• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Cok gecmis olsun canim, dinlen , benimde kanamam oldu gecen hafta, igne verdi dr. Su an yok, iyi dusun , iyi olsun
gecmis olsun canim sanada .. ama bende kanda pihtilasma oldugu icin igne kullaniyordum. simdi onuda kesti iyice kafam karisti. ya bebek beslenemezse pihti atarsa.. bide kanaman nasil cokmuydu senin? benim oldukca yogun

gecmis olsun canim sanada .. ama bende kanda pihtilasma oldugu icin igne kullaniyordum. simdi onuda kesti iyice kafam karisti. ya bebek beslenemezse pihti atarsa.. bide kanaman nasil cokmuydu senin? benim oldukca yogun
Sabah tuvalete gittigimde baya vardi, acik pembe kirmizi gibi, oglene dogru azaldi , sonra ignelere basladik her gun.ara ara kahve lekelenme oluyor.ben kan sulandirici kullanmiorum cnm, ama biraksan bile etkisi hemen gecmez. Merak etme, senin kanama devam ediyormu hala?

Sabah tuvalete gittigimde baya vardi, acik pembe kirmizi gibi, oglene dogru azaldi , sonra ignelere basladik her gun.ara ara kahve lekelenme oluyor.ben kan sulandirici kullanmiorum cnm, ama biraksan bile etkisi hemen gecmez. Merak etme, senin kanama devam ediyormu hala?
evet canim kanamam halen devam ediyor ama.. gerci sabahki kadar degil sanirim..iinsallah bebisim beni birakmaz..

kizlar :KK43:( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti :KK43: kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum :KK43:(((
Allah yardimcin olsun canim. Yat dinlen bol bol. Hamilelikte kanamasi olan ve saglikla dogum yapan birsürü kadin var. Pozitif düsün.

evet de teyzesi bak dün telefona bakarken ansızın uyıyup gitmişim daha şimdi uyandım :KK70: çok aşırı uykucu ya. Aslında iyi iyi doğdupunda da uyusun da ben de dinlenirim bol bol. :KK66: sen de dikkat et kendine yavvuşş lar herşeyden önemli yorma kendini annesi :)
canım naslsın ben yarın tekrara kan vercem.akşam yazarım inş.bana dua et lütfen olur mu hem yarın kandil

canım naslsın ben yarın tekrara kan vercem.akşam yazarım inş.bana dua et lütfen olur mu hem yarın kandil
Çok şükür canm iyiyim. Uyku var ve bugün de baş dönmesi başladı. Cnm inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim güzel güzel sonuçlar nadip etsin sana tüm arkadaşlara ve hepimize :)

C
Kizlar benim dün aksamdan beri karnim agriyor. Yatiyorum sürekli cok korkuyorum birsey olacak diye. Ikiz gebeligi olanlar böyle birsey yasadiniz mi? Adet agrisi gibi degil. Karnim ve bacaklarim agriyor.
Canim benimde ikiz bende karnında kasılma bacağında titretme oluyo ağrılar olur demiş doktorum korkma hiç bisey olmaz

Senin de gayet guzelmis.. acibadem maslakdaydim, sen de ordaydin. Transferin nezmn?

haziranda nasipse, günü belli değil tabi, en son mayısın 2 sinde adet oldum, haziranın ilk haftası içinde adet olurum diye tahmin ediyorum, artık ne zaman gel derlerse hayırlısı olsun.
bende acıbadem maslaktaydım, burdan hep okuyorum ya oraya gittim randevu saatimi beklerken hep benim gibi bekleyen bayanlara bakıyorum acaba yazıştığım veya yazısını okuduğum biri varmıdır diye, çok tuhafıma gitti burdan dertlerimizi paylaşıyoruz ve kimse kimseyi tanımıyor, belkide yan yana oturdun ama bilmiyosun

kizlar :KK43:( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti :KK43: kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum :KK43:(((
Canım cok geçmiş olsun bende pazartesi kese görmek için gittim. Kese gördük kalp atışını duyduk eve gelince boşalırcasına kanama oldu.hemen arkasından gittik iğneye başladı Dr um jeli bıraktık. Kanama yok ama kahverengi pütür pütür leke geliyor Hala inşallah bebeklerimiz bizimledir. Bol bol dua edelim Rabbim onları korusun.bol bol uzan dinlen.bide Dr un seni alttan mı muayene etti.

Sevgili anne adaylari transfer günüyle 6.günüm dün daha az bugün çok çok şidettli bel agrim var kirilmis gibi hissediyorum ve karnim agriyo var mi böyle belirtileri olanlar o kadar korkuyorumki adet olucam diye

Sevgili anne adaylari transfer günüyle 6.günüm dün daha az bugün çok çok şidettli bel agrim var kirilmis gibi hissediyorum ve karnim agriyo var mi böyle belirtileri olanlar o kadar korkuyorumki adet olucam diye
bu belirtiler hamislik belirtilerindede oluo canim az daha sabretmelisin...:KK66:
artik belirtilerini gösterir canim 6. 7. günlerde cikioo ortaya

Ca
bu belirtiler hamislik belirtilerindede oluo canim az daha sabretmelisin...:KK66:
artik belirtilerini gösterir canim 6. 7. günlerde cikioo ortaya
Canim umarim öyledir vallahi belirti aramak derdinde degilim sadece korkuyorum adet olucam diye inşallahhhhh senin dedigin gibidir hafataya perşembe ay inşallah öyledir

Canım bu süreç baya Heyecanlı geçiyor... Bel ağrısı Yürekli yatmaktan oluyor... Kasıklarımda batma normal... Elini karnına koy bol bol dua et canım... İnşallah bebişlerine en yakın zamanda kavuşursun ;)

Back