- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
canım artık doğunca görcez inş kaç mmbak cnm işte benim bebişe ayın 20 sinde gittiğimde 3mm demişti bakıyorum netten gercekten 5 ve 6 hafta arası 2mmve 3mm yazıyo bence ona göre diyorlar benimki 3 günlük embiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım artık doğunca görcez inş kaç mmbak cnm işte benim bebişe ayın 20 sinde gittiğimde 3mm demişti bakıyorum netten gercekten 5 ve 6 hafta arası 2mmve 3mm yazıyo bence ona göre diyorlar benimki 3 günlük embiriyo
Ben 8. Hafta bitiminde bıraktım cnm. Ondan oncede gunde 1 kez jel kullandım,ayyy kafam çorba gibi.bi de acıktım ki...benm gibi progestan kullanan var mı arkdşlar?günde 3 kez kullanyrum ya ben 200mg x 3. herkes böyle mi?
Banada 3.5 mm dedi birisi için diğeri için çok konuşmadı...bak cnm işte benim bebişe ayın 20 sinde gittiğimde 3mm demişti bakıyorum netten gercekten 5 ve 6 hafta arası 2mmve 3mm yazıyo bence ona göre diyorlar benimki 3 günlük embiriyo
hayrlısı sağlıklısı olsun da canım.bana da iki embryo yerlştrdilerdi.benm kanamam olmştu hatrladın mı? galiba o zaman düştü bebeğimin diğeri..Canım benimde 5. Gün embriyosudu Mayıs 26 da kese görmeye gittiğimde 2 keseden birisine 5+4 dedi diğeri daha geriden geliyor dedi düşün diğeri 5 haftalık bile değildi yani... Hiç bilemedim.. Herhalde bu embriyoların gelişmesine bağlı anlamadımmmm hiççç ?:)
Canım progestron ilaçları uyku ve baş ağrısı yapabiliyor ayrıca estorfemde aynı şekilde... Bende progestron Depot ve günde 2 kere progestron jel kullanıyorum...ne kadarlık hamilesin ?benm çok başım ağryor napcam bilmyrum
doktorların bişeyi atlamasından çok korkuyorum unutup söylememesinden..mesela ben estrofem kullanydm estroferm bırakayım mı dedim evet onu kes dedi mesela sormasam söylemeyi unutcak belki de..Ben 8. Hafta bitiminde bıraktım cnm. Ondan oncede gunde 1 kez jel kullandım,
acı yok ben zaten progestan kullanıom.sadece bazen idrarımı yaparken cok az yanma hissdiodum.dün sağlık ocağına verdiğim tahlilde çok az enfeksyn çıktı doktor çok az iş yernde tuvaleti kullanıosan olabilr dedi bol su iç dedi.senn yanman jelden dolayı mı sence ?asya bisey sorcam cnm ya alt tafanda acı varmı crinone jel kullanıyorum ama öldürüyor beni nasıl yakıyo topak topak dökülüyo tiksindim iyice göbeğim cıktı daha 2 ayı bile bitirmeden iğneler ilaçlar mahfetti ya
Aynen canım önce Hayırlısı sağlıklısı olsun... Hatırlıyorum canım o dönemlerini Allah bir daha göstermesin... Benimde şimdi kanamalarım ama leke şeklinde inşallah çoğalmaz... Rabbim herkese gönlüne göre versin... Bu arada hepimiz 2016 annesi olacağız sanırsam:)hayrlısı sağlıklısı olsun da canım.bana da iki embryo yerlştrdilerdi.benm kanamam olmştu hatrladın mı? galiba o zaman düştü bebeğimin diğeri..
Estofermi ben kullanmadım ama çok iyi yapmışsın süyleuerek. Drları da anlamıyorum, önünde hasta ile ilgili notları yok mu . O hastanin hangi ilacı kullandığını biliyorlardır, cok önemli şeyler gözden kaçıyor bu şekilde.doktorların bişeyi atlamasından çok korkuyorum unutup söylememesinden..mesela ben estrofem kullanydm estroferm bırakayım mı dedim evet onu kes dedi mesela sormasam söylemeyi unutcak belki de..
aynen amin canım.evet sanırım 2016 bebişleri olcak :)inş çoğalmaz canım da kafan rahat olur sen bol bol dinlen benm kanamadan sonra kahve lekelenmem oldu hep ayağımı diktim 15 dk durdum kesldi o zmaanAynen canım önce Hayırlısı sağlıklısı olsun... Hatırlıyorum canım o dönemlerini Allah bir daha göstermesin... Benimde şimdi kanamalarım ama leke şeklinde inşallah çoğalmaz... Rabbim herkese gönlüne göre versin... Bu arada hepimiz 2016 annesi olacağız sanırsam:)
aynen aynen ne diyim Allaha emanetiz.bana verilen transefer kağıdında gebelk olması halinde progestana 12.hftaya kadr devam etmem yazıodu.Estofermi ben kullanmadım ama çok iyi yapmışsın süyleuerek. Drları da anlamıyorum, önünde hasta ile ilgili notları yok mu . O hastanin hangi ilacı kullandığını biliyorlardır, cok önemli şeyler gözden kaçıyor bu şekilde.
Arkadaşlar valla son gittiğimde bana 2 kutu daha estorfem yazdılar hatta kullandığım progestronlarımda arttı... Ilaçları ne zaman keserler acaba yaaa...Estofermi ben kullanmadım ama çok iyi yapmışsın süyleuerek. Drları da anlamıyorum, önünde hasta ile ilgili notları yok mu . O hastanin hangi ilacı kullandığını biliyorlardır, cok önemli şeyler gözden kaçıyor bu şekilde.
bana 12.haftaya kadar progestan dendi canım estroferm kesildiArkadaşlar valla son gittiğimde bana 2 kutu daha estorfem yazdılar hatta kullandığım progestronlarımda arttı... Ilaçları ne zaman keserler acaba yaaa...
Çoğu dr 12. Haftaya kadar kullandırıyor progesteronu.bnm drum kestirdi.her drun tedavisi farkli oluyoraynen aynen ne diyim Allaha emanetiz.bana verilen transefer kağıdında gebelk olması halinde progestana 12.hftaya kadr devam etmem yazıodu.
Estrofemi kullanmadım ama kalp atışından sonra kesiyorlar diye konuluyorlardı .buradaki arkafaşlardan duymuştum.progesteronu 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar sanırım.Arkadaşlar valla son gittiğimde bana 2 kutu daha estorfem yazdılar hatta kullandığım progestronlarımda arttı... Ilaçları ne zaman keserler acaba yaaa...
Belki benim iki kesenin birinde kalp vardı diğerinde yoktu ve diğeri daha küçüktü belki onun için devam et demiştir... Dediğin gb herkesin tedavisi farklı olabilir... Hayırlısı artık ya...Estrofemi kullanmadım ama kalp atışından sonra kesiyorlar diye konuluyorlardı .buradaki arkafaşlardan duymuştum.progesteronu 12. Haftaya kadar kullandırıyorlar sanırım.
Cnm sanirim 2016 annesi olmayacağız ikizler sezeryan oluyormus ve önce aliyorlarmis doktor aralik 22 en iyi ihtimalle dedi banaBelki benim iki kesenin birinde kalp vardı diğerinde yoktu ve diğeri daha küçüktü belki onun için devam et demiştir... Dediğin gb herkesin tedavisi farklı olabilir... Hayırlısı artık ya...