• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

ben dün işe başladım, iki gündür gelip gidiyorum evde olmaktan daha iyi gelir diye...
ama aklım takılıyo sürekli ve bişeyler okuyorum sürekli :))

Selam kızlar, bu zorlu süreçte Allah'ım hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah. Test gününü beklemek ölüm gibi hepimiz birbirimizi anlıyoruz... Sakın strese yer vermeyin bizim en büyük düşmanımız stres... 20 Nisanda transferim oldu bugün test günümdü sonucum pozitif, değerim 391,6 çıktı. Sonuç bekleyen tüm arkadaşlarında olumlu haberleri gelir inşallah :)

Selam kızlar, bu zorlu süreçte Allah'ım hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah. Test gününü beklemek ölüm gibi hepimiz birbirimizi anlıyoruz... Sakın strese yer vermeyin bizim en büyük düşmanımız stres... 20 Nisanda transferim oldu bugün test günümdü sonucum pozitif, değerim 391,6 çıktı. Sonuç bekleyen tüm arkadaşlarında olumlu haberleri gelir inşallah :)
maşşalh tebrik ederim

Ayy hayırlı olsun canım darısı bize bu ay maşallah herkes mutlu haberle geliyo devamı gelsin inşallah

Back