• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar benimde pazartesi tranfer yapıldı.bugün 5.günüm ve yaşadığınız tüm endişeleri bende yaşıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Benim de ayni... Pazartesi transfer, bugun 5.gun.. Test gunum 9 mayis ama 7 mayista yaptirmak istiyorum yani 10.gun.. Sen ne gun yaptircaksin? Umarim guzel haberleri veririz burdan

Benim de ayni... Pazartesi transfer, bugun 5.gun.. Test gunum 9 mayis ama 7 mayista yaptirmak istiyorum yani 10.gun.. Sen ne gun yaptircaksin? Umarim guzel haberleri veririz burdan
Canım ben gününde yaptırıcam benımkiler 5. Gün konuldu ama yinede gününde yapmak daha mantıklı geliyor bana cnm

kurenost: 40776799 .!.:
Canım ben gününde yaptırıcam benımkiler 5. Gün konuldu ama yinede gününde yapmak daha mantıklı geliyor bana cnm
İnşallh güzel habler veririz birbirimize anneler günü hediyesi olur bize:) çok heyecanlıyım aynı zamanda çokta korkuyorum beklemek çok zor

Beta hcg 0.14 bir hayal daha bitti cok uzgunum
Canım ne yapalım.biz elimizden geleni yapıyoruz.üzülmekte haklısın onca emek ve sonu bu...ama biz anne olucaz bu zor bir süreç ped etmek yok.biraz toparlanınca yine denersin yeterki buna inan.ben inanıyorum anne olcaksın birgün sadece zamanı var

Canım sayıyoruz işte bi sonraki gün 1 gün 24 saati dolduruyo

Canim o gunu saymayacaksin,bende sormustum doktora , o sekilde bakiliyormus.
kızlar transferden iki saat sonra odadan çıkarken 20 adım falan attım sonra adım atmamla beraber rahmimde çok şiddetli damar seyirmesi oldu. Ah dedim elimi koydum ve durdum sonra bir adım daha atatken yin3 oldu bikaç saniye daha durdum. Sonra yürüdüm bişe olmadı ama baya sanki 8 aylık gebeyim de tekme yiyorum gibi hissettim. Siz de yaşadınız mı

bisey sormak istiyorum.ilk tup denemem.pkoluyum.
bugun 6.gunum tedavide.2 yumurtam ilerden gidiyormus.digerleri kucukmus.doktor cetrotide verdi.3 tane vurulucam.eger 2 yumos harici buyume olmazsa tedavim asilamaya donebilirmis.cok moralim bozuldu.150lik doz 187.5 yapildi.sizce cetrotide de ragmen kucuk yumurtlarda buyume olurmu.yoksa hayalkirikligimi olacak bana

EsEs50 EsEs50 canım benim tarihi gunceller misin? Transfer tarihim 24 nisandı 1 embriyo konuldu test tarihim 8mayıs acaba benimle aynı gün transfer olan var mıdır? Bende hiçbir belirti yok maalesef :(
Bu arada hamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin. Darısı isteyen herkesin başına. Rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın..

kızlar transferden iki saat sonra odadan çıkarken 20 adım falan attım sonra adım atmamla beraber rahmimde çok şiddetli damar seyirmesi oldu. Ah dedim elimi koydum ve durdum sonra bir adım daha atatken yin3 oldu bikaç saniye daha durdum. Sonra yürüdüm bişe olmadı ama baya sanki 8 aylık gebeyim de tekme yiyorum gibi hissettim. Siz de yaşadınız mı
Bende olmadi canim, ama olabilirde bir cok islemden gectik, ondan bile olsbilir canim.

EsEs50 EsEs50 canım benim tarihi gunceller misin? Transfer tarihim 24 nisandı 1 embriyo konuldu test tarihim 8mayıs acaba benimle aynı gün transfer olan var mıdır? Bende hiçbir belirti yok maalesef :KK43:
Bu arada hamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin. Darısı isteyen herkesin başına. Rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın..
canım benm test tarihim 8 mayıs :)

Kızlar dün çok kötü bi rüya görüp uyandım bütün gün ağladım diğer 2 transferimde de hep kötü rüyalar görmüştüm ve negatif olmuştu bu sefer de öyle diye düşündüm hiç bi belirtim de yok allahım yine de bi mucize olsa belki de belirti aramak da yanlış ama insan negatiflerden dolayı iyidüşünemiyor

Back