Slm kızlar... Bende bu ayın ikisinde opu oldum Bahçeci kliniğinde 17 yumos toplandı ama 8 i 3. Gün embriyosu olarak sağlıklı bir şekilde donduruldu şimdi renglimi bekliyorum transfer için tedaviye başlanacak. Bu benim 3. Denemem Bahçeci de ilk ama 33 yaşındayım Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizlerde nasip etsin inş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 NiSAN da tüp bebek:))
- Konu Sahibi EsEs50
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Amin insallah canim rabbim hayursizimizi hayra cevirsinaynen tatlim aha simdi hastalandim bende canim
Rabbim nasip etsin de inşallah kuzucuklarimiza kavusalim tez vakitte
- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
opu zamaninda gorusmus olabiliriz ama ben hatirlayamadim , bravo sana yaklasik 1.5 aydir girmiyordum foruma.canim hosgeldin seninle konuşmuştuk sanki daha onceden
pko lu idin sanirsam ohss olmuştun hormon değerlerin iyi deildi
hmm ne güzel transferin ololmus cok sevindim senin adina
inşallah sonucunda güzel haberlerini paylasiriz
listeye ekliorum seni bilgilerini yaz canim
Pkoluydum evet, e2 ve progesteron degerlerim istenilen seviyeye dusunce 1 nisanda cift embriyo transferim oldu cok sukur. Test tarihim 12 nisan. 28 yasindayim, istanbul acibademdeydim, ilk tup bebek denememiz.
- 7 Ocak 2014
- 3.132
- 4.414
- 333
- 38
. Benim ikinci denemem ilki olumlu sonuclandi die tekrar acibademi sectim ama yilllar onceki gibi degiller. Transverfrn sonra bile hemen kaldiirip ginderiyorlar. Sikisik gidiyorsun transvere 2-3saat oylee sirayla bekliyorsun. Sekreterler banko memuru saniorlar kendini vs vs labaratuari iyi ama ben bu sefer pek memnun kalmadim. Tranvserimin 4gunu hic unudum yok
öyle deme ya Allah ın izniyle tutar inşallah
. Yasadigim sorun para verip hem ilgisizlik hemde anestezi uzmanindan hic bi mrb olmamasina ramen isittigim azar.. Bi de kadina diyorunkibpsikolojimi bozdugunuzun farkindamisiniz evettt dio... İlk denememden 3yasinda bi kizim var
. Pko musunuzSlm kızlar... Bende bu ayın ikisinde opu oldum Bahçeci kliniğinde 17 yumos toplandı ama 8 i 3. Gün embriyosu olarak sağlıklı bir şekilde donduruldu şimdi renglimi bekliyorum transfer için tedaviye başlanacak. Bu benim 3. Denemem Bahçeci de ilk ama 33 yaşındayım Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizlerde nasip etsin inş
- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
. Yasadigim sorun para verip hem ilgisizlik hemde anestezi uzmanindan hic bi mrb olmamasina ramen isittigim azar.. Bi de kadina diyorunkibpsikolojimi bozdugunuzun farkindamisiniz evettt dio... İlk denememden 3yasinda bi kizim var
Acibadem maslak da mi oldu bunlar? Bir de yuzsuzce evet demis ;(
ne guzel kizin olmus, insallah kardesi de tez zamanda gelir..
Bisey sorcam yakalamisken seni, 3yildan sonra devam ediyorsun.. dondurulmuslarin var miydi yoksa bastan mi basliyorsun? Tedavi surecin nasil?
3 yıl önce tedavim ve klinik bundan daha iyiydi. mevcutta butun yumurtalarımı koymuşlardı başarı oranım yuksek olsun die. sımdı bana 1 tane koymuşlar telefon açıyorlar 1 tane 6. gun emrionuz var 1200 liraya donduralımm mı yoksa imha mı edelim diyorlar keşke onuda koysalarmış çöpe gitti o emriomda içim sızladı.. benim dondurulmuş emriom yoktu yumurta azlığı problemim vardı topu topu 3 yumurtam vardı aynen femara protokolu uygunlandı baştan tum ilaçları aldım yaniiAcibadem maslak da mi oldu bunlar? Bir de yuzsuzce evet demis ;(
ne guzel kizin olmus, insallah kardesi de tez zamanda gelir..
Bisey sorcam yakalamisken seni, 3yildan sonra devam ediyorsun.. dondurulmuslarin var miydi yoksa bastan mi basliyorsun? Tedavi surecin nasil?
- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
Kizlar beni de ekleyin..hem mayis ayinda hem de buradaki listede olabilirim...Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum, Lupron Flare diye bir protokol uygulanacak...insallah son hapimi Nisan 13de alicam, Nisan 16da baslayip, 3 gun microdose lupron kullanicam, nisan 18de ilk yumurta uyarici ignelere baslicam...yas 32, 2. denemem, yurtdisinda denicez, (aralikta endometriosis ameliyati oldum..).. .transfer tarihi biraz benim kararima kaldi, bi trasfer olmasin dondurayim, mayista transfer olsun diyorum,sansi artirmak icin... bir de yok ya transfer olsun bir an once diye sabirsizlaniyorum...bakalim nasil olacak...
- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
3 yıl önce tedavim ve klinik bundan daha iyiydi. mevcutta butun yumurtalarımı koymuşlardı başarı oranım yuksek olsun die. sımdı bana 1 tane koymuşlar telefon açıyorlar 1 tane 6. gun emrionuz var 1200 liraya donduralımm mı yoksa imha mı edelim diyorlar keşke onuda koysalarmış çöpe gitti o emriomda içim sızladı.. benim dondurulmuş emriom yoktu yumurta azlığı problemim vardı topu topu 3 yumurtam vardı aynen femara protokolu uygunlandı baştan tum ilaçları aldım yanii
Canim ya valla okurken sanki benim embriyomu atmislar gibi kizdim....sana nasil en basta sormazlar bunu...hem de 6. gun embriyosu!!!...yaziklar olsun onlara...
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
hakkinda hayirlisi olsun canimKizlar beni de ekleyin..hem mayis ayinda hem de buradaki listede olabilirim...Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum, Lupron Flare diye bir protokol uygulanacak...insallah son hapimi Nisan 13de alicam, Nisan 16da baslayip, 3 gun microdose lupron kullanicam, nisan 18de ilk yumurta uyarici ignelere baslicam...yas 32, 2. denemem, yurtdisinda denicez, (aralikta endometriosis ameliyati oldum..).. .transfer tarihi biraz benim kararima kaldi, bi trasfer olmasin dondurayim, mayista transfer olsun diyorum,sansi artirmak icin... bir de yok ya transfer olsun bir an once diye sabirsizlaniyorum...bakalim nasil olacak...
ne zamandan beri dogum kontrol hapi aliosun?
eger cok embrio olursa bence taze ile deneyebilirsin
- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
hakkinda hayirlisi olsun canim
ne zamandan beri dogum kontrol hapi aliosun?
eger cok embrio olursa bence taze ile deneyebilirsin
10 gun kadar oldu dogum kontrol hapilarina baslayali...toplam 19 gun dogum kontrol hapi kullanicam...galiba bende bir an once embriyolari almak istiyorum... ama bir yanim hep acele etme, rahim dinlensin dondurulmus alirsin diyor...dedigin gibi yumurtalarin sayisi ve kalitesi de belirlicek biraz transfer tarihini... insallah sonu guzel olur...
evet arkadaşım bizim için değerli olan onlar için çöp oldu ne vardı onuda koysalardıCanim ya valla okurken sanki benim embriyomu atmislar gibi kizdim....sana nasil en basta sormazlar bunu...hem de 6. gun embriyosu!!!...yaziklar olsun onlara...
- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
Cok yazik valla... cok uzuldum...gecmis olsun canim, insallah bebegin sana tutunur ve unutturur bu yasanilanlari...evet arkadaşım bizim için değerli olan onlar için çöp oldu ne vardı onuda koysalardı
Sislica
hayır değilim sislicam niçin sordunuz. Pko musunuz
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
tedavin hayirla ve bebisle sonuclansin tatlim bilgilerini yaz listemisze ekliyim seniMerhabalar, benimde 3. denemem olacak.. tüm denemelerim blast. 5. gün embriyosuydu. ilkinde negatif. 2. dondurulmuş ile oldu... evet tuttu ama düştü malesef. şimdi 4 nisanda 275 puregon ile tedaviye başladım..
tedavin hayirla ve bebisle sonuclansin tatlim bilgilerini yaz listemisze ekliyim seni
yaş:33 , deneme :3 , brüksel tüp bebek tedaviye 4 nisanda başladım