• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

ayyy inş ben de poztifi görürüm canım.ben transferin dördüncü günü çalışmaya başladım inş bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum:KK76:
Ins rabbim o heyecani yasatsin..benim doktorum zaten yatmama karsiydi normal hayatina doneceksin demisti tabi agir kaldirmak egilip kalkmak falan yok haliyle.cunku surekli yattiginda kan dolasimi olmazmis fazla.

Merhaba Arkadaşlar,

yanlız olduğumu düşünüyorum ama bu forumda bulunca kendimi sizlerin de yaşadıklarınızı okuyunca hepiniz iyi geliyorsunuz bana cuma günü yumurtalarım toplandı çarşamba günü transferim olacak çok ama çok heyecanlıyım 4.denemem ama nedense bu heyecan her zaman ilkmiş gibi oluyor. Rabbim hepimize bu mübarek aylarda yardımcı olsun
allah yardımcın olsun inşallah bu son olur pozitif sonuç alırsın

EsEs50 EsEs50 canim senin transfer ne zaman beraber baslamistik heralde benm sorun olmazsa 9mayis ta yapilacak 2 tane 3gün embriyisu.. Allah yardimcimiz olsun da biz de burda güzel haberleri paylasalim ve diger arkadaslarimiza umut olalim

Iyi yapmissin canim. Sana ne iyi gelecekse onu yap Moral de önemli. Tutunma kanamasi herkeste olmuyor canini sikma.
Selam arkadaslar
Benım de transferimin 8. gunu Bugun yemek falan yaptım dısarıda biraz gezdim yurudum Yani cok bunaldım Evde sureklı kendımı dinliyorum ve bu foruma takılıp hamıle kalanlarla ortak nokta arıyorum
Şimdi bişey sorucam Ben de hiç lekelenme yada kanama falan olmadı Bu tutunma lekelenmesi dedikleri her hamılelikte oluyor mu acaba?
canım hiç endişelenme ben transferden sonra sadece 3.gün yattım ve inan sürekli kalktım sabit hiç yatmadım sonra işe gittim geldim normal hayatıma devam ettim sadece dikkatliydim tabiki ve senin gibi hiç bir belirtim yoktu herkeste kanama olcak diye birşey yok zaten kanama olması iyi birşey değilki. 10.gün kanda 311 12.gün 739 sonuç aldım hiç kafana takma rahat bırak kendini desemde yapamıcaksın biliyorum ama inan bostan değil bu yata yata büyüsün. normal hayatına devam etki kafan dağılsın inşallah pozitif sonuç alırsın rabbim kalbine göre versin

Güzel haberleri aldıkça ben de umutlaniyorum kızlar Rabbim hepinizinkini tamamına erdirsin:)
Yalnız pozitif olanlara bir sorum var. Ben adet önce sinir, gerginlik hali yaşarım. Sizde bu durum var mı? Çünkü sürekli bir gerginlik, endişe halindeyim ve bu da beni âdet mi gelecek diye bir düşünceye itiyor:(( bu arada transferimin 11. Günü

Güzel haberleri aldıkça ben de umutlaniyorum kızlar Rabbim hepinizinkini tamamına erdirsin:)
Yalnız pozitif olanlara bir sorum var. Ben adet önce sinir, gerginlik hali yaşarım. Sizde bu durum var mı? Çünkü sürekli bir gerginlik, endişe halindeyim ve bu da beni âdet mi gelecek diye bir düşünceye itiyor:KK43:( bu arada transferimin 11. Günü
aynı şekilde adet öncesi gergin ve sinirli olurdum hatta 6 ay boyunca geçici menapozda olduğum için adet görmüyordum ve sinirlilik hali hat safhadaydı transferden sonra da gerginlik hatta adet öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşadım tek fark ağlamalarım başlamıştı. geri kalan tüm belirtim adet olacağıma işaretti ama olmadım :) hiiiççç takma kafana sonucu almadan içinde hep bi şüphe oluyo insanın ve inan belirtiler herkeste aynı olmuo boşuna kendini dinleme

ilk üç gün annemle eşim yardımcı oldu sonra normal günlük hayatıma devam ettim sonucum pozitif
AYYYY çok sevindimmm yaaa.... bende crinone jel kullandığım için bana ilk 3 günden ssonra yürü dediler bende hep korkuyordum yürüyorken bişey olacak diye... bir yandan da yürüyebiliyorsam hafif işlerimide görebilirim diye düşünmüştüm ... teşekkür ederim

Yalnız pozitif olanlara bir sorum var. Ben adet önce sinir, gerginlik hali yaşarım. Sizde bu durum var mı? Çünkü sürekli bir gerginlik, endişe halindeyim ve bu da beni âdet mi gelecek diye bir düşünceye itiyor:KK43:( bu arada transferimin 11. Günü

bişey soracağım 11. günse neden test yaptırmıyorsun yoksa doktorun biraz daha mı bekle dedi

canım sana şunu söyleyim.. eşim dışarıda başıma bişey gelecek diye korkuyor :) sinir ve asabiyet had safhada

Back