• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
1 ay dinlenip temmuzda dondurulmuşlarla yola devam edicem inşallah...
sukurlerler olsun ki biricik yavrum var o benim en buyuk tesellim
kardeşleri için de gucumuz yettigi kadar ugrasicaz inşallah
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin cümleten inşallah önemli olan bu
Canim Allah yardimcin olsun. Ben de ikinci hamileligime 3. denemede kavustum. Insan cok üzülüyor ama bi tane evladinin olmasi insana cok büyük teselli veriyor. Allah ona uzun ömür versin ve en kisa zamanda kardeslerine kavustursun insallah.

Canim Allah yardimcin olsun. Ben de ikinci hamileligime 3. denemede kavustum. Insan cok üzülüyor ama bi tane evladinin olmasi insana cok büyük teselli veriyor. Allah ona uzun ömür versin ve en kisa zamanda kardeslerine kavustursun insallah.
amin tatlim benim
nasip diorum
Rabbim tekrardan deneyecek guc sabir versin inşallah

Âmin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin... Evet canım duyduk bebişin kalp atışını çok güzel bir duygu... 15 gün sonraya tekrar randevu verdi... Diğer bebişin durumu o zaman belli olacak Allah'ın izniyle inşallah bizimle kalır Rabbim herkese nasip etsin çok şükür
Allah digerinin de kalp atisini duymayi nasip etsin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Âmin canım inşallah...

Canim ben de ilk gidişimde iki keseydi biri baya küçük doktor takip edicem onu demişti bir hafta sonra gittiğimizde kalp atışı duyduk diğerinde bir gelisme yoktu inşallah seninki büyürde yetişir kardeşine içini ferah tut bol bol dinlen Rabbim ne derse o olur çokta takılma Rabbimin her şeyde olduğu gibi burdada vardır bir hayiri

Canim ben de ilk gidişimde iki keseydi biri baya küçük doktor takip edicem onu demişti bir hafta sonra gittiğimizde kalp atışı duyduk diğerinde bir gelisme yoktu inşallah seninki büyürde yetişir kardeşine içini ferah tut bol bol dinlen Rabbim ne derse o olur çokta takılma Rabbimin her şeyde olduğu gibi burdada vardır bir hayiri
Teşekkür ederim canım aynen Rabbim en hayırlısını verir...

Back