• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

benim ilaç dozunu 9 gün boyunca aynı tuttular bu gün artıracaklar ama çok değil geride kalanlan biraz büyümesi için çok yumurta var ama hepsi küçük inan düşünmüyor değilim iptal etsinlerde yenide başa alsalar diye bakıyorum çoğu insan çok yumurtası var yarısı dölleniyor sonra kendime soruyorum benim 5 tanenin kaçtanesi döllenebilecek ya bir tane olursa birkaç ay sonra tedavi başa hem maddi hem manevi zor hemde çok zor hiç iyi değilim inan
cnm iptal edip etmemek yumurta toplama gunune kadar sana bglı 5 yumurta ile ben transfer ıstewmıyorm dersen ucret almıyolar toplamadan iyi düşün bence benm tekrar maddi manevi gücüm yok ama sen iptal edip bastan denemek ıstıyorsan en ından sadece ılac parasıyla kurtulursun ama benm ılac parası verırsem dıer aya bu sefer tedavı param kalmıyo ben raporsuz alıyorm ılacları cunku

cnm iptal edip etmemek yumurta toplama gunune kadar sana bglı 5 yumurta ile ben transfer ıstewmıyorm dersen ucret almıyolar toplamadan iyi düşün bence benm tekrar maddi manevi gücüm yok ama sen iptal edip bastan denemek ıstıyorsan en ından sadece ılac parasıyla kurtulursun ama benm ılac parası verırsem dıer aya bu sefer tedavı param kalmıyo ben raporsuz alıyorm ılacları cunku
ya bana 5 kutu ilaç aldırdılar iki kutu kullandım şimdi üçüncü kutudan az biraz kullancağım kalacak ama bunu soracağım kendilerine yarın yine görecekler bakalım ne diyecekler konuşacağım gittiğim hastanenin merkezi başında prof bir kadın doktor var herşeye o karar veriyor soracağım bakalım ne diyecek birde sen farklı iğne kullandın galiba bize gonolf verdiler senin iğnen farklı neden acaba ben bir kez aşılama yaptığımda gonolf kullanmıştım

ya bana 5 kutu ilaç aldırdılar iki kutu kullandım şimdi üçüncü kutudan az biraz kullancağım kalacak ama bunu soracağım kendilerine yarın yine görecekler bakalım ne diyecekler konuşacağım gittiğim hastanenin merkezi başında prof bir kadın doktor var herşeye o karar veriyor soracağım bakalım ne diyecek birde sen farklı iğne kullandın galiba bize gonolf verdiler senin iğnen farklı neden acaba ben bir kez aşılama yaptığımda gonolf kullanmıştım
cnm bende polikistik ovr var bu yuzden puregon sanırım ıgneerın ıcın uzulme zaten gonl f dolapta saklanma sartı yok bozulma ıhtımalıe yokmus bırdahı tedavıne elinde hazır olur gonal f daha ıyı sankı benm puegon bıraz hafıf geldı gıbı bana bırde cok dsuk doz basladılar polikistik oldugm için bıktım bu polikistik over sendromundan cıdden sendrom yarattı bende dozlar dusuk yumurta gelısmez allahım kımseye yasatmaın

cnm bende polikistik ovr var bu yuzden puregon sanırım ıgneerın ıcın uzulme zaten gonl f dolapta saklanma sartı yok bozulma ıhtımalıe yokmus bırdahı tedavıne elinde hazır olur gonal f daha ıyı sankı benm puegon bıraz hafıf geldı gıbı bana bırde cok dsuk doz basladılar polikistik oldugm için bıktım bu polikistik over sendromundan cıdden sendrom yarattı bende dozlar dusuk yumurta gelısmez allahım kımseye yasatmaın
ya canım bende senin gibiyim pko sendromu bende de var ama benim içimden geliyor seninkiler yarın büyümüş olacaklar banada hep gonof 100 başladı ondan çok az yumurta ve yavaş gelişiyor bana doktorun dediği aşılama yaparken verdiğimiz dozda veriyor biz bu dozda aşılama yapıyoruz aşılamada amaç az yumurta elde etmek aslında bunlar biliyorlar sonucun böyle olacağını yapacak birşeyleri yok iğne kullandım ilk muayenede hepsi büyümeye başladı sonra kaldılar e2 hormonu küçük olan yumurtalar salgıladığı hormon yüzünde yüksek çıkıyor kadın dedi ohss olursun vede çok şiddetli yani hastaneye yatacak dahada ilerisi olabilir bunu göze almak istemedikleri için küçük doz sonuçta kaçınılmaz oluyor nefret ediyorum pko dan birde ilk görüşmedi dediler pko sorun ama tüp bebekte daha iyi benim amh testim çok yüksek genellikle pko ların hepsi yüksektir

trasnfer olan arkadaşlar saçma gelicek belki ama bi sorum olacak...trasnfer esnasında sıkışık olmak gerekliymiş bunun için o transferin yapıldığı masaya herhangi bi hasta bezi falan olacakmı ya o sırada tutamazsam? yani hemen kalkmak istemiyorum ilk yarım saat çok önemliymiş hemen kaldırırlarmı acaba? transfer günü neler yaşanıyor?ameliyat kıyafetimi giyiliyor?

trasnfer olan arkadaşlar saçma gelicek belki ama bi sorum olacak...trasnfer esnasında sıkışık olmak gerekliymiş bunun için o transferin yapıldığı masaya herhangi bi hasta bezi falan olacakmı ya o sırada tutamazsam? yani hemen kalkmak istemiyorum ilk yarım saat çok önemliymiş hemen kaldırırlarmı acaba? transfer günü neler yaşanıyor?ameliyat kıyafetimi giyiliyor?
canim yurtdisinsdayim ben burada hemen kalkiosun transfer sonrasi ama tr de 1 saat yatiriolarmis idrar için de surgu yapiolarmis rahat ol sen buradaki bile tutuosa trdeki hayli hayli tutar Allah nasip ettikten sonra

benm ılac dozu artırmak yerıne dusurduler bende bunu anlamıyorm bence 5 yumurta az değılki kalbını ferah tut buna şükür de bak benm gelısım durdu benımde keske gelısseydıde 5 tane gelısseydı ama sıfıra sıfır elde var sıfır :KK43:bence 3 5 yumutası olanlar uzulmesın şükretsin 5 yumurta az degılkı cokta guze bence

valla örnek olsun diye söylüyorum benim 15 yumurtam toplandı!! 13 tanesi döllendi .. 5. güne 3 tanesi kaldı ! ama nafile hiçbiri bi işe yaramadı..

canim yurtdisinsdayim ben burada hemen kalkiosun transfer sonrasi ama tr de 1 saat yatiriolarmis idrar için de surgu yapiolarmis rahat ol sen buradaki bile tutuosa trdeki hayli hayli tutar Allah nasip ettikten sonra

hemen kaldırıyorlar canım o koltuktan.. sonra seni odana alıyorlar(sedye ile ) .. kendini hazır hissettiğin zaman çıkış yapabiliyorsun..ben 2 3 saat kalıyorum merkezde..

hemen kaldırıyorlar canım o koltuktan.. sonra seni odana alıyorlar(sedye ile ) .. kendini hazır hissettiğin zaman çıkış yapabiliyorsun..ben 2 3 saat kalıyorum merkezde.

ya canım bende senin gibiyim pko sendromu bende de var ama benim içimden geliyor seninkiler yarın büyümüş olacaklar banada hep gonof 100 başladı ondan çok az yumurta ve yavaş gelişiyor bana doktorun dediği aşılama yaparken verdiğimiz dozda veriyor biz bu dozda aşılama yapıyoruz aşılamada amaç az yumurta elde etmek aslında bunlar biliyorlar sonucun böyle olacağını yapacak birşeyleri yok iğne kullandım ilk muayenede hepsi büyümeye başladı sonra kaldılar e2 hormonu küçük olan yumurtalar salgıladığı hormon yüzünde yüksek çıkıyor kadın dedi ohss olursun vede çok şiddetli yani hastaneye yatacak dahada ilerisi olabilir bunu göze almak istemedikleri için küçük doz sonuçta kaçınılmaz oluyor nefret ediyorum pko dan birde ilk görüşmedi dediler pko sorun ama tüp bebekte daha iyi benim amh testim çok yüksek genellikle pko ların hepsi yüksektir
hakkımızda hayırlısı olsun canım İNŞALLAH İÇİNE DOĞAN GERÇEK olur ozaman sana bı dua eederim ki toplu herkese edyor her duamda burdacocuk hasretıyle yanan herkesın yuzunu guldur allahım dıyorm ama ınsallah ıcıne doğan gercek olur ama benm umudum yok cnm doktorm bıle cok umutlanma dedı tedavı ıptal olabılır sadece 2 gun menagon deneyelım dedı yanı nasıl umutlanayım okdar cok aglıyorm kı memurum ben calısıyorm oğlen arası rahat rahat aglamak ıcn eve gıttm o dereceyım yanı :(

hakkımızda hayırlısı olsun canım İNŞALLAH İÇİNE DOĞAN GERÇEK olur ozaman sana bı dua eederim ki toplu herkese edyor her duamda burdacocuk hasretıyle yanan herkesın yuzunu guldur allahım dıyorm ama ınsallah ıcıne doğan gercek olur ama benm umudum yok cnm doktorm bıle cok umutlanma dedı tedavı ıptal olabılır sadece 2 gun menagon deneyelım dedı yanı nasıl umutlanayım okdar cok aglıyorm kı memurum ben calısıyorm oğlen arası rahat rahat aglamak ıcn eve gıttm o dereceyım yanı :KK43:
canım ağlama inşallah iyi olacak herşey bu bizim kaderimiz rabbim böyle nasip etmiş inan hiç bir farkım yok senden bakalım yarın ne olacak hem senin hem benim için bende çalışıyorum ama aslında çalışamıyorum kafam hiç yerinde değil inşallah bir gün bizde burda sevincimizi paylaşacağız inanmamız lazım içimden diyorum bir kere olduysa bu düşükde olsa inşallah yine olacak umudumuz kaybetmeyelim hakkımızda hayırlısı

canım ağlama inşallah iyi olacak herşey bu bizim kaderimiz rabbim böyle nasip etmiş inan hiç bir farkım yok senden bakalım yarın ne olacak hem senin hem benim için bende çalışıyorum ama aslında çalışamıyorum kafam hiç yerinde değil inşallah bir gün bizde burda sevincimizi paylaşacağız inanmamız lazım içimden diyorum bir kere olduysa bu düşükde olsa inşallah yine olacak umudumuz kaybetmeyelim hakkımızda hayırlısı
inşallah cnm aama bn cumada burda ılcede baktırmıım aynıydı cumartesı ve salıda aynı yanı benm bukdar beklemeye asla duzelmez armaz ıhtımal yok:( keske azıcık umudum olsaydı keskeee bır damla umudum olsa aglamazdım ama benm yok denecek kadar az

inşallah cnm aama bn cumada burda ılcede baktırmıım aynıydı cumartesı ve salıda aynı yanı benm bukdar beklemeye asla duzelmez armaz ıhtımal yok:KK43: keske azıcık umudum olsaydı keskeee bır damla umudum olsa aglamazdım ama benm yok denecek kadar az
neden acaba böyle oldu tamam banada düşük dozla başladı yeterince yumurta oluşmadı yavaş büyüyorlar ama en azında beştane büyümüş senin neden olmadı anlamıyorum ya acaba yüksek dozla başlayıp düşük doz verdikleri içinmi senin aynı dozla devammı etmen gerekirdi yada çok fazla azaltmamalarımı gerekiyordu bak ikinci aşılamamda fermare diye bir ilaç verdi ilk kontrolde korktu doktor beş tane olmuş çoğul gebelik olur dedi iğne ekleyecekti eklemedi ikinci kontrolde baktı bir tane büyüyor diğerleri kalmış iğne verdi bir tane önde diğeri arkadan geldi ama sonuç negatif oldu ilk aşılamamda iğneyle büyüttü doktor dedi beşisizin olur dedi erkende regli oldum nasıl birşey bu çözemiyorum ama çok sıkıldım bunaldım bu rahatsızlıktan

neden acaba böyle oldu tamam banada düşük dozla başladı yeterince yumurta oluşmadı yavaş büyüyorlar ama en azında beştane büyümüş senin neden olmadı anlamıyorum ya acaba yüksek dozla başlayıp düşük doz verdikleri içinmi senin aynı dozla devammı etmen gerekirdi yada çok fazla azaltmamalarımı gerekiyordu bak ikinci aşılamamda fermare diye bir ilaç verdi ilk kontrolde korktu doktor beş tane olmuş çoğul gebelik olur dedi iğne ekleyecekti eklemedi ikinci kontrolde baktı bir tane büyüyor diğerleri kalmış iğne verdi bir tane önde diğeri arkadan geldi ama sonuç negatif oldu ilk aşılamamda iğneyle büyüttü doktor dedi beşisizin olur dedi erkende regli oldum nasıl birşey bu çözemiyorum ama çok sıkıldım bunaldım bu rahatsızlıktan
cnm benm 200 puregon basladı 200puregon devam ettı salı gunu tedavımın 11.gunu 150ye dusurmemı ıstedı ama menagon dıye bır ılac alıcam 75ml sanırm ondan dolayı dusurdu :(

cnm benm 200 puregon basladı 200puregon devam ettı salı gunu tedavımın 11.gunu 150ye dusurmemı ıstedı ama menagon dıye bır ılac alıcam 75ml sanırm ondan dolayı dusurdu :KK43:
benim ilaç başkaya bilmiyorum bu iğnede 10.günü dozumu artırdı 125 ıu yaptım daha önce 100 ıu ama muayende dedeki iki yumurtalığında o kadar büyümüşkü çok yakınlaşmışlar aslında korkuyorum rabbim sağlık versin bize iğnemi şimdi vurdum yine yarın sabaha randevu verdiler bakacağım ne olacak hadi bakalım yarın inş ikimizden çok ama çok güzel haberler alırız isterim bu yolculuğa seninle devam etmeye aynı yerdeğiz sorunlar hemen hemen aynı ben inanıyorum hemde çok allahın izniyle olacak içime doğdu yazdım bu günleri unutacağız umudum oldu bir anda

Arkadaşlar şimdi iğneleri min 6.günü gonol f kullanayurum ilk 187,5 la başladım ama dün 112,5 a indirdiler acaba bi sıkıntı mı var bilmiyoru ilk iki denemede hiç böyle olmamıştı :( dozajı niye düşürdüler ki offf off

Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Transferimin 7.gunu bhcg degerim bugun 118 cikti
( 5.gun cift embr. Transferiydi)
Cok sukuurrr... test gunum 12 nisann
Ilk defa hamile kaliyorum, gozlerim doldu..
Darisi basiniza...
Çok sevindim ne güzel bi duygudur eminim Rabbim bizlere de tatdirsin inşallah. Kaçıncı denenen cnm

Çok sevindim ne güzel bi duygudur eminim Rabbim bizlere de tatdirsin inşallah. Kaçıncı denenen cnm
3 ay klomen ardindan ilk tup bebek denemesiyle canim, şoktayımm inanamiyorum hala garip bi duygu...

Back