Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım Allh tamamına erdirsin.hcg değerlerin yüksek miydi?bunla alakalı mı öğrenmek istyrmgünaydın kızlar dün keseye görmeye gittik ve iki kese gördük...3 embriyo transfer edilmişti, çok şükür... inşallah 2 hafta sonra da kalp atışları
Masallah Allah tamamina erdirsin, bu ara ne kadar cok ikizi olan var:) hepimizinki saglikla devam eder insallah.günaydın kızlar dün keseye görmeye gittik ve iki kese gördük...3 embriyo transfer edilmişti, çok şükür... inşallah 2 hafta sonra da kalp atışları
canım şöyle oldu;tebrikler canım Allh tamamına erdirsin.hcg değerlerin yüksek miydi?bunla alakalı mı öğrenmek istyrm
Aminnn canım, hepimizinkiniMasallah Allah tamamina erdirsin, bu ara ne kadar cok ikizi olan var:) hepimizinki saglikla devam eder insallah.
maşallah ben 74 ile başladım en son 303 idi bugün tekrar yptrcam inş bi akslk yoktur.hayrlısıyla inş benm de ikizdir :)canım şöyle oldu;
transferden sonra 8. ve 9. gün idrarda silik çizgi
10.gün bhcg 125
12.gün bhcg 306
14.gün bhcg 696
Aslında ikizde daha yüksek olan da oluyormuş, benim seviyemde olan da...
maşallah ben 74 ile başladım en son 303 idi bugün tekrar yptrcam inş bi akslk yoktur.hayrlısıyla inş benm de ikizdir :)
Allah inşallah gönlüne göre verir canım, içini ferah tut
neden cnmkalbim ağzımda atıyo yine bugün..
bugün tekrar yaptrcam inş kan testini canım.merak ediyorum ve çok heyecanlıyımneden cnm
Benide alttan muayene etti ondan mı oldu kanama mız acaba onun öncesinde hiç birsey yoktu. Dua ediyorum bol bol bugün cuma ve kandil günü dualarımızın hepimiz için olsun.pazartesi kontrolü var kısmet olursa kanamam yok çok şükür ama arada kahverengi pütürlü leke oluyor. Allahım bebislerimizi korusun tatlım.canimmm cok gecmis olsun sanada.. evet canim alttan muayene etti dun kese gormeye gittigimizde.. bugunde alttan muayene etti kanama baslayinca..insallah bebisler bizimledir bitanem.. senin durumun nasil ? kontrole n zaman gideceksin ? benim kanama sanki biraz daha azaldi gibi hafifledi yani ..
Gorunur cnm, hayirlisi olsun.Kizlar benimde transferim 25 indeydi gecen cuma degerim 900 küsürdü bugün kese icin cagirdi dr görünür mü sizce
inş cnm o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum:)Gorunur cnm, hayirlisi olsun.
Canım bende başladı ama ben çıkarmıyorum sadece mide bulantım dün oldu geçti...Güzel Anneler Günaydın
Benim bugün 6+2 hafiften mide bulantilarim basladj özellikle namaz kılarken secdeye giderken bugün Eyüp sultanda sabah namazına gittik o kadar kişi içinde namazımi bozmak zorunda kaldim işin tuhafi sadece acı su geliyo midemden benim gibi olan var mı mide bulantısı başlayan
Canım hayırlı olsun inşallah bebişlerinide kucağına alırsın... Canım Alttan muane ilemi baktılar... Alttan muane tehlikeli mi? Birde kalp atışlarını duydunuz mu? Yoksa onun için sonra tekrar mı gideceksiniz ? Canım ya çok soru sordum kusura bakmagünaydın kızlar dün keseye görmeye gittik ve iki kese gördük...3 embriyo transfer edilmişti, çok şükür... inşallah 2 hafta sonra da kalp atışları
ne demek canım rica ederim... Amin canım inşallah, evet alttan muayen oldum.. tehlikeli olduğunu sanmıyorum, yoksa bakmazdı diye düşünüyorum... kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi.. dün 4+4'lerdi miniklerimCanım hayırlı olsun inşallah bebişlerinide kucağına alırsın... Canım Alttan muane ilemi baktılar... Alttan muane tehlikeli mi? Birde kalp atışlarını duydunuz mu? Yoksa onun için sonra tekrar mı gideceksiniz ? Canım ya çok soru sordum kusura bakma
Canım heyecandan yazdığını tam okumamışım 2 hafta sonra kalp atışına gidecekmişsiniz...peki o zaman ultrason ile mi bakılacak... Birde 2 kese gördüğünüzde doktorun rahim ağzını dikmeyi önerdi mi? Birde sana tavsiye ettiği bişeyler oldumu? Mesela beslenme konusunda yada hareket etme konusunda falan ?günaydın kızlar dün keseye görmeye gittik ve iki kese gördük...3 embriyo transfer edilmişti, çok şükür... inşallah 2 hafta sonra da kalp atışları
Canım bende başladı ama ben çıkarmıyorum sadece mide bulantım dün oldu geçti...
valla bilmiyorum canım 2 hafta sonra nasıl bakacak, rahim ağzı için kapanmış dedi yani dikiş falan önermedi.. tavsiye olarak da, çok yorma kendini ama normal hayatına devam et dedi... zaten çalışıyorum, işe arabayla gidip geliyorum, normal hayatımı devam ettiriyorum.. bi de istersen diyetisyene başla dedi, daha sağlıklı olur ikiz olacağı için dedi... kabız olmamaya dikkat et, bol su iç (2lt yeterli), karın kaslarını zorlayacak hareketler yapma dedi.Canım heyecandan yazdığını tam okumamışım 2 hafta sonra kalp atışına gidecekmişsiniz...peki o zaman ultrason ile mi bakılacak... Birde 2 kese gördüğünüzde doktorun rahim ağzını dikmeyi önerdi mi? Birde sana tavsiye ettiği bişeyler oldumu? Mesela beslenme konusunda yada hareket etme konusunda falan ?