• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

aa ne hakla azarlıyo canım zaten bi dünya stres yaşıyosun bir de üstüne azar çok saçma, hangi merkezde yaptırdın canım
acıbadem maslakta yaptırdım canım ama var ya paraml rezil olddumm sırf anestezi uzmanını çağırdım die kadın bana pskolojık vakasın sen çocuk doğursan ne kğ bakabilicekmiğsin dedi tam ağlarken bayılttıı böyle

Hafif OHSS: Karında şişlik ve hafif ağrı
Orta derecede OHSS: karında şişlik, bulantı, kusma, ishal, kilo alımı .
Ağır derecede OHSS: Bulantı, kusma, ishal, kilo alımı, akciğerde sıvı birikimi, kan tablosunda değişiklikler,kan pıhtılaşmasında artma nedeniyle damarlarda pıhtı oluşması vücudun susuz kalması,idrar miktarında azalma veya hiç idrar yapmama
canim dr unla konuş bir değerlendirme yapacaktır umarim
bol bol su ic

B
Hafif OHSS: Karında şişlik ve hafif ağrı
Orta derecede OHSS: karında şişlik, bulantı, kusma, ishal, kilo alımı .
Ağır derecede OHSS: Bulantı, kusma, ishal, kilo alımı, akciğerde sıvı birikimi, kan tablosunda değişiklikler,kan pıhtılaşmasında artma nedeniyle damarlarda pıhtı oluşması vücudun susuz kalması,idrar miktarında azalma veya hiç idrar yapmama
canim dr unla konuş bir değerlendirme yapacaktır umarim
bol bol su ic

acıbadem maslakta yaptırdım canım ama var ya paraml rezil olddumm sırf anestezi uzmanını çağırdım die kadın bana pskolojık vakasın sen çocuk doğursan ne kğ bakabilicekmiğsin dedi tam ağlarken bayılttıı böyle

Bu nasıl bi terbiyesizlik ya! Lütfen hakkını ara canım mutlaka şikayet et o kadını. Ruhsuz vicdansız insanlar. bizler ne kadar ağır bir pskolojiyle bu tedaviye başlıyoruz farkedemiyorlarsa doktor denmez onlara..

Kızlar bende 16-17 nisanda lucrinle tedaviye başlıyorum. Uzun protokol uygulanacak sanırım transferim mayısı bulacak ama kısmetse opu bu ay sonuna doğru olcak sanıyorum.

ayyy bende orda yaptırcam bak şimdiden stres oldum, kendimi hazırlayım biraz da banada öyle yaparsa ağzının payını veriyim

Kızlar bende 16-17 nisanda lucrinle tedaviye başlıyorum. Uzun protokol uygulanacak sanırım transferim mayısı bulacak ama kısmetse opu bu ay sonuna doğru olcak sanıyorum.
hosgeldin canim beraber ilerlicez tarihlerimiz uyusuo bir aksilik olmazsa tatlim

bende pco oldugu için rahmı 2 ay dınlendrıceklermıs varmı böyle bır duydugunuz tedavı

Canım ben varım 20 tane yumurta toplanmıştı benden ohss riski yüzünden ertelediler transfer i iki ay sonra dondurulmuslardan transfer oldu sonuç negatif şimdi tekrar başladık Allah kısmet ederse inşallah cuma günü tekrar transfer im var bunlar tutunurlar inşallah

nisanda tup yapacak kimsecikler yok mu?
canım beni de ekler misin ben de martta tedaviye başladım nisanda transfer olucak inş. yaş 27 deneme3 bursa pembe mavi transfer yarın 5 nisanda inş.. gerçi embriyolarımdan haber yok aramalarını bekliyorum.. sorun çıkmazsa inş. yarın transferim gerçekleşecek.. beni de ekler misin listeye

Merhabalar şimdi doktordan geldim biraz moralim bozuldu pco olduğum için çok yumurta oluşmuş iğne dozu çok azdan vermişlerdi hepsi küçük şimdi dozu artıracaklar ohss olabilirliğim yüzünden iki ay dinlendirecekler nasıl olacak onuda anlamadım küçük olanlar diğerlerinin boyutuna gelecekmi iki ay dedikleri ne zaman yani benim düşünceme göre haziranmı çok bunaldım kendimi kötü hissediyorum bilgisi olan yardım etsin bana mutsuzum

canım beni de ekler misin ben de martta tedaviye başladım nisanda transfer olucak inş. yaş 27 deneme3 bursa pembe mavi transfer yarın 5 nisanda inş.. gerçi embriyolarımdan haber yok aramalarını bekliyorum.. sorun çıkmazsa inş. yarın transferim gerçekleşecek.. beni de ekler misin listeye
ekliorum tatlim :)

Canım ben varım 20 tane yumurta toplanmıştı benden ohss riski yüzünden ertelediler transfer i iki ay sonra dondurulmuslardan transfer oldu sonuç negatif şimdi tekrar başladık Allah kısmet ederse inşallah cuma günü tekrar transfer im var bunlar tutunurlar inşallah
Rabbim bu sefer yuzunu guldursun tatlim

Merhabalar şimdi doktordan geldim biraz moralim bozuldu pco olduğum için çok yumurta oluşmuş iğne dozu çok azdan vermişlerdi hepsi küçük şimdi dozu artıracaklar ohss olabilirliğim yüzünden iki ay dinlendirecekler nasıl olacak onuda anlamadım küçük olanlar diğerlerinin boyutuna gelecekmi iki ay dedikleri ne zaman yani benim düşünceme göre haziranmı çok bunaldım kendimi kötü hissediyorum bilgisi olan yardım etsin bana mutsuzum
Canim sıkma canını benim 16 tane yumurta toplandı doktor 2 ay beklemeniz gerek dedi o zaman çok uzulmustum sonra hayırlısı böyleymis dedim sen de öyle düşün hayırlısı tutsun da geç olsun hem dondurulmuş transferle şans daha yüksekmis doktorum öyle demişti. Bu arada ilaçların etkisini ararsın vücudundan. Yumurta toplandık sonra bir hafta içinde adet olursun. Doğum kontrol hapı veriyor onu içip tekrar adet olunca gidiyorsun estrofem diye bi hap başlıyorsun bi kaç tane daha hap sonra rahim duvarı kalinlasinca transfer oluyo. Yani en zor kısmı zaten yumurta a toplanana kadar sonrası daha kolay endiselenme

Back