• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Hakkimizda hayirlisi.. cok uzgunum ama yapcak bisey yok ins sizler pozitifi gorursnz dua edicem...
Canım gerçekten çok üzüldüm, Allah'ım sabır versin... İnşallah Rabbim bir daha ki denemen de hayırlı olumlu sonuç versin.
Umudun hiç ama hiç kırılmasın. :KK43:

Gunaydin , bugun kan testi yaptiracak arkadaslarimiz vardi diye hatirliyorum. İnsallah pozitif sonuclar goruruz. Allah yardimciniz olsun.

günaydın kızlar .görümcem 15 gün oldu tüp bebek tedavisinde.2 günde bir kan tahlili yaptırıyor.dün sanırım 15.gün ve 203 çıkmış.önceki gün 150 sizce iyi mi ? Rabbim hepinize nasip etsin...

günaydın kızlar .görümcem 15 gün oldu tüp bebek tedavisinde.2 günde bir kan tahlili yaptırıyor.dün sanırım 15.gün ve 203 çıkmış.önceki gün 150 sizce iyi mi ? Rabbim hepinize nasip etsin...
13. Gun mu 150 canim 14. Gunmu ?

14.gün .dayanamayıp ertesi gün de gitmiş :)
Her gun bakmasinin bir anlami yok ki:KK66: yani bu sekilde anlasilmaz , 2 gunde bir degerin 2 kat artmasi lazim, ama degeri iyi yani dusuk degil.2 gun de bir deger karsilastirmasi yapilirsa daha dogru olur.

Her gun bakmasinin bir anlami yok ki:KK66: yani bu sekilde anlasilmaz , 2 gunde bir degerin 2 kat artmasi lazim, ama degeri iyi yani dusuk degil.2 gun de bir deger karsilastirmasi yapilirsa daha dogru olur.

ahh ahh bu 4. denemeleri.o kadar heyecanlılar kiii...söylerim ona ;)tek yumurta bu arada transfer

Hayirli olsun insallah,bu sefer yavrusuna kavussun .deger kotu degil , ici rahat etmeyecekse 17. Gun baksin

Allah razı olsun.bu arada adet günü bugünlerdeymiş ve karnı çok gurulduyormuş.bağırsakları falan ...yürümüyorum ondan herhalde dedi.ben de ayaklarını havaya dikmesini söyledim zaten yürüme dedim ne olur ne olmaz ...

Allah razı olsun.bu arada adet günü bugünlerdeymiş ve karnı çok gurulduyormuş.bağırsakları falan ...yürümüyorum ondan herhalde dedi.ben de ayaklarını havaya dikmesini söyledim zaten yürüme dedim ne olur ne olmaz ...
Gaz cok olur normal , agir kaldirmadiktan cok is yapmadiktan sonra drlar hayatiniza normal devam edin diyorlar canim, nasil rahat edecekse oyle yapsin tabi.

yaptın mı... ama daha erken değil mi.. idrar testi yanılta biliyor sen bozma moralini. belki kanda çıkar.
benimde 10. günüm direniyorum yapmamak için... bende negatifi görürüm diye yapamıyorum....
Selam canim nasilsin test gunundu bugun senin ne oldu insallah iyi haberlerini aliriz cnm benim ??

Back