• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

seam cnm senın tedavın neden mayısa sarkıak dokorumda bana böyle brsey soyleıde polikiistik over olanların rahmını 1 yada 2 ay dınlendırıyoruz dedı acaba sendede mı pco var kac yumuerta cakrsa ona gore demıtı doktorm hoş bız daha gıtmedk ama
yurtdisindayim tatlim
sorun esim kaynakli
benim aralikta ve subatta dondurulmuşlarla denemelerim oldu
ondan ara verildi canim
sifirdan tedaviye baslicam tekrardan ilk randevuma gittik gorustuk
adet olmak üzereyim adetin ilk gunu doğum kontrol hapi ile baslicam 15 gun sonra tekrar randevum var rahime bakilip
iğnelere başlatacak dr
ha bide benimki uzun protokol

Son düzenleme:
canm bende pco luyum doktorm banada tedavı sırasında fazla yumurta cıkarsa dondurup transferı 1 yada 2 ay sonra yapacaklarını soyledı ama donduruncada yumurta sayısı ve kalıtesı yarı yarıya dusuyormus mesela arkdasm 8 yumurta dondurmus 3 yumurta kalmıs tı yanı acaba her pco lularda rahmı donlendırıp yumurtayı donduruyolarmı yoksa cok fazla yumurta elde edıncemı sende kac yumurta olusmustu cnm ?yanı kac tane dondurdunuz
bazi pco lularin rezevleri cok yüksek oluo canim yani 50 yumurtasi oluşan birini bile gordum
20 uzeri genellikle ohss riski oluo
korkma ALLAHim ayarlamistir sonunda bebeisler gelsinlerde:KK66:

bende nisanda tüp yaptırcam, şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum dr un dediğine göre tahmini nisan 13 ve 15 i gibi adet olurmuşum 2. günü tedaviye başlıycak nisan sonuna doğru tüp işlemi yapılacak inşallah, hakkımızda hayırlısı

bende nisanda tüp yaptırcam, şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum dr un dediğine göre tahmini nisan 13 ve 15 i gibi adet olurmuşum 2. günü tedaviye başlıycak nisan sonuna doğru tüp işlemi yapılacak inşallah, hakkımızda hayırlısı
bende doğum kontrol hapina adetimle baslicam canim sen benden ondesin:KK70::KK70:

Bende de pco var ama öyle sizler gibi 20 yumurta oluşumu falan söz konusu değil sadece 6 olgun yumurtam oluştu o da biraz uğraşarak. Ya kafayı yiycem nasıl bir pcosum ben acaba başka sorunda mı var

Bende de pco var ama öyle sizler gibi 20 yumurta oluşumu falan söz konusu değil sadece 6 olgun yumurtam oluştu o da biraz uğraşarak. Ya kafayı yiycem nasıl bir pcosum ben acaba başka sorunda mı var
evet canim farkli mi oluo acaba ben de cok kişiden duyuyorum kimilerinde rezev azligi var kimilerinde de ilaç kullaninca cok asiri yumurta olusuo

Dün doktorumla görüştüm herkeste farklı oluyor dedi :KK43:
tatlim hayirlisi olsun
tedavilerimiz cümleten sorunsuz ve kaliteli bol yumoslarla ,sonundada bebeislerle sonuclansin insallllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Back
X