- 7 Mayıs 2015
- 135
- 131
- 18
- 36
Ben varim ve ko r kuyorum dunden beri adet sancilarim var ayaklarimda cok agriyoKızlar kese görmeye bi kaç günümüz kaldı ama bende adet ağrıları gibi ağrılar yaşıyorum sizde yaşıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varim ve ko r kuyorum dunden beri adet sancilarim var ayaklarimda cok agriyoKızlar kese görmeye bi kaç günümüz kaldı ama bende adet ağrıları gibi ağrılar yaşıyorum sizde yaşıyor musunuz?
Kan testi yaptin mi? Ona göre karar ver bence bazen idrarda cikmayabiliyor.merhabalar kizlar bisey sorcam ben 10. gun test yaptim negatifti bugun 12. gun ve 2 gundur adet olacakmisim gibi karnim agiriyor gidiyorum bakiyorum bisey yok birde ayaklarim cok usuyor bu havada sicak su torbasi koyuyorum.
ogluma hamile kaldigimda 8. gun pozitifi gormustum 10. gun kahverengi leke geldi simdi hic bisey yok sizce ne zaman adet olurum? benim gibi olan varmi? gerci hamile arkadaslarda ayni seyleri soyluyor ama benim malesef negatif
Aynı B'nde senn gibiym cnmBen varim ve ko r kuyorum dunden beri adet sancilarim var ayaklarimda cok agriyo
B'nmde aynı şikayetler varKizlar benim dün aksamdan beri karnim agriyor. Yatiyorum sürekli cok korkuyorum birsey olacak diye. Ikiz gebeligi olanlar böyle birsey yasadiniz mi? Adet agrisi gibi degil. Karnim ve bacaklarim agriyor.
Uyku bende de asiri var. Ilk hamileligimde de acayip uyuyordum. Ama sonradan geciyor. Ilk baslarda sadece oluyorevet de teyzesi bak dün telefona bakarken ansızın uyıyup gitmişim daha şimdi uyandım çok aşırı uykucu ya. Aslında iyi iyi doğdupunda da uyusun da ben de dinlenirim bol bol. sen de dikkat et kendine yavvuşş lar herşeyden önemli yorma kendini annesi :)
Ay napicaz ya cok korkuyorum. Doktora sordun mu canim. Transferin ne zamandiB'nmde aynı şikayetler var
Canim ne mutlu rabbim tamamini erdirsin insallah . Bende 16 nisanda transfer oldm ama dun benim kese gorunmedi doktor pazartesi bakalim dedi nasil dayanacam bilmiyorum hayirlisi artik . Senin kasiklarinda ara ara batma oluyor muKizlar selam
Bugun kontrole gittim. Mujdemi vereyim. Çok sukur bebisler tutunmuş. 6 hafta 4 gunluk dedi doktor. İki embriyo transfer edilmisti ikisi de saglikli kalp atislari da duyuldu. Transfer 13 Nisandaydi.
Allah tedavisi devam eden herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsiniz.
Canim illa lekelenme olucak diye bisey yokk benim 3 tedavimdede oldu sonuc negatif,belirtilere takilmatest yaptinmi merak ettim iyi seyler dusunmerhdear kizlar bisey sorcam ben 10. gun test yaptim negatifti bugun 12. gun ve 2 gundur adet olacakmisim gibi karnim agiriyor gidiyorum bakiyorum bisey yok birde ayaklarim cok usuyor bu havada sicak su torbasi koyuyorum.
ogluma hamile kaldigimda 8. gun pozitifi gormustum 10. gun kahverengi leke geldi simdi hic bisey yok sizce ne zaman adet olurum? benim gibi olan varmi? gerci hamile arkadaslarda ayni seyleri soyluyor ama benim malesef negatif
Ya benim ne uykum var, kasik agrisi yok, istahimda normal. Demekki herkesde cok farkli oluyor.Uyku bende de asiri var. Ilk hamileligimde de acayip uyuyordum. Ama sonradan geciyor. Ilk baslarda sadece oluyor
18.de oldu transferim Pazartesi kese görmeye gitcez cnmAy napicaz ya cok korkuyorum. Doktora sordun mu canim. Transferin ne zamandi
amin canım inşallah teşekkür ederimCanım Allah yardımcın olsun... Inşallah son negatifin olur da kucakların bebeklerle dolar
canim burda kan testi yapmiyolar kendin idrar testi yapican oda negatif malesef cumartesi son zatenKan testi yaptin mi? Ona göre karar ver bence bazen idrarda cikmayabiliyor.
yaptim canim malesef negatifCanim illa lekelenme olucak diye bisey yokk benim 3 tedavimdede oldu sonuc negatif,belirtilere takilmatest yaptinmi merak ettim iyi seyler dusun
cok normal canim benimde hamileligimin ilk 3 ayi uyuyarak gectiYa benim ne uykum var, kasik agrisi yok, istahimda normal. Demekki herkesde cok farkli oluyor.
18.de oldu transferim Pazartesi kese görmeye gitcez cnm
İnş. Cnm:)yaptim canim malesef negatif
cok normal canim benimde hamileligimin ilk 3 ayi uyuyarak gecti
hadi hayirli olsun insallah canim hayirli haberlerle gel
Cnm bende senin cevap yazmanı bekliyordum aman dikkatli ol yat bolcakizlar ( dun keseyi gördük. . bugun kanamam basladi ama oyle boyle bir kanama deil cok geliyor.. hemen doktora gittim koltuk bile muayene ederken batti kan sulandirici ignede dahil olmak üzere tum ilaclari progestan , coraspin kullanmamami soyledi.. tutunmasini saglamak icin igne verdi .. ama düşük tehlikem varmis cok sukur kese yerinde duruyor ama cok korkuyorum (((
yatiyorum. ama kanamam devam ediyor hala doktor cok dikkatli olmami soyledi herseye hazirlikli ol dedi kisacasi .. hakkimda hayirlisi ne ise o olsun..Cnm bende senin cevap yazmanı bekliyordum aman dikkatli ol yat bolca
Cok gecmis olsun canim, dinlen , benimde kanamam oldu gecen hafta, igne verdi dr. Su an yok, iyi dusun , iyi olsunyatiyorum. ama kanamam devam ediyor hala doktor cok dikkatli olmami soyledi herseye hazirlikli ol dedi kisacasi .. hakkimda hayirlisi ne ise o olsun..