• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Y
Canım doktor bana dediki transferden sonraki 3 gün bu jeli kullanınca katiyen ayağa kalkma dedi hatta ilk 3 gün sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için kalk dedi 3gün geçtikten sonra bu jeli yapınca 5-10 dk yat sonra yavaş yavaş 15 dk evin içinde Yürü dedi hatta eğer dikkat edeceğine inanıyorsan normal hayatına geri dön dedi fakat çömelerek eğilme ağır kaldırma hiç bir eşyayı itme dedi.... Tabi jeli kullanmakta cok zor yürüsen ayrı bir dert yürümeden ayrı bir birdert:KK43: valla birde içinde birikme olayı var eğer yürümessen o çok kötü oluyor... Zaten ilk yaptığımda sana gerekli olan orada kalırmış geri kalanın çıkması için yürümek Lazım birikme yapıyor maalesef ... Birikince daha kötü
Ben jel kullanmadım hiç küçük hap şeklinde fitil kullaniyirum

anladım cnm hayırlısı bizide haberdar et kanama bi ağrın sızın falan var mı aşerme falan hamilelik belirtisi?
kanamam hiç olmadı şükürler olsun. transferin ilk gününden itibaren adet ağrılarım vardı hala var. çok fazla küçük tuvaletime gidiyorum gece bile 2 kez uyanıyorum. aşermem yok bulantım kusmam yok simdilik sadece acıkınca midem bulanıyo sürekli yemek yiyorum zaten :) tek şikayetim karnımın davul gibi şiş olması sanırım folibol yüzünden. henüz 5+2 günlük hamileyim sanırım 6-7 haftadan sonra bulantılar kusmalar başlıyormuş.

kanamam hiç olmadı şükürler olsun. transferin ilk gününden itibaren adet ağrılarım vardı hala var. çok fazla küçük tuvaletime gidiyorum gece bile 2 kez uyanıyorum. aşermem yok bulantım kusmam yok simdilik sadece acıkınca midem bulanıyo sürekli yemek yiyorum zaten :) tek şikayetim karnımın davul gibi şiş olması sanırım folibol yüzünden. henüz 5+2 günlük hamileyim sanırım 6-7 haftadan sonra bulantılar kusmalar başlıyormuş.
bnmde bugun transfer sonrası 17.günüm kese görmeye ayın 18inde gitcez çooooooooooooooooooooooook var

Ben

Ni de ekle kuzucum y.a çok umudum yok ama yaş 29 2. Deneme 8mayis transfer anka tüp bebek[/QU
Ne güzel benimde sorun çikmazsa 9mayis transfer heyecannn
Hmm evet tatlım dağa önce de konuşmuştuk ya aynı gün adet olmuştuk seninle . Ben de 9 Mayıs gibi hesaplamıştım doktorum 8 Mayıs dedi bakalım inşallah güzel geçer beraber gün sayicaz seninlie arkadaşım

Benimde bugun transferimn 11.gunu heyecandan olucem. 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi yasim 28
Stresten alnimda minik minik sivilcelenme oldu resmn catlicam. Ve sisim. Kafama takildi herkes cok dikkatli oldgnu is yapnadgni soyluyor.bn ilk 3gun yattim sonra islerimi bile yaptim hatta :( Idrar testi var elimde ama korkudan yapamiyorum bile:/

canım hiç endişelenme ben transferden sonra sadece 3.gün yattım ve inan sürekli kalktım sabit hiç yatmadım sonra işe gittim geldim normal hayatıma devam ettim sadece dikkatliydim tabiki ve senin gibi hiç bir belirtim yoktu herkeste kanama olcak diye birşey yok zaten kanama olması iyi birşey değilki. 10.gün kanda 311 12.gün 739 sonuç aldım hiç kafana takma rahat bırak kendini desemde yapamıcaksın biliyorum ama inan bostan değil bu yata yata büyüsün. normal hayatına devam etki kafan dağılsın inşallah pozitif sonuç alırsın rabbim kalbine göre versin

sende bursadasın sanırım canım nerde yaptırdın tedavini hayırlı olsun sanırım hamişsin sende

Benimde bugun transferimn 11.gunu heyecandan olucem. 2 tane 3. Gun embriyosu transfer edildi yasim 28
Stresten alnimda minik minik sivilcelenme oldu resmn catlicam. Ve sisim. Kafama takildi herkes cok dikkatli oldgnu is yapnadgni soyluyor.bn ilk 3gun yattim sonra islerimi bile yaptim hatta :KK43: Idrar testi var elimde ama korkudan yapamiyorum bile:/

Merhaba canım. İnşallah bebişlerin tutunmuştur sana. Ben ilk 3 gün evde istirahat ettim ama devamlı yatmadım. Daha sonra çalışmaya başladım tekrar. Sivilcelenme ve şişkinlik bende de oldu halada devam ediyor ama bugün pozitif sonucumu aldım. Herkesin bünyesi farklı tepkiler gösterebiliyor, o yüzden olumsuz düşünme. Ayrıca idrar testini yapacaksan sabah ilk idrarın ile yaparsan daha iyi sonuç elde edebilirsin ama geç tutunma oldu ise sadece kanda görürsün.

Stresten alnimda minik minik sivilcelenme oldu resmn catlicam. Ve sisim. Kafama takildi herkes cok dikkatli oldgnu is yapnadgni soyluyor.bn ilk 3gun yattim sonra islerimi bile yaptim hatta :KK43: Idrar testi var elimde ama korkudan yapamiyorum bile:/
bence yap idrar testini, hatta mümkünse kan da yaptır... çıkar gibime geliyor.

Arkadaşlar benim bugün baş dönmelerim başladı hiç böyle bir şey yaşayanınız var mi aranızda yoksa acaba ilaçlardan mı oluyor benim bugün transfer günümüde sayarsam 6. Günüm.....

Merhaba canım. İnşallah bebişlerin tutunmuştur sana. Ben ilk 3 gün evde istirahat ettim ama devamlı yatmadım. Daha sonra çalışmaya başladım tekrar. Sivilcelenme ve şişkinlik bende de oldu halada devam ediyor ama bugün pozitif sonucumu aldım. Herkesin bünyesi farklı tepkiler gösterebiliyor, o yüzden olumsuz düşünme. Ayrıca idrar testini yapacaksan sabah ilk idrarın ile yaparsan daha iyi sonuç elde edebilirsin ama geç tutunma oldu ise sadece kanda görürsün.
Cnm saol cvp verdigin icin sen8n adinada cook sevindim buarada:) ins kucagina almayida nasip eder Allahim.bugn kan testi yaptrcm inanilmaz halszlik var bi de stres gecti bi tarafima artik hayirlisi

Aynı durum bende de var yarın sabah kan testi yaptıracağım. negatif çıkacak diye idrar testi yapmıyorum....

Cnm saol cvp verdigin icin sen8n adinada cook sevindim buarada:) ins kucagina almayida nasip eder Allahim.bugn kan testi yaptrcm inanilmaz halszlik var bi de stres gecti bi tarafima artik hayirlisi
hadi hayırlısı bakalım, güzel haberler bekliyoruz

sende bursadasın sanırım canım nerde yaptırdın tedavini hayırlı olsun sanırım hamişsin sende
evet bursadayım canım uludağ üni.prof.gürkan uncu. benim 2.tüp bebek denememdi. 27 nisanda öğrendim hamile olduğumu cuma günü kontrolüm var beta değerim yüksek olduğu için herkes ikiz olabilir dio :)) sen gününümü bekliyorsun ?

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bnmde bugun transfer sonrası 17.günüm kese görmeye ayın 18inde gitcez çooooooooooooooooooooooook var
aaa süper hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne zorlu günler geldi geçti 18i mi gelmicek göz açıp kapayıncaya kadar gelir merak etme bende cuma gidicem kısmetse. 12.gün kan değerin kaçtı benim 739du herkes ikiz olabilir dio :)

Çok halsizim üstümde bir ağırlık var resmen gözlerim kapanıyor hiç bişeyede yormak istmiyorum artık hayırlısı olsun inş hepimiz için. Ama bu ay maşallah çok bereketliymş hep hamile haberleri geliyo:D

Back