- 23 Haziran 2009
- 320
- 172
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kimler hamile kalmış yazarmısınızYarin buyuk gun guzel haber vermek istiyorum artik Allahim yardim et
dondurulmuşun mu wardı cnmYarin buyuk gun guzel haber vermek istiyorum artik Allahim yardim et
evet kizlar cok şükür rabbime.. 13. gun degerim 102.6 .. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. hepinize dua edicem insallah en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
tebrikler canim Allahim tamamina erdirsin inşallah...evet kizlar cok şükür rabbime.. 13. gun degerim 102.6 .. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. hepinize dua edicem insallah en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
eklendin canimBenide eklermisiniz 27 yasim ilk denemem novaartta yaptirdim 7 mayisi bekliyorum
Bende olmuştu cnm. Kimi gün şeffaf akıyordu kimi gün sarı. Hergün iç çamaşırı değişyiriyordum. Ki şimdi de öyle. Bu sefer de altıma kaçırırmışım biraz. Ama hiç farkında bile değilimkizceler nasilsiniz?
bende bugun bayagi akinti olmaya basladi
acaba iğnelerden mi?sizlerde de olmusmuyudu acaba,?
hmmm aynen canim demek ki normal seyler bunlar..Bende olmuştu cnm. Kimi gün şeffaf akıyordu kimi gün sarı. Hergün iç çamaşırı değişyiriyordum. Ki şimdi de öyle. Bu sefer de altıma kaçırırmışım biraz. Ama hiç farkında bile değilim
Cooook sevindim, tebrikler.. Saglikla kucaginda sevmeyi nasip eder Allahim insallahevet kizlar cok şükür rabbime.. 13. gun degerim 102.6 .. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. hepinize dua edicem insallah en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
Kaç embriyo transfer oldu cnm ve kalitesi neydi. Sivilce bende de var. Yaşım 30 bol miktarda sivilce çıktıSelam kizlar benim sivilcelenmem oldu ya sivilcilerim cikti yuzumde bebegim tutunmadi mi bana. Of 6Gunum bugun ama dusunmekten siyircam resmen bisey diyin kizlar ne olur
Canim 1 tane embriyo koydular ilk denemem daha benim yasim 22 3. Gun emriyosuyduKaç embriyo transfer oldu cnm ve kalitesi neydi. Sivilce bende de var. Yaşım 30 bol miktarda sivilce çıktı
Bana da 1 tane koydular. 5. Gün embriyosu. Bugün 3 gün oldu senin kaç gün oldu cnm.Canim 1 tane embriyo koydular ilk denemem daha benim yasim 22 3. Gun emriyosuydu
Ne oldu cnmooof off
korkularım war transfer yapıcam mayısdaNe oldu cnm
Dondurulmuş mu varkorkularım war transfer yapıcam mayısda