baslamanin ve 1.sinif okutmanin faydalari
Sabah ac karnina tartildim 61.5 cikti rejime devam karari aldim baksana sadece sinifta kosturmak bile hemen verdirdi benim mevcutta 10 erkek 10 kız allahim 6 saat kesintisiz konusup kesintisiz ayakta dolasiyorlar beni cok yoruyorlar allah yardimcimiz olsunaz bak ne güzel canım kolay gelsin ne zor ya miniklerle uğraşmak benımkılerdede tam canavar 14 erkek 7 kızım varsektördeyiz buraya tamamen kopma
pellinnn Canım temuz evde daa iyi diyet olur hadi basla
Amin çok zor ama sevgılerı yeter okul koşturma sporSabah ac karnina tartildim 61.5 cikti rejime devam karari aldim baksana sadece sinifta kosturmak bile hemen verdirdi benim mevcutta 10 erkek 10 kız allahim 6 saat kesintisiz konusup kesintisiz ayakta dolasiyorlar beni cok yoruyorlar allah yardimcimiz olsun
Hayırlı olsun canım inşallah rahatça verirsin kiloları çok gibi görünse de en fazla 3 aylık işin var hiç bişi değil kolay gele :)Günaydın bayanlar....hafta sonu diyetisyenle randevum vardı,kan tahlilleri yapıldı ölçümler yapıldı 76,200 kğ ve vermem gereken 16,200 kğ varmışbütün değerlerim güzel çıktı yalnız b12 ve E vitamin eksikliği varmış dahiliyeci vitamin yazdı....insilün direncim gayet iyimiş yalnız E vitamin eksikliğinde vücut insilun direnci varmış gibi bir algı oluşturabiliyormuş ona göre de kilo kaybı olmuyormuş... Neyse bugün itibariyle diyete başladım inşallah sonun getirebiliirm.... sık sık bildirimde bulunmaya çalışırım... malum iş haliii