2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Selam kızlar 71.2
P_20151006_081727_1_p.jpg
dıkkatlı yaşamaya devam

Sabah
2 bardak ılık su

çeyrek tost
bir domates
2 zeytin
Sekersiz cay

Kizlarr size bisey sorucam bende 2016ocak annesiyim ins.arkadaslar dogumu ne zaman yaptilar aralikta yapan cokmuydu birde dogum kilolarinizi ne kadar zaman sonra verdiniz

Kizlarr size bisey sorucam bende 2016ocak annesiyim ins.arkadaslar dogumu ne zaman yaptilar aralikta yapan cokmuydu birde dogum kilolarinizi ne kadar zaman sonra verdiniz
Canim 38-42 hafta arasinda oldu dogumlar
Kiloyu simdiden hic dert etme. Oncelikle saglikli bir doguma ve bebegini beslemek ivin sutunun fazla olmasina odaklan. Sonra dusunecegin seyler bunlar

Ben ilk sayfaya baktimda cok güzel kurallar koymussunuz ama ben uyamicam sanırım, sürekli yazamıyorum, fırsat bulamıyorum. Artık arada takip eder bakarım. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Kızlarrrr beni gaza getirin lütfen yeniden başlamak istiyorum hiç mutlu değilim yediğim için:KK43:
Canim benim senij aslinda vermen gereken cok kilo yok
Onu da az bir dikkatle cok kolay verirsin.
Diyet demek ac kalmak.demek degil.aslinda, ara ogunlerle baya doyurucu oluyor. Ama ogle yemegi yapmak.bana sikinti oluyordu onu da kizimim da yiyrcegi yemekler yaparak cozdum.
Sen yaparsin :KK19:

Canim benim senij aslinda vermen gereken cok kilo yok
Onu da az bir dikkatle cok kolay verirsin.
Diyet demek ac kalmak.demek degil.aslinda, ara ogunlerle baya doyurucu oluyor. Ama ogle yemegi yapmak.bana sikinti oluyordu onu da kizimim da yiyrcegi yemekler yaparak cozdum.
Sen yaparsin :KK19:
Sağol canım çok olmaz mı 20 kilo fazlam var benim:) aslında geçen başlayınca sadece abur cuburu çıkardım yine çıkarsam olur:) yaparım değil mi, üç hafta var düğüne şu calleniticsi yapsam çok güzel sıkılaşırım 3 haftada ama nerde vakit:KK43:

Kizlar 84 olmusum çok şükür, yalniz kiyafetlerle tartilinca 84.7 cıkıyor, kiyafetleriniz olmadan tartiliyosunuz degil mi ben oncesinde hep kiyafetlerle tartiliyodum hata yapiyomusum:eek:
tabi ki kıyafetsiz iç çamaşırlı:) aaa 100 gr bile önemli, kıyafetle 1 kilo fazla çıkıyorum:)
Kızlar dün arkadaşım ben hiçbirşey söylemeden sen kilo mu verdim suzulmussun dedi 3 hafta önce görüsmustuk çok hoşuma gitti :KK37: Dün evde yemedim diye götürdüm börekleri bu hafta daha 100 gr verebilmisim bu aralar kaçamağı abarttim sanırım bi de yemek programları izliyorum yapasım geliyor zor tutuyorum kendimi bu hafta kilo veremezsem çok üzülcem
ne güzel bak farkediliyormuş:)
Bu sabah 83.9'dum. Bir yetmisleri görsem çok sevinicem. Birde uzuunn bir süredir takamadığım alyansımı bugün takabildim. Cok sevindimm :)
görürsün cnaım görürsün inşallah ne kalmış 70 lere
Ben ilk sayfaya baktimda cok güzel kurallar koymussunuz ama ben uyamicam sanırım, sürekli yazamıyorum, fırsat bulamıyorum. Artık arada takip eder bakarım. Allah hepimize kolaylıklar versin.

sanki biz uyuyormuyuz canım baksana

Oooo bi I imspecial yapmış kilo bildirimi nerdesiniz kızlar hadi yok öyle 1 hafta yapıp kaçmak. Diyetisyenden kontrolüm vardı bugün 66.5 olmuşum :KK73:
super gidiyorsun cnaim :KK50: kaç gündür söylemesi ayıp kabizdim 70.6 olmuşum bugün:KK76:

Bu sabah 83.9'dum. Bir yetmisleri görsem çok sevinicem. Birde uzuunn bir süredir takamadığım alyansımı bugün takabildim. Cok sevindimm :)
aaa ne gÜZel çok sevindim o alyans herseye kadir işte devam alyansin elinden düşeceği gunlere

canım kurala uyan yok sen hep gel:KK50:

Kızlarrrr beni gaza getirin lütfen yeniden başlamak istiyorum hiç mutlu değilim yediğim için:KK43:
canım 3 hafta az değil 3 kg versen acayip farkeder callene mi başlıyon durma gari kosturuyorsun sadece abur cubur yok verdin yine verirsin:KK53:

Nego Nego inşallah canim ya 70 leride görürüm. Canim varya verdiğin 1 kilo bile inanılmaz farkediyor, ve cook mutlu ediyor. Bence hemen başla ; )

I imspecial evet alyans oldu ya inanilmaz gaz verdi bana :) darisi diger kiyafetlerimin basina :)

Sağol canım çok olmaz mı 20 kilo fazlam var benim:) aslında geçen başlayınca sadece abur cuburu çıkardım yine çıkarsam olur:) yaparım değil mi, üç hafta var düğüne şu calleniticsi yapsam çok güzel sıkılaşırım 3 haftada ama nerde vakit:KK43:
Bende spordan yana dertliyim. Yapamiyorum
Ama gic olmazsa haftada 3 gun yuruyuse cikiyorum

hihami hihami deneyecgim süt olayini saol canim:KK66:

Dun akşam cayın yanina ikram kaçırdım çok pişmanım:KK53: 200gr artıyı gördüm akillandim:KK11:

Sabah
Çeyrek kaşarlı tost
coK az kıyma
yarim domates
1 zeytin
cay:kk77:

Ben de yazayım

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
45 gr peynir
Humana çayı

Ara
Yarım paket form bisküvi ( bunu şimdi yiyeceğim )

Öğle
Çeyrek ekmek kıymalı yumurta

Ara
dankek poti

Aksam
sebze yemeği 8 kasık
Turşu
4 kasık kabak tatlısı

Cay yanına 15 fındık:KK28:

Sabah tartı günü:KK73:

X