• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

arkadşlar bi de ben transferden sonra hemen lavaboya gttm hiç yatmadım üstümü giyindm doktorla konuşmaya gttim benden önce trnsferi olan başka bi doktorun hastası vardı.o yatktn hiç kalkmadı.hatta altından aldılar idrarını 12 gün boyunca da yatıcam sen de öyle yap dedi.ama ben ne yattım ne de bi şey doktor şakayla ata binme dedi sadece ve ağır kldrma onu dşında normal hayata devam dedi.
Aynen canım bende transferden sonra cok fazla yatmadım, tuvalete gittim misafirliğee gittim ve akabinde evime gelmek için yola cıktık. 5 saatin sonunda evimdeydim. Sonrasında da Agır hiç birsey yapmadım, beslenmeme dikkat ettim,1 gunde 1 saat yürüdüm sürekli yatmadım yatmak daha cok strese sokuyor. Kitap okudum tv seyrettim. Sonuç 8. Gun idrar da silik kanda pozitif. Allahım kısmet ederse 8 Mayıs keseyi göreceğiz. Rabbim herkes e nasip etsin dualarım sizlerle sizde dua edin bize canlar

canim ben önceki ay adetimle beraber doğum kontrol hapi na basladim
13 gun kullandim hersey yolunda dedi dr
sonra hapi biraktim 20sinde baskilayiciyla iğnelere basladim
22 sinde adet oldum adetle beraber menopura basladim

Harika canım bende doğum kontrol hapı alıyordum ama lucrin geciktirdi sanırım. Hakkımızda hayırlısı.. Şuan belli mi opu tarihin?

EsEs50 EsEs50 canım benim tarihi gunceller misin? Transfer tarihim 24 nisandı 1 embriyo konuldu test tarihim 8mayıs acaba benimle aynı gün transfer olan var mıdır? Bende hiçbir belirti yok maalesef :KK43:
Bu arada hamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin. Darısı isteyen herkesin başına. Rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın..
Benim de 24ü Transfer Test günüm 7 mayis. Belirti pek yok. Gögüslerde hafif sisme ve hassasiyet. Kasiklarda cok hafif araara batma var.

Günaydın güzel anne adayları bi sorum olacak. Burda bi arkadaş şişlinliği olduğunu ve poziuif sonuç aldığını yazmıştı. Bendeki şişlik transferin ikinci gününden itibaren geçti böyle olan var mı yoksa herkes şiş mi :)

Günaydın güzel anne adayları bi sorum olacak. Burda bi arkadaş şişlinliği olduğunu ve poziuif sonuç aldığını yazmıştı. Bendeki şişlik transferin ikinci gününden itibaren geçti böyle olan var mı yoksa herkes şiş mi :)
Cnm B'nde transferin 7.günü şiştim hala öyleyim pozitiiffff gördüm şükür

Hayırlı olsun darısı başımıza artık psikopat gibi herşeye takılıyorum şişmezsem pozitif olmaz mı falan diye
Cnm sorma bende de hiçbir belirt yok. İlk 2 gün evet birşeyler hissettim sonra onlarda kayboldu dımdızlak kaldım bi başıma :D
Ama şöyle bir şey var göğüslerde ağrı ve hassasiyet var o da estrofemden kaynaklanıyor. Kasık ta ara ara batma oluyor gibi o da progestan dan kaynaklanıyor. Bence yani

Back