• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

cnm benm eşimde iğnelerimi kendisi yapıyor ama bızım maddı sıkıntılarımız var ve benm bırkac dusugum var dıye esım once tup bebek ıstemedı yanı doğal yolla olur dıye ama baktı ck uzuluyorm zor ıkna olmustu ekonomık acıdanda cok musaıt degılız zaten bunu kredı kartıyla zar zor halledecektık sımdı tekrar ıgne baslasak bu sefer dıerıne paramız kalmayacak
haklısın canım benim bir düşüm var mecburen tüp bebek yapıyoruz rabbim yardımcımız olsun hem maddi hemde manevi açıdan zor ama belki iptal olunca sende para istemezler hiç bir işlem yapılmamış olacak sadece iğne masrafı var dur bakalım belli olmaz yumurtalar sana süpriz yapar belki bir anda büyür olurmu olur sen içine ferah tut

haklısın canım benim bir düşüm var mecburen tüp bebek yapıyoruz rabbim yardımcımız olsun hem maddi hemde manevi açıdan zor ama belki iptal olunca sende para istemezler hiç bir işlem yapılmamış olacak sadece iğne masrafı var dur bakalım belli olmaz yumurtalar sana süpriz yapar belki bir anda büyür olurmu olur sen içine ferah tut
inşallah cnm ama hıc umudum yok cunku gecen senede asılama yapılıcaktı ıgneler vuruldu yumurta aynı b sekıl yarım kaldı ozmanda cok dua ettm agladm ama bosa gıttı bu yuzden umudum yok ınsallah bı mucıse olur dıcem ama moralım sıfır ısteym suan bıran once eve gıdıp uyumak ıstıyorm :(

inşallah cnm ama hıc umudum yok cunku gecen senede asılama yapılıcaktı ıgneler vuruldu yumurta aynı b sekıl yarım kaldı ozmanda cok dua ettm agladm ama bosa gıttı bu yuzden umudum yok ınsallah bı mucıse olur dıcem ama moralım sıfır ısteym suan bıran once eve gıdıp uyumak ıstıyorm :KK43:
üzülme canım hayırlısı daha vakit var kendi moralini bozma belki herşey farklı olacak daha erken diyelim bir anda büyüyecekler umudunu kırma psikolojini bozma seni ben çok iyi anlıyorum lütfen sakin ol onlarda büyüsünler ben iki kere aşılama yaptımda ne oldu yumurtalar büyüdü ama sonuç negatifti ona yorma boşver olacak inşallah umudun kırma rahatla biraz benimde senden hiçbir farkım yok yarın kimbilir bana ne diyecekler inan yarın olsun istemiyorum oda girip masaya yattığımda inan kalbim çıkar heyecan korkudan benimde sınavım yarın olacakmı olmayacakmı diye ne yapalım herşey kısmet inşallah olacak buna inanmaktan başka çare yok allah daha büyük sorun vermesin canım üzülme

inşallah cnm ama hıc umudum yok cunku gecen senede asılama yapılıcaktı ıgneler vuruldu yumurta aynı b sekıl yarım kaldı ozmanda cok dua ettm agladm ama bosa gıttı bu yuzden umudum yok ınsallah bı mucıse olur dıcem ama moralım sıfır ısteym suan bıran once eve gıdıp uyumak ıstıyorm :KK43:

peki , bu sorunun ne oldugunu soyledimi doktor ? daha once de ayni seyi yasamissin..

Slm kizlar araniza yeni katildim benim 4 nisanda trasferim oldu bu ikinci tup bebek deneyimim ilki tuttu ama gelismedi simdi gun sayiyorum sizler gibi

Kizlar bende merhaba bende bugun hastalandim kistim vardi 48 mm onun icin dogum kontrol hapi verdi doktor yarin kontrolum var insallah kistim gitmistir eger gittiyse bu adetimde baslayacakti doktor ole dedi insallah kizlar hepimizi bu ay olumlu sonuclar aliroz insallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin... Benim durumumda olan var mi kisti olup dogum kontrol hapi kullanan var mi gectimi sizinde kistleriniz 1 ay da cok korkuyorum ya gecmediyse

Kizlar bende merhaba bende bugun hastalandim kistim vardi 48 mm onun icin dogum kontrol hapi verdi doktor yarin kontrolum var insallah kistim gitmistir eger gittiyse bu adetimde baslayacakti doktor ole dedi insallah kizlar hepimizi bu ay olumlu sonuclar aliroz insallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin... Benim durumumda olan var mi kisti olup dogum kontrol hapi kullanan var mi gectimi sizinde kistleriniz 1 ay da cok korkuyorum ya gecmediyse
mrb canim bende adetimle beraber doğum kontrol hapina basladim bugun 3. gunumdu
ama kistim olduğundan kullanmiorum tedavi öncesi iyi oluo doğum kontrol hapi
gecen tedavimde kistim oluşmuştu 18 mm di sanirsam geçmişti o zaman 1 ay kullanmistim
bu sefer nasil olur bilmiorum randevumda belli olacak bakalim

Slm kizlar araniza yeni katildim benim 4 nisanda trasferim oldu bu ikinci tup bebek deneyimim ilki tuttu ama gelismedi simdi gun sayiyorum sizler gibi
hayirli olsun transferin tatlim
müjdeli haberlerini paylasiriz inşallah bu sefer
bilgilerini yaz listemize ekliyim tatlim :)

canlar listemiz de eksiklikler var
lütfen dolduralim eksik bilgilerimizi......
benm merkez adana ankada ama benm tedavi iptal olabilir yumustalar gelısmedı cunku hersey yarın bellı olcak lütfen banada dua ednm benm tekrar tedaviye baslayacak maddı manevı gucum yok:(

benm merkez adana ankada ama benm tedavi iptal olabilir yumustalar gelısmedı cunku hersey yarın bellı olcak lütfen banada dua ednm benm tekrar tedaviye baslayacak maddı manevı gucum yok:KK43:
merhaba bende şimdi doktordan geldim benim yumurtalar çok az 5 tane gibi bu gün dozajı artıracaklar kesin iki regli döneminden sonra transfer olacak yumurtalar döllenecekmi döllenmiyecekmi kaliteleri nasıl yumurta sayısı az olunca sonuç yine hüsran olabilir ya anlamıyorum çok sayıda ufak var ama büyümediler ilaç dozu az veriyorlar nasıl bir şey ya

merhaba bende şimdi doktordan geldim benim yumurtalar çok az 5 tane gibi bu gün dozajı artıracaklar kesin iki regli döneminden sonra transfer olacak yumurtalar döllenecekmi döllenmiyecekmi kaliteleri nasıl yumurta sayısı az olunca sonuç yine hüsran olabilir ya anlamıyorum çok sayıda ufak var ama büyümediler ilaç dozu az veriyorlar nasıl bir şey ya
benm ılac dozu artırmak yerıne dusurduler bende bunu anlamıyorm bence 5 yumurta az değılki kalbını ferah tut buna şükür de bak benm gelısım durdu benımde keske gelısseydıde 5 tane gelısseydı ama sıfıra sıfır elde var sıfır :(bence 3 5 yumutası olanlar uzulmesın şükretsin 5 yumurta az degılkı cokta guze bence

benm merkez adana ankada ama benm tedavi iptal olabilir yumustalar gelısmedı cunku hersey yarın bellı olcak lütfen banada dua ednm benm tekrar tedaviye baslayacak maddı manevı gucum yok:KK43:
tmm canim eklerim
yarina güzel haberlerini beklicez inşallah yumuşlar buyumuslerdir ;)

az olmasina takılma tatlim kaliteli olsun ki döllenip kaliteli embriolar olsun sonrada sana bebeis olarak gelsinler insallah

tmm canim eklerim
yarina güzel haberlerini beklicez inşallah yumuşlar buyumuslerdir :KK66:

az olmasina takılma tatlim kaliteli olsun ki döllenip kaliteli embriolar olsun sonrada sana bebeis olarak gelsinler insallah
hiç umudum yok ama inşallah canm

tmm canim eklerim
yarina güzel haberlerini beklicez inşallah yumuşlar buyumuslerdir :KK66:

ama işte bilmiyorumki kalitelerini nasıl olacak korkuyorum olan yumurtalar nasıl döllenecekmi döllenmiyecekmi hiç iyi değilim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor neden böyle oluyor diyorum hep kendime nasip allahım yardımcım olsun ne olur

ama işte bilmiyorumki kalitelerini nasıl olacak korkuyorum olan yumurtalar nasıl döllenecekmi döllenmiyecekmi hiç iyi değilim içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor neden böyle oluyor diyorum hep kendime nasip allahım yardımcım olsun ne olur
amin tatlim bu süreçte olan herkesin yar ve yardimcisi olsun Rabbim
o sorular herkesin kafasinda var sadece sende deil unutma
sen Allah a havale et tatlim bekle elimizden bisi gelmio zaten

benm ılac dozu artırmak yerıne dusurduler bende bunu anlamıyorm bence 5 yumurta az değılki kalbını ferah tut buna şükür de bak benm gelısım durdu benımde keske gelısseydıde 5 tane gelısseydı ama sıfıra sıfır elde var sıfır :KK43:bence 3 5 yumutası olanlar uzulmesın şükretsin 5 yumurta az degılkı cokta guze bence
benim ilaç dozunu 9 gün boyunca aynı tuttular bu gün artıracaklar ama çok değil geride kalanlan biraz büyümesi için çok yumurta var ama hepsi küçük inan düşünmüyor değilim iptal etsinlerde yenide başa alsalar diye bakıyorum çoğu insan çok yumurtası var yarısı dölleniyor sonra kendime soruyorum benim 5 tanenin kaçtanesi döllenebilecek ya bir tane olursa birkaç ay sonra tedavi başa hem maddi hem manevi zor hemde çok zor hiç iyi değilim inan

amin tatlim bu süreçte olan herkesin yar ve yardimcisi olsun Rabbim
o sorular herkesin kafasinda var sadece sende deil unutma
sen Allah a havale et tatlim bekle elimizden bisi gelmio zaten
inşallah rabbim evlat hasretiyle yanan tüm insanlar en kısa zamanda nasip etsin

Back