• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

dondurulmuşlarda iğne yok canım benim bildiğime göre. iğne kullanmadım hap kullanıyorum .ikinci tedavilerde şans yüksek oluyor.
sonradan gordum dondurulmuş olduğunu canim hap aliosundur rahim kalinlasmasi için
2. deneme ve buz bebislerde sans yüksek oluo fistigim güzel haberlerimizi vericez hep beraber insallah

kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında emsey hospital yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. embriyolarımızı maltepe üni. taşıdık. 1 nisanda maltepe üniversitesi tıp fakültesinde transferim oldu 13 nisan test tarihim.

kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında emsey hospital yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. embriyolarımızı maltepe üni. taşıdık. 1 nisanda maltepe üniversitesi tıp fakültesinde transferim oldu 13 nisan test tarihim.
Hayırlı olsun canım ınş güzel sonuç alırsın bebişine kavusursun

selam arkadaşlar bende dondurulmuşlarımla 2 denememi 6 nisanda yapıcam.çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyor.allahım hepimizin yardımcısı olsun
Bnde dondutulmuslar la yapacam 2. Denememi canim ama sanirim nisan ortalarina dogru,, hadi hayırlısı canım bnmm:KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba canım bende aynısı senin gibiyim 34 yaşında sadece sorun pco ve tedavideyim şuan herşey yolunda bizde yumurtalama çok oluyor iğne dozaj çok azdan başlandı üç günde bir kan veriyorum ohss olmamak için ama bakalım bu gün randevuda herşey yolunda doktor bana dondurabilecek kadar var dedi sayı söylemedi bakalım daha yeni hakkımızda hayırlısı olur inş güzel haberler veririz
tedavin hayırlı olsun cnm sen bugun kacıncı gunundesın benm bugun 7.iğnem ve yarın gıdıcem kontrole evet bendende carsamba gunu kan aldılar ona gore devam edıyorlar orgalutran yazdılar dun basladım CANIM SENIN TEDAVIN nerde sana rahmı 1 ay dınlendırıceklerını söyledılermı ? bana dokorm pco lularda 1 yada 2 ay rahmı dınlendırıyoruz dedı ama benm hıc bı bılgım yok henuz yumurta sayım ve boyutu belli olmadıgı ıcın bırseyde soramıyorm :( doktorm tedavı baslamadan demıstı pco lularda aynı ay transfer yapılmaz hatat2 ay bekletılır dıye

merhaba canım bende aynısı senin gibiyim 34 yaşında sadece sorun pco ve tedavideyim şuan herşey yolunda bizde yumurtalama çok oluyor iğne dozaj çok azdan başlandı üç günde bir kan veriyorum ohss olmamak için ama bakalım bu gün randevuda herşey yolunda doktor bana dondurabilecek kadar var dedi sayı söylemedi bakalım daha yeni hakkımızda hayırlısı olur inş güzel haberler veririz
canm bu ohss nedır cok duyuyorm ama bılmıyorm az önce ınternetten baktım karın agrısı asırı kılo alımı vs dıyor bende oldu asırı kılo alımı bır haftada gözle goruılur asırı kılo aldm karnımdada agrı var acaba bende ohss mı oldu :( olsa doktorm soylerdı dımı bendende carsamba kan alındı yarında alınıcak sonucta

bazi pco lularin rezevleri cok yüksek oluo canim yani 50 yumurtasi oluşan birini bile gordum
20 uzeri genellikle ohss riski oluo
korkma ALLAHim ayarlamistir sonunda bebeisler gelsinlerde:KK66:
amin cnm benım fazlada gozum yok yetece kadar olsundu bende sımdı ohss ne onu arastırıyordm bende karın bolgemde agrıda var asırı kılo degısıklıgıde şişlik yanı yarın doktoruma soylıcem durumu ama korku basladı bnde carsamba kan alınmıstı ohss olup olmayacagını bılır klınık dımı ben cok acemıyım

5 tane dondurdular ben ohss oldugum için dondurdular hemen transfer etmediler
canm kac yumurtan cıkmıstı ohss nedır bılmıyorm az arastırdm fazla yumurta cıkmasıymıs sanırm belırtılerı bende yasıyorm kılo ve karın agrısı bendede var acaba bana doktorumun dedıgı pco lularda bır 2 ay rahmı dınlendırıyoruz dedıgı durum bu ohss durumumu

Bnde dondutulmuslar la yapacam 2. Denememi canim ama sanirim nisan ortalarina dogru,, hadi hayırlısı canım bnmm:KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:
inşallah bu sefer allahım nasip eder bebişlerimizi kucaklarımıza almayı.nerde kim varsa bütün isteyenlere inşallahhhh

canm bu ohss nedır cok duyuyorm ama bılmıyorm az önce ınternetten baktım karın agrısı asırı kılo alımı vs dıyor bende oldu asırı kılo alımı bır haftada gözle goruılur asırı kılo aldm karnımdada agrı var acaba bende ohss mı oldu :KK43: olsa doktorm soylerdı dımı bendende carsamba kan alındı yarında alınıcak sonucta
canım şuan bende bir şişkinlik yada gözle görülen bir kilo yok belki benim daha yenidir ama benim doktorum muayene ederken yumurta çok olduğunu şişlik olabilir dedi ama çok yeni dün tedavide 4 günümdü iğne dozajını artırmadılar şöyle birşey sordum bizim tek sorunumuz pco amh testimde çok yüksek zaten yumurtalıklardan belli oda bana dondurulacak kadar var ama sayısını söylemedi muhtemelen dondurabiliriz dedi benim daha öncede bir düşüğümün olduğunu gebelik şansımın olabilirliğini sordum tabi önce rabbim ol dedikten sonra olur oda bana %75 gebelik şansın var dedi tabi herşey allahtan gerisi boş ama önceki tedavimde klomen+çatlama iğneside doktor bana bu ay gebelik bekliyorum senden demişti ben inanmamıştım nasip oldu ama düştü yarın yine kan verip yumurtalara bakacaklar ben ilk görüşmeye gittiğimde de sormuştum yumurta çok olunca ohss oluyor diye oda evet dedi ama ona göre takip ediyoruz faln demişti inaşallah olmaz zor bir süreç iki veya bir ay dinlenip sonra transfer yapılıyor diye biliyorum daha sonraki gelişmelerden haberdar ederim herşey kısmet bu mubarek cuma günün rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda bakalım yarın ne diyecek doktor

kızlar ben hala hasta olamadım ya:( orgametril kullandım salı gunu bıttı ne zaman hasta olurum acaba:(

amin cnm benım fazlada gozum yok yetece kadar olsundu bende sımdı ohss ne onu arastırıyordm bende karın bolgemde agrıda var asırı kılo degısıklıgıde şişlik yanı yarın doktoruma soylıcem durumu ama korku basladı bnde carsamba kan alınmıstı ohss olup olmayacagını bılır klınık dımı ben cok acemıyım
Hafif OHSS: Karında şişlik ve hafif ağrı
Orta derecede OHSS: karında şişlik, bulantı, kusma, ishal, kilo alımı .
Ağır derecede OHSS: Bulantı, kusma, ishal, kilo alımı, akciğerde sıvı birikimi, kan tablosunda değişiklikler,kan pıhtılaşmasında artma nedeniyle damarlarda pıhtı oluşması vücudun susuz kalması,idrar miktarında azalma veya hiç idrar yapmama
canim dr unla konuş bir değerlendirme yapacaktır umarim
bol bol su ic

canım adet olabilmem ıcın verdı galıba bır an once olsamda baslasam artık:KK43:
bekleyince gelmioo beklemeyince gelioooo canim kirmizilar
benimde yârin fln olmam lazim bakalim bir belirti yok şimdilik bendende

Back
X