• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Sislica
hayır değilim sislicam niçin sordunuz
. Rahmi dinlendiricekler demissiniz sanki.. Merkezlere olan guvenim sarsildi bu arada sirf dondurma ucreti aliorlar halkuki rahmi hazirlan islemlere toplamadan hemen sonra baslanabilir. Benimde karnimm bi agriyor ki transverimin 5.gunu

:KK46:
. Rahmi dinlendiricekler demissiniz sanki.. Merkezlere olan guvenim sarsildi bu arada sirf dondurma ucreti aliorlar halkuki rahmi hazirlan islemlere toplamadan hemen sonra baslanabilir. Benimde karnimm bi agriyor ki transverimin 5.gunu
Sislicam inşallah bebişinizi kucağınıza Alıp kollamayı Allah nasip eder:KK46::anneadayı: kocaman bir göbüşünüz olur dondurulmuşlardan daha iyi sonuç aldıklarını söylediler bilmiyorum ki zaten çok feci hasta oldum opudan sonra grip zaten mümkün olmazdı Rabbim hayırlısını versin inş kimsenin emeği Boşa çıkmasın

Sislicam dondurma parası almadılar eğer transferden sonra istersek kalanları dolduracağımız zaman alacaklar istemezsek tabi kalanlar çöpe para varsa kalan embriyolar Yaşar yoksa Ölür yani :eek:

:KK46:
Sislicam inşallah bebişinizi kucağınıza Alıp kollamayı Allah nasip eder:KK46::anneadayı: kocaman bir göbüşünüz olur dondurulmuşlardan daha iyi sonuç aldıklarını söylediler bilmiyorum ki zaten çok feci hasta oldum opudan sonra grip zaten mümkün olmazdı Rabbim hayırlısını versin inş kimsenin emeği Boşa çıkmasın
. İnssallahhh cani gonulden diliyorum inssallahhh.. Guzeel haberlerle ins

bugün transferden sonra 5. günüm kızlar. herşey yolunda çok şükür. içimden bir ses bebişlerimin benimle olduğunu söylüyor. umarım yanılmıyorumdur. dualarınızda beni de unutmayın:)

bugün transferden sonra 5. günüm kızlar. herşey yolunda çok şükür. içimden bir ses bebişlerimin benimle olduğunu söylüyor. umarım yanılmıyorumdur. dualarınızda beni de unutmayın:)
süpersin canim ,
hayirli güzel haberlerini beklio olacaz burada insallah

arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................12 nisan

mezig_34.....................?..............1.....................?............................1 nisan...................12 nisan

desertrose82................?..............?.....................?............................1 nisan...................13 nisan

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1...................?...................................?.......................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

merve2239....................?................1....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

canlar listemiz de eksiklikler var
lütfen dolduralim eksik bilgilerimizi......

Benim hersey cok guzel yazilmis denemem 2. İlk denemem den kizim var.. İlkbsiradayim bide nisan ayinin il denemesi olunca inssallah pozitif baslarizda hepimizinkide pozitif gider

Son düzenleme:
Benim hersey cok guzel yazilmis denemem 2. İlk denemem den kizim var.. İlkbsiradayim bide nisan ayinin il denemesi olunca inssallah pozitif baslarizda hepimizinkide pozitif gider
inşallah canim insallahhhhhhhhh

kızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halşa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen

kızlar moralim çok bozuk hatta ağlamaktan heder oldum bugn tedavimin 11.günü adetin 12.günü cumartesiye kdar herşey normaldi yumoşlar olması gereken şekilde demişti doktorm ama bugun kü kontrolde hiç gelişme olmadgını cumartesıyle aynı oldugunu söyledi doktorum 1ml dahı ılerlememıs cumartesı gunuyle aynı boydaymıs ben anlamadım ığnemn dozajını artırmak yerıne puregon 225 vuruyordm 150ye dusurdu ve menagon basladı 150 puregon 1 menegn dedı persembe tekrar bakılıcak eğer cevap vermez halşa yerınde sayıyorsa TEDAVI IPTAL aldaslar hıc denk geldınızmı tüp bebekte böyle yerınde sayma olayına çok kötuyum lütfen bılgısı olan benle paylassn lutfen
canım çok üzüldüm hatırladığım kadarı ile sende pko vardı bende şuan iğne tedavidesinde 9.günümdeyim yarın yine bakacaklar bende de pko var dozu yükseltemiyorlar hiç e2 değeri yükseliyor o yüzden yavaş büyüyorlardı ben bakınca bile anlıyordum benimkiler bile beni tatmin etmedi küçüklerdi ama bana göre benim dozajım hep aynı kaldı gnolf 100 başladı öyle devam etti e2 değerim 700 2000 çıktı doktor korktum dedi yükseltemedim dedi ilaçın dozunu.. yarın ben içinde ne olacak belli değil en don dün gittim zaten transferi 2 ay sonra dedi yumurtalar içinde birşey demedi büyümüş dedi ama çok az normal tedavilerimde çok hızlı büyürlerdi ilk defa başıma böyle geliyor benimde

canım çok üzüldüm hatırladığım kadarı ile sende pko vardı bende şuan iğne tedavidesinde 9.günümdeyim yarın yine bakacaklar bende de pko var dozu yükseltemiyorlar hiç e2 değeri yükseliyor o yüzden yavaş büyüyorlardı ben bakınca bile anlıyordum benimkiler bile beni tatmin etmedi küçüklerdi ama bana göre benim dozajım hep aynı kaldı gnolf 100 başladı öyle devam etti e2 değerim 700 2000 çıktı doktor korktum dedi yükseltemedim dedi ilaçın dozunu.. yarın ben içinde ne olacak belli değil en don dün gittim zaten transferi 2 ay sonra dedi yumurtalar içinde birşey demedi büyümüş dedi ama çok az normal tedavilerimde çok hızlı büyürlerdi ilk defa başıma böyle geliyor benimde[/QUOTE
evet cnm banada 2 ay sonra transfer olabılır demısledı basta evet bende polikistik overm benm cumartesıye kadar hersey normaldı hıcbırsey yoktu neden oldu nıcın oldu bılemıyorm bugun normalde 17.18ml olmsı gerekıyordu ve cuma toplarız demıslerdı sımdı hersey bıttı cok umutlanma dedı doktor sadece bır ıhtımal dedı menagıon deneyelım dedı yanı cok az bı ıhtımal :(( insallah senın basına gelmez benm bırdaha deneme sansım cok az eşimi 2 senedr zor ıkna ettım ve böyle oldu bırdaha zaten yanasmaz

canım çok üzüldüm hatırladığım kadarı ile sende pko vardı bende şuan iğne tedavidesinde 9.günümdeyim yarın yine bakacaklar bende de pko var dozu yükseltemiyorlar hiç e2 değeri yükseliyor o yüzden yavaş büyüyorlardı ben bakınca bile anlıyordum benimkiler bile beni tatmin etmedi küçüklerdi ama bana göre benim dozajım hep aynı kaldı gnolf 100 başladı öyle devam etti e2 değerim 700 2000 çıktı doktor korktum dedi yükseltemedim dedi ilaçın dozunu.. yarın ben içinde ne olacak belli değil en don dün gittim zaten transferi 2 ay sonra dedi yumurtalar içinde birşey demedi büyümüş dedi ama çok az normal tedavilerimde çok hızlı büyürlerdi ilk defa başıma böyle geliyor benimde
evet cnm banada 2 ay sonra transfer olabılır demısledı basta evet bende polikistik overm benm cumartesıye kadar hersey normaldı hıcbırsey yoktu neden oldu nıcın oldu bılemıyorm bugun normalde 17.18ml olmsı gerekıyordu ve cuma toplarız demıslerdı sımdı hersey bıttı cok umutlanma dedı doktor sadece bır ıhtımal dedı menagıon deneyelım dedı yanı cok az bı ıhtımal :KK43:( insallah senın basına gelmez benm bırdaha deneme sansım cok az eşimi 2 senedr zor ıkna ettım ve böyle oldu bırdaha zaten yanasmaz

evet cnm banada 2 ay sonra transfer olabılır demısledı basta evet bende polikistik overm benm cumartesıye kadar hersey normaldı hıcbırsey yoktu neden oldu nıcın oldu bılemıyorm bugun normalde 17.18ml olmsı gerekıyordu ve cuma toplarız demıslerdı sımdı hersey bıttı cok umutlanma dedı doktor sadece bır ıhtımal dedı menagıon deneyelım dedı yanı cok az bı ıhtımal :KK43:( insallah senın basına gelmez benm bırdaha deneme sansım cok az eşimi 2 senedr zor ıkna ettım ve böyle oldu bırdaha zaten yanasmaz
ben bu erkekleri anlamıyorum sanki ne var defalarca da olsa denemeli ben bu konuda eşimden çok razıyım sadece sorun bende ama asla lafı olmaz bizim aramızda iğnelerime bile kendisi yapıyor işten koştura koştura geliyor eğer bu hayat iki kişilikse herkez birbirine ayak uydurmak zorunda bana gelirsek daha belli değil yarın belli olacak yumurtaların boyutu benim kasıklarımda ara ara batmalarım var ama benimde istenilen gibi büyümediğinin farkındayım çünkü iğne dozajı çok az 5 kutu aldırdı hemşire ben 2.kutuyu vuruyor daha doktor dedi kalacak onlar benim ikinci randevumdan sonra moralim bozuldu ne olacak bilmiyorum ya bakıyorum herkez yok şu kadar yumurtam oldu şu kadar döllendi daha biz o aşamaya bile gelemedik rabbim yardımcımız olsun

ben bu erkekleri anlamıyorum sanki ne var defalarca da olsa denemeli ben bu konuda eşimden çok razıyım sadece sorun bende ama asla lafı olmaz bizim aramızda iğnelerime bile kendisi yapıyor işten koştura koştura geliyor eğer bu hayat iki kişilikse herkez birbirine ayak uydurmak zorunda bana gelirsek daha belli değil yarın belli olacak yumurtaların boyutu benim kasıklarımda ara ara batmalarım var ama benimde istenilen gibi büyümediğinin farkındayım çünkü iğne dozajı çok az 5 kutu aldırdı hemşire ben 2.kutuyu vuruyor daha doktor dedi kalacak onlar benim ikinci randevumdan sonra moralim bozuldu ne olacak bilmiyorum ya bakıyorum herkez yok şu kadar yumurtam oldu şu kadar döllendi daha biz o aşamaya bile gelemedik rabbim yardımcımız olsun
cnm benm eşimde iğnelerimi kendisi yapıyor ama bızım maddı sıkıntılarımız var ve benm bırkac dusugum var dıye esım once tup bebek ıstemedı yanı doğal yolla olur dıye ama baktı ck uzuluyorm zor ıkna olmustu ekonomık acıdanda cok musaıt degılız zaten bunu kredı kartıyla zar zor halledecektık sımdı tekrar ıgne baslasak bu sefer dıerıne paramız kalmayacak

Back