Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese... mutlu mutlu haberler alacağımız güzel günlerimiz olsun inşallahgünaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın herkese... mutlu mutlu haberler alacağımız güzel günlerimiz olsun inşallah
GÜNAYDIN KIZLARRR
herhalde kalmadı cnmkızlar haberini almadığımız kaldı mı ?
Canim Allah yardimcin olsun. Ben de ikinci hamileligime 3. denemede kavustum. Insan cok üzülüyor ama bi tane evladinin olmasi insana cok büyük teselli veriyor. Allah ona uzun ömür versin ve en kisa zamanda kardeslerine kavustursun insallah.kizlar benim sonuç cikti tahmin ettiğim gibi negatif
kendimi hazirlamistim bu sonuca lekelenmalerim devam ettiğinden dolayi hala adet olmadım olamadım ilk defa bole bir durumla karsilasiorum anlam veremiorum
1 ay dinlenip temmuzda dondurulmuşlarla yola devam edicem inşallah...
sukurlerler olsun ki biricik yavrum var o benim en buyuk tesellim
kardeşleri için de gucumuz yettigi kadar ugrasicaz inşallah
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin cümleten inşallah önemli olan bu
amin tatlim benimCanim Allah yardimcin olsun. Ben de ikinci hamileligime 3. denemede kavustum. Insan cok üzülüyor ama bi tane evladinin olmasi insana cok büyük teselli veriyor. Allah ona uzun ömür versin ve en kisa zamanda kardeslerine kavustursun insallah.
Rutin kontrollerde her defasinda idrar verilecek bundan sonra ve arada bir de kan tahlili. Bazi doktorlar her defasinda kan aliyor.Güzel Anneler Merhaba
Doktorlarıniz tahlil istedi mi tam kan idrar felan
Allah digerinin de kalp atisini duymayi nasip etsin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.Âmin canım Sağol Rabbim herkese nasip etsin... Evet canım duyduk bebişin kalp atışını çok güzel bir duygu... 15 gün sonraya tekrar randevu verdi... Diğer bebişin durumu o zaman belli olacak Allah'ın izniyle inşallah bizimle kalır Rabbim herkese nasip etsin çok şükür
evet canm bugn sağlık ocağından istediler biyokmya,hemogram,troit idrar filan onları bi yaptralım dediler.başka yapılması gereken bi şey vrsa haber verelm brbrmzeGüzel Anneler Merhaba
Evet canım bendende 3 sayfa tahlil istedi şeker guatır kan Sayımı idrar gb gbGüzel Anneler Merhaba
Âmin canım inşallah...Allah digerinin de kalp atisini duymayi nasip etsin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Benden bisey Istemedi ilaclara devam dedi geldik haziranin 2 sinde randevum var ozaman istiyecekse bilmemEvet canım bendende 3 sayfa tahlil istedi şeker guatır kan Sayımı idrar gb gb
Âmin canım inşallah...
Teşekkür ederim canım aynen Rabbim en hayırlısını verir...Canim ben de ilk gidişimde iki keseydi biri baya küçük doktor takip edicem onu demişti bir hafta sonra gittiğimizde kalp atışı duyduk diğerinde bir gelisme yoktu inşallah seninki büyürde yetişir kardeşine içini ferah tut bol bol dinlen Rabbim ne derse o olur çokta takılma Rabbimin her şeyde olduğu gibi burdada vardır bir hayiri
kızlar olmasını istediğimden değil de neden bende mide bulantısı yok ? bugün 7+0 günlüğüz
ya insan ters giden bi şey mi var diye düşünüo elinde olmadanCanim herkeste olcak diye bişey yok ki