• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canim sıkma canını benim 16 tane yumurta toplandı doktor 2 ay beklemeniz gerek dedi o zaman çok uzulmustum sonra hayırlısı böyleymis dedim sen de öyle düşün hayırlısı tutsun da geç olsun hem dondurulmuş transferle şans daha yüksekmis doktorum öyle demişti. Bu arada ilaçların etkisini ararsın vücudundan. Yumurta toplandık sonra bir hafta içinde adet olursun. Doğum kontrol hapı veriyor onu içip tekrar adet olunca gidiyorsun estrofem diye bi hap başlıyorsun bi kaç tane daha hap sonra rahim duvarı kalinlasinca transfer oluyo. Yani en zor kısmı zaten yumurta a toplanana kadar sonrası daha kolay endiselenme
Canım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için işte hemen herşeyin olmasını istiyorum artık yapacak birşeyim yok dozu yükseltecekler sanırım kan tahlilinden sonra diğer yumurtaların hızla gelişmesi için önden gidenlere sanırım yetişsin diyemi bilmiyorum doktorada unuttum sormayı beklemekten başka çarem yok zaten herşeyin hayırlısı diyorum

arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................12 nisan

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1...................?...................................?.......................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

merve2239....................?................1....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

umut88........................27...............3........bursa pembe mavi.................5 nisan..................?

Canım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgi için işte hemen herşeyin olmasını istiyorum artık yapacak birşeyim yok dozu yükseltecekler sanırım kan tahlilinden sonra diğer yumurtaların hızla gelişmesi için önden gidenlere sanırım yetişsin diyemi bilmiyorum doktorada unuttum sormayı beklemekten başka çarem yok zaten herşeyin hayırlısı diyorum
Muhtemelen yumurtaları büyütmek için artırmıştır. Ne kullanıyorsun progen mi. Benim tedavide dozu dusurmuştu doktor

Muhtemelen yumurtaları büyütmek için artırmıştır. Ne kullanıyorsun progen mi. Benim tedavide dozu dusurmuştu doktor
Gnolf kullanıyorum 100 ıu başladım 5 gün boyunca bu dozda vurdum şimdi artıracağını söyledi kan tahlilin sonucuna göre bildirecekler çok yumurta var küçükler herhalde onun için çünkü önden gidenlerde var ultrasondan baktım örümcek ağı gibi küçük küçük aralarında daha büyüğü küçüğü anlamadım bu işten bir şey

Gnolf kullanıyorum 100 ıu başladım 5 gün boyunca bu dozda vurdum şimdi artıracağını söyledi kan tahlilin sonucuna göre bildirecekler çok yumurta var küçükler herhalde onun için çünkü önden gidenlerde var ultrasondan baktım örümcek ağı gibi küçük küçük aralarında daha büyüğü küçüğü anlamadım bu işten bir şey
Evet benim de öyleydi arı Petegi gibiydi. Senin doz düşünmüş canım ben progen 300 le başladım 2 gün sonra 150 ye düşürdü benim yumiler en son kontrolde 17 18 ile 23 arasiydi 14 tane .ama 23 olan catlamis demişti ben de zaten çok var bi tane feda olsun demiştim. 10 tane dollenmisti 7 tanesi 5. Güne kadar geldi dondurdular

Evet benim de öyleydi arı Petegi gibiydi. Senin doz düşünmüş canım ben progen 300 le başladım 2 gün sonra 150 ye düşürdü benim yumiler en son kontrolde 17 18 ile 23 arasiydi 14 tane .ama 23 olan catlamis demişti ben de zaten çok var bi tane feda olsun demiştim. 10 tane dollenmisti 7 tanesi 5. Güne kadar geldi dondurdular
Ben sayısını öğrenemedim küçüklerdi daha ilaçı artırınca artık belli olacak şimdi mesaj bekliyorum dozu ne kadar artıracağım diye aslında çok az dozla devam edecekti ama yeterince büyüyemediler o yüzden artırıyor galiba diğerleride büyüsün diye inşallah olumlu olur bilmiyorum nasıl birşey bu

Şimdi msj geldi doz aynı gnolf 100 ıu yarın yine haber vereceklermiş birde cetrotide 0,25 mg iğne vuracakmışım anlamadımki yeterince büyümeden ne iğnesi bu anlam veremedim bilginiz varsa yardımcı olurmusınuz daha yumurtalar çok küçük

Şimdi msj geldi doz aynı gnolf 100 ıu yarın yine haber vereceklermiş birde cetrotide 0,25 mg iğne vuracakmışım anlamadımki yeterince büyümeden ne iğnesi bu anlam veremedim bilginiz varsa yardımcı olurmusınuz daha yumurtalar çok küçük
Canim kalite arttırıcı bi de buyuyenler çatlamasin diye çatlama önleyici iğne veriyorlar yeteri büyüklüğe ulaşıncaada bi tane çatlama iğnesi veriyorlar. Yani toplama işlemine kadar 4 ayrı iğne vuruluyor. Ben kol kalça göbek her yere yaptırdım :)

Canim kalite arttırıcı bi de buyuyenler çatlamasin diye çatlama önleyici iğne veriyorlar yeteri büyüklüğe ulaşıncaada bi tane çatlama iğnesi veriyorlar. Yani toplama işlemine kadar 4 ayrı iğne vuruluyor. Ben kol kalça göbek her yere yaptırdım :)
Yarın inş yapmaya başlayacağım rabbim yardımcımız olsun sol kasığımda hafif sancılarım var pazartesi randevum var bakalım durum ne olacak allahım yardımıcımız olsun çok zor bir süreç birde bunun devamı var offff

Kizlar gunaydin cok sukur regl oldum yarin hormon testi yaptiracagim daha sonrada 3. Gun ilac dozu belli olacak rabbim hepimizin yardimcisi olsun

ayyy bende orda yaptırcam bak şimdiden stres oldum, kendimi hazırlayım biraz da banada öyle yaparsa ağzının payını veriyim
. Benim ikinci denemem ilki olumlu sonuclandi die tekrar acibademi sectim ama yilllar onceki gibi degiller. Transverfrn sonra bile hemen kaldiirip ginderiyorlar. Sikisik gidiyorsun transvere 2-3saat oylee sirayla bekliyorsun. Sekreterler banko memuru saniorlar kendini vs vs labaratuari iyi ama ben bu sefer pek memnun kalmadim. Tranvserimin 4gunu hic unudum yok

Bu nasıl bi terbiyesizlik ya! Lütfen hakkını ara canım mutlaka şikayet et o kadını. Ruhsuz vicdansız insanlar. bizler ne kadar ağır bir pskolojiyle bu tedaviye başlıyoruz farkedemiyorlarsa doktor denmez onlara..
. Ben zaten aglamakdan transveerimi anlamadim bile doktorumda kizmamiss ki kadina benim hastamla ne problemin var die bana dio ki doktor sikayet edin bunu daha once baskalarinada yapti ewlenmemis vs dio ama orda ona o ortami verdigi icin ben merkezide suclarim. Ben sirf anestezi uzmanida bulunsun die ek olarak 750lira vermisim bide isittigim hakaret cabasi.. Bashekimlige sikayet dilekcesi yazdik ama bisey cikacagini sanmiyorum

Kizlar gunaydin cok sukur regl oldum yarin hormon testi yaptiracagim daha sonrada 3. Gun ilac dozu belli olacak rabbim hepimizin yardimcisi olsun
hadi bakalim canim ben daha olmadim:KK76::KK76::KK76:
bugüne yarina kesin gelir insallah

. Ben zaten aglamakdan transveerimi anlamadim bile doktorumda kizmamiss ki kadina benim hastamla ne problemin var die bana dio ki doktor sikayet edin bunu daha once baskalarinada yapti ewlenmemis vs dio ama orda ona o ortami verdigi icin ben merkezide suclarim. Ben sirf anestezi uzmanida bulunsun die ek olarak 750lira vermisim bide isittigim hakaret cabasi.. Bashekimlige sikayet dilekcesi yazdik ama bisey cikacagini sanmiyorum
en güzelini yapmissin canim sikayet dilekçeni vermişsin
kimsenin kimseyi azarlamaya hakki yok...
üstelik birde paralar saciosun sağdan soldan bularaktan az uz para da değil yani
hele hele hassas olan bizlerin bu durumlarindan faydalanipta sonra da ustune birde azar bu kadarina pes doğrusu.....

Kizlaar selam.. ilk tup bebek denememizin sonuna yaklasmis bulunuyorum.. ocakta opu oldum, dondurulmus embriyolarla 1 nisanda da iki adet 5.gun iyi kalitedeki embriyo transfer edildi. Test gunum 12 nisan.

Bugun transferin 5.gunu ama bende agri, lekelenme,kanama, bel agrisi, sırt agrisi, goguslerde acı-hassasiyet vs hic bisey yok.. sadece sık idrara cikiyorum o da transferden once de vardi( estrofemden kaynakli belki de)
Bana transfer yapmayi mi unuttular acaba,sanki hic bisey yapilmamis gibiyim de:KK66:

Son düzenleme:
Kizlaar selam.. ilk tup bebek denememizin sonuna yaklasmis bulunuyorum.. ocakta opu oldum, dondurulmus embriyolarla 1 nisanda da iki embriyo transfer edildi. Test gunum 12 nisan.

Bugun transferin 6.gunu ama bende agri, lekelenme,kanama, bel agrisi, sırt agrisi, goguslerde acı-hassasiyet vs hic bisey yok.. sadece sık idrara cikiyorum o da transferden once de vardi( estrofemden kaynakli belki de)
Bana transfer yapmayi mi unuttular acaba,sanki hic bisey yapilmamis gibiyim de:KK66:
canim hosgeldin seninle konuşmuştuk sanki daha onceden
pko lu idin sanirsam ohss olmuştun hormon değerlerin iyi deildi
hmm ne güzel transferin ololmus cok sevindim senin adina
inşallah sonucunda güzel haberlerini paylasiriz
listeye ekliorum seni bilgilerini yaz canim

Back