Hoşbulduk canım evet ilk tedavim olucak aslında eşimde ben de sorun yok. Ama doktorum ılk muyanede rahımde perde oolabileceğini tespit etti ıyıce anlamak için Persembe gunu tekrar cağırdı o zaman belli olucak perde varmı yok muhosgeldin tatlim senin ilk mi tedavin sorun kimde?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 NiSAN da tüp bebek:))
- Konu Sahibi EsEs50
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
bende nisanda tüp yaptırcam, şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum dr un dediğine göre tahmini nisan 13 ve 15 i gibi adet olurmuşum 2. günü tedaviye başlıycak nisan sonuna doğru tüp işlemi yapılacak inşallah, hakkımızda hayırlısı
Bende dkontrola basladim 14unde bitiyor sonra adet ve igneler baslayacakbende doğum kontrol hapina adetimle baslicam canim sen benden ondesin
EsEs50 dondurulmus embriyo ile aldigimiz negatif bu sefer pozitif olsun
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
canim benim dondurulmuştan bir yavrum varKizlar bisiy sorucam aslinda dondurulmus embiryoda sansin yuksek oldugu soyleniyor sizde neden tutunamadi
sans yüksek oluo
ama Allah in takdiri sebebini bilemioz biz
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
saol canim inşallah busefer yuzumuz gülerBende dkontrola basladim 14unde bitiyor sonra adet ve igneler baslayacak
seninle tanisioz gibi hatirliorum demi canim?
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Allah evladina hayirli uzun omur versin insallah bebislerimiz tez vakitte gelircanim benim dondurulmuştan bir yavrum var
sans yüksek oluo
ama Allah in takdiri sebebini bilemioz biz
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
inşallah fistigimAllah evladina hayirli uzun omur versin insallah bebislerimiz tez vakitte gelir
cabalarimizin mukafatini alicaz Allahin izniylee
merhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptıracaklardanım gecen ay doktora muayne için gittiğimde 48 mm kist olduğu için yasmin doğum kontrol hapı verdi inşallah bu ay kistlerim geçmişse doktor bu ay için başlıcağını söyledi sizlerinde başınıza geldimi kızlar böyle bi durum ya geçmemişse istanbul tüp bebek merkezinde emre bey doktorum giden var mı ona kızlar??
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
gecio canim buyuk ihtimalle moralini bozma yüksek tutmerhaba bende nisan ayında tüp bebek yaptıracaklardanım gecen ay doktora muayne için gittiğimde 48 mm kist olduğu için yasmin doğum kontrol hapı verdi inşallah bu ay kistlerim geçmişse doktor bu ay için başlıcağını söyledi sizlerinde başınıza geldimi kızlar böyle bi durum ya geçmemişse istanbul tüp bebek merkezinde emre bey doktorum giden var mı ona kızlar??
doğum kontrol hapini kist olusmussa kaybolsun die veriolar
gecio canim buyuk ihtimalle moralini bozma yüksek tut
doğum kontrol hapini kist olusmussa kaybolsun die veriolar
inşallah canım benım benımde ilk denemem çok heycanlıyım rabbim inşallah olmayan herkeze nasip etsin inşallahhh..
- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
Dondurulmuş gunlugunden hatirliysndur ocakta denedim bnmde olmamıştısaol canim inşallah busefer yuzumuz güler
seninle tanisioz gibi hatirliorum demi canim?
- 7 Ocak 2014
- 3.132
- 4.414
- 333
- 38
Bende dkontrola basladim 14unde bitiyor sonra adet ve igneler baslayacak
siz daha öncede tüp yaptırdınız galiba benim daha ilk olacak. yumurtaların dondurulmasını kendimizmi talep ediyoruz yoksa herkesinkini donduruyolarmı
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
CANIM EGER FAZLADAN EMBRIOLARIN KALIRSA SORUOLAR ONA GORE DONDURUOLARsiz daha öncede tüp yaptırdınız galiba benim daha ilk olacak. yumurtaların dondurulmasını kendimizmi talep ediyoruz yoksa herkesinkini donduruyolarmı
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
EVET TATLIM HADI INSALLAH HAMIS HABERLERI VERMEK NASIP OLURDondurulmuş gunlugunden hatirliysndur ocakta denedim bnmde olmamıştı
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN KUZUMMMinşallah canım benım benımde ilk denemem çok heycanlıyım rabbim inşallah olmayan herkeze nasip etsin inşallahhh..
- 7 Ocak 2014
- 3.132
- 4.414
- 333
- 38
CANIM EGER FAZLADAN EMBRIOLARIN KALIRSA SORUOLAR ONA GORE DONDURUOLAR
ekstra ücretide vardır onun şimdi
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
evet canim merkezden merkeze degisiyorekstra ücretide vardır onun şimdi
- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
geçmiş olsun tatlim kendini artik helak etme bak annesi bebeis içinde simdibugun transverim yapıldı ama çok kötü geçti sebebi anestezi uzmanından işittiğim azarla uyuduğum da ağlama kriziyle uynanmam.. 11 gibi transverm yapıldı hala ağlamaamaktan kendimi alı koyamıyırm
sen mutlu olki o da simsiki tutunsun sana