• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

hosgeldin tatlim senin ilk mi tedavin sorun kimde?
Hoşbulduk canım evet ilk tedavim olucak aslında eşimde ben de sorun yok. Ama doktorum ılk muyanede rahımde perde oolabileceğini tespit etti ıyıce anlamak için Persembe gunu tekrar cağırdı o zaman belli olucak perde varmı yok mu

bende nisanda tüp yaptırcam, şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum dr un dediğine göre tahmini nisan 13 ve 15 i gibi adet olurmuşum 2. günü tedaviye başlıycak nisan sonuna doğru tüp işlemi yapılacak inşallah, hakkımızda hayırlısı

bende doğum kontrol hapina adetimle baslicam canim sen benden ondesin:KK70::KK70:
Bende dkontrola basladim 14unde bitiyor sonra adet ve igneler baslayacak
EsEs50 EsEs50 dondurulmus embriyo ile aldigimiz negatif bu sefer pozitif olsun

Kizlar bisiy sorucam aslinda dondurulmus embiryoda sansin yuksek oldugu soyleniyor sizde neden tutunamadi

saol canim inşallah busefer yuzumuz güler
seninle tanisioz gibi hatirliorum demi canim?

merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptıracaklardanım gecen ay doktora muayne için gittiğimde 48 mm kist olduğu için yasmin doğum kontrol hapı verdi inşallah bu ay kistlerim geçmişse doktor bu ay için başlıcağını söyledi sizlerinde başınıza geldimi kızlar böyle bi durum ya geçmemişse :(:( istanbul tüp bebek merkezinde emre bey doktorum giden var mı ona kızlar??

merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptıracaklardanım gecen ay doktora muayne için gittiğimde 48 mm kist olduğu için yasmin doğum kontrol hapı verdi inşallah bu ay kistlerim geçmişse doktor bu ay için başlıcağını söyledi sizlerinde başınıza geldimi kızlar böyle bi durum ya geçmemişse :KK43::KK43: istanbul tüp bebek merkezinde emre bey doktorum giden var mı ona kızlar??
gecio canim buyuk ihtimalle moralini bozma yüksek tut
doğum kontrol hapini kist olusmussa kaybolsun die veriolar

siz daha öncede tüp yaptırdınız galiba benim daha ilk olacak. yumurtaların dondurulmasını kendimizmi talep ediyoruz yoksa herkesinkini donduruyolarmı

siz daha öncede tüp yaptırdınız galiba benim daha ilk olacak. yumurtaların dondurulmasını kendimizmi talep ediyoruz yoksa herkesinkini donduruyolarmı
CANIM EGER FAZLADAN EMBRIOLARIN KALIRSA SORUOLAR ONA GORE DONDURUOLAR

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm

bugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
geçmiş olsun tatlim kendini artik helak etme bak annesi bebeis içinde simdi
sen mutlu olki o da simsiki tutunsun sana :KK66:

Back
X