• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Hadi inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunsun :) anneler günü hhediyemiz bunlar bize Allahtan :KK66:
Ayy canım kıyamam ne güzel bir hediyeler :KK46::KK46: Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler Gününü kutlarım Rabbim herkesin kucaklarını doldursun Herşeyin Hayırlısını nasip etsin bizlere

Arkadaslar gecen anlatmistim 10 gunumde lekelenmem oldu diye dun11 gundu azalmisti bayagi bu sabahta yoktu ams lavobaya gittigimde bi sey dustu ama kanama yok varmi boyle bi sey yasayan sabahtir 40 kez bakmisimdir esimede yaklandimm

Bu aksam igneden sonra test yaptiricam umudum yok ama ,negatif cikarsa sehir disina gidicem annemin yanina biraktigim sigaraya devam edicem inatla.belki psikolojik destek almam bile gerekicek cunku cevremde bebegi olan beni anlamayan ben hamileligimde soyle yaptim boyle yaptim benim oglum soyle kizim boyle diyen ve bisuru densizlik yapan eltilerimden nefret edicem,anneme siginip bu aksam onun kollarinda agliycam hickira hickira kaderime isyan edicem,adaleti yeniden sorgulicam,insallah siz bunlari yasamazsiniz arkadaslarim,rabbim hepinizin yardimcisi olsun ,insallah hepiniz hsyirlisiyla hamile kslir bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz arkadaslar

Bu aksam igneden sonra test yaptiricam umudum yok ama ,negatif cikarsa sehir disina gidicem annemin yanina biraktigim sigaraya devam edicem inatla.belki psikolojik destek almam bile gerekicek cunku cevremde bebegi olan beni anlamayan ben hamileligimde soyle yaptim boyle yaptim benim oglum soyle kizim boyle diyen ve bisuru densizlik yapan eltilerimden nefret edicem,anneme siginip bu aksam onun kollarinda agliycam hickira hickira kaderime isyan edicem,adaleti yeniden sorgulicam,insallah siz bunlari yasamazsiniz arkadaslarim,rabbim hepinizin yardimcisi olsun ,insallah hepiniz hsyirlisiyla hamile kslir bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz arkadaslar
Canım benim de test günümde badem gibi pıhtı düşmüştü moralini bozma kan pıhtısı olabilir bak dun lekelenmen olmuş vücut onu arıyordur testini yaptir

Tesekkurler arkadadasim,2 taneydi belki bi tanesi gitmistir ama bilmiyorum bu aksam belli olucak neyseeve gelirsem sizlere sonucu yazarim,

Canım benim Rabbim sana evladın en hayırsını ve sağlıklısını uzun ömürlüsünü tez zamanda versin.... Hiç kimse senden önemli değil kim ne Demiş ne yapmış hiç üzülme sen üzüldükçe kendine edersin bugün anneler günü annene sarıl oda evlat kokusunu içene çeksin ama ağlama üzme kendini sen sağlıklı ve güçlü oldukça bebişlerine o kadar yaklaşırsın gerisini Rabb'ime havale et... Rabbimden sana kötülük yapanlar için merhamet dile... Sen kendini bozma... Sigaraya tekrar Başlama canım benim bu dediğim senin için zor biliyorum... Ama hayat gerçekten bir tiyatro burada herkes rolünü en güzel şekilde oynamalı yani bir oyun içinde olduğumuzu hiç unutma... Onun hiç sağlıklı ol daha güçlü ol Herşeyden vardır bir hayır biz Kullar olarak Hakkımızda neyin hayırlı OLDUĞUNU bilemeyiz... Rabbimiz bize sunduklarıma şükretmeliyiz... Bize bu derdi GENÇ YAŞIMIZDA verdiği için şükretmeliyiz Allahtan daha geç vermedi bu derdi de Çözümü var Rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen yeterki dualarını eksik etme canım benim bizimde dualarımız seninle... Ama asıl önemli olan seni üzem insanlara takılmamak Rabbimden onlar için merhamet iste...

Cnm inşallah bebeğin seninledir ve bu dedijlerinin tam tersini yaşarsın ;)

ayvakabuguu .!.:
Canım benim Rabbim sana evladın en hayırsını ve sağlıklısını uzun ömürlüsünü tez zamanda versin.... Hiç kimse senden önemli değil kim ne Demiş ne yapmış hiç üzülme sen üzüldükçe kendine edersin bugün anneler günü annene sarıl oda evlat kokusunu içene çeksin ama ağlama üzme kendini sen sağlıklı ve güçlü oldukça bebişlerine o kadar yaklaşırsın gerisini Rabb'ime havale et... Rabbimden sana kötülük yapanlar için merhamet dile... Sen kendini bozma... Sigaraya tekrar Başlama canım benim bu dediğim senin için zor biliyorum... Ama hayat gerçekten bir tiyatro burada herkes rolünü en güzel şekilde oynamalı yani bir oyun içinde olduğumuzu hiç unutma... Onun hiç sağlıklı ol daha güçlü ol Herşeyden vardır bir hayır biz Kullar olarak Hakkımızda neyin hayırlı OLDUĞUNU bilemeyiz... Rabbimiz bize sunduklarıma şükretmeliyiz... Bize bu derdi GENÇ YAŞIMIZDA verdiği için şükretmeliyiz Allahtan daha geç vermedi bu derdi de Çözümü var Rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen yeterki dualarını eksik etme canım benim bizimde dualarımız seninle... Ama asıl önemli olan seni üzem insanlara takılmamak Rabbimden onlar için merhamet iste...
Cok sagol arkadasim.ne kadar guzel seyler yazmissin,ben bugun duygusalim biraz aksamki sonuca hazirlanmaya calisiyorum,senin nasil gidiyo yarinmi test gunun,idrar testinde cikmisti galiba

Cok sagol arkadasim.ne kadar guzel seyler yazmissin,ben bugun duygusalim biraz aksamki sonuca hazirlanmaya calisiyorum,senin nasil gidiyo yarinmi test gunun,idrar testinde cikmisti galiba
Evet test günüm yarın dün yaptığım teste çıkmamıştı ama bugün yaptığım teste silikte olsa biraz göründü... Yarın haber veririm test sonucumu... Dualarım seninle ve anne olamayı isteyen herkes için olacak... Akşam senin haberlerini bekliyoruz tatlım :**

Günaydın.... Günaydınnnn... Günaydınnn.... Ben bugün sabah tekrar test Yaptım çok hafif ikinci çizgiyi gördüm arkadaşlar hamişim heralde:anneadayı::anneadayı:
Canimmmm maşallah Rabbim sana en güzel hediyeyi en güzel günde verdi... çoook sanslisin . Unutamayacagın bir anneler gününü yaşıyorsun bu gün ... daim olur inşallah. Hayırlı ugurlu olsun seni tebrik ediyorum... Anneler gününu kutluyorum öpüyorum seni :*)

Y yenibidunya canm çok sagol insallah iyi sonuclar alirz
SEVGILI ANNE ADAY ADAYI ARKADASIM ONCELUKKE ANNELER GUNUNU KUTLUYIRUM.Canimmmm yavrularını aldın geldin demek inşallah sımsıkı tutunur sana kuzularin. Ben ananas yiyorum sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu içiyorum. Kabak Çekirdeği hergün. Elini karnına koyup ya muhyi ya musavvir ya halik ya vasi çek içinde.. Bunlar hamis arkadaslarimin tavsiyeleri. Bi de kabızlık olmamak için yenidunya yiyorum.

Anneler gününü kutluyorum sevgili anne adayı. İnşallah sonucun pozitiftir. Ve bu yazdıklarını n hepsi silinir kafamdan hersey mutluluğa dönüşür umarım. Kendimizi hirpalamadan Üzülüp ağlamak var ama İsyan yok kesinlikle sakin isyan etme hersey bir sınav tatlım allah a tevekkülu bırakma Rabbim verecek hem de enguzelini verecek inşallah .

Csnlar hepinize selamlar. Resim ekleyecektim beceremedim .hepinizin anneler gününü kutluyorum inşallah seneye hepimiz kucagumizda bebeklerimuzle kutlarız bu günü. Bu gün çok Üzgünüm evde tekım bana sarılıp anneler günümü kutlayacak bi varlığa sahip değilim. sehir disinda oldugu icin anneme de gidemedim . Ellerini öpüp sarilamadim :( Rabbim bize annelik duygusunu tattirsin inşallah tez vakitte

Back