- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
bana kimse kağıt vermedi ya neden acabaGüzelim hani embriyonun fotoprafı ile bir kağıt veriyorlar ya orada yazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kimse kağıt vermedi ya neden acabaGüzelim hani embriyonun fotoprafı ile bir kağıt veriyorlar ya orada yazar
Cnm hemen doktoruna danış ilaçların yan etkisi olabilir.Arkadaşlar size bişey soracağım benim transferim 2 gün önce oldu fakat bende çok ciddi baş ağrısı oluyor onun ağrısından uyuyamayacak kadar hiç aranızda böyle bir sey yaşayanınız var mı doktor bana 2-3 gün dinlen dedi acaba sürekli yatmak mı yapıyor
eklendin :)Benide eklermisin yasim 28 ilk denemem ankara universitesi cebeci de yaptrdim
Tamam olmadı arayayım benim ilk denememde böyle bişey yaşamamıştım bu sefer ilaçlarım Değişti onlar yapıyor Olmalı heyecandanCnm hemen doktoruna danış ilaçların yan etkisi olabilir.
Canım senin test günün ne zamanCnm hemen doktoruna danış ilaçların yan etkisi olabilir.
Haftaya cumartesi cnm senin ne zamanCanım senin test günün ne zaman
Yaramaz böcek kaçıncı gün tedavide cnm. Puregon mu kullaniosunkizlar size haberlerim var drdan geldim
benim yumoslar dan birtanesi hizini alamamis buyumus te buyumus diğerlerine firsat vermemiş
o koca yumos u gözden cikartti dr o catlasin artik dedi
diğerleri daha 11,12,13,..civarlarinda
iğnenin dozunu arttirdi 225 ten 300e
sali gunu tekrar randevum var hayirlisi olsun insallahhhh
Hayırlısı olsun Cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar :)kizlar size haberlerim var drdan geldim
benim yumoslar dan birtanesi hizini alamamis buyumus te buyumus diğerlerine firsat vermemiş
o koca yumos u gözden cikartti dr o catlasin artik dedi
diğerleri daha 11,12,13,..civarlarinda
iğnenin dozunu arttirdi 225 ten 300e
sali gunu tekrar randevum var hayirlisi olsun insallahhhh
uzun protokol benim ki baskilayici ile basladim 20 sinde canim menopur 1200 kullaniorumYaramaz böcek kaçıncı gün tedavide cnm. Puregon mu kullaniosun
saol canim inşallah kaliteli olsunlarda hayirlisi ileHayırlısı olsun Cnm sana sıkı sıkı tutunsunlar :)
Bana 11 Mayıs'ta tahlile gelin dediler Allah kısmet ederseHaftaya cumartesi cnm senin ne zaman
Canım dün çok ağrıdı benim de bi de bugün ellerimden ateş çıkıyo hayra alamettir inşallahArkadaşlar size bişey soracağım benim transferim 2 gün önce oldu fakat bende çok ciddi baş ağrısı oluyor onun ağrısından uyuyamayacak kadar hiç aranızda böyle bir sey yaşayanınız var mı doktor bana 2-3 gün dinlen dedi acaba sürekli yatmak mı yapıyor
bende ilkinde dış gebelik geçirdim ya korkuyorum gene öyle bir şey olcak diyeCanim sali gunu keseyi gorduk, erken gittim , bir daha 14 unde gidecegim
transferden kaç gü sonra gördünüz. Keseyi?bende bugun keseyi gordum 2 taneydi okadar kucuklerdi ki. millet ogrendiginde kalp atisini duyacak kadar gec olur biz yumurta halini biliyoruz bebislerimizin o yuzden vakit gecmek bilmiyor transferden sonra 2 hafta hep uzandim ben tecrubeli arkadaslarim oyle soylediler bi zararini da gormedim tedbiri elden birakmamak lazim bence.
Bende normal yolla hamile kaldigimda gecirmistim, sag tupum alindi,Anliyorum seniBend
bende ilkinde dış gebelik geçirdim ya korkuyorum gene öyle bir şey olcak diye
Hayirlisi olsun, Canim senin degerlerin kac cikmisti? Bir de kac haftalikken gitmis oldun. Bnm doktorum son adet gunune gire soylemisti, gittigimde 4+5 gunluk dedi.bende bugun keseyi gordum 2 taneydi okadar kucuklerdi ki. millet ogrendiginde kalp atisini duyacak kadar gec olur biz yumurta halini biliyoruz bebislerimizin o yuzden vakit gecmek bilmiyor transferden sonra 2 hafta hep uzandim ben tecrubeli arkadaslarim oyle soylediler bi zararini da gormedim tedbiri elden birakmamak lazim bence.