2015 Nisan Anneleri

Simdi kafama takildi iste seker yuklemesine kadar kontrolumuz yok hic acaba gitsem mi doktora off Hareketleri tekmeleri cok guclu karnimin ustunden bile belli oluyor vurdugu yer sagligida iyi cok sukur benmi cok kiruntu yapiyorum anlamadim
Benmki belli degil o kadar .. Çok yavaş hareket ediyor. Bence sagligi iyidir merak etme sen beslen besin ona gider zaten . nasilsa harekette ediyor dusuncek bir şey yok. Son iki ayda çok kilo aliyor bebek seker yuklemesi ne zaman? Benimki 24. Haftada doktor o zaman yapalim dedi.

Canim nane ve maydanoz tüketme fazla... Allah korusun düşük yapabiliyor. Sakin ada cayi içme. Bitki caylarindan bence biraz uzak dur 6 bardak çok olmus gibi...

BEnimde 24. Haftada canim araligin 10 gibi sanirsm :)

2 li test yaptıran arkadaşlar 3 lüyü yaptırdınız mı?yoksa direkt 4 lü mü yaptırdınız?
Canım ben 2 li yi yaptırdıktan sonra birde 4 lü yaptırdım. Değerlerim düşüktü ama yine de yapalım dedi doktor. Sana ne dedi doktorun yaptıracak mısın?

29 ve 30 u veriyorum o zaman sana banada 15 kaldi boylece hatmimizi dagitmis olduk simdiden Allah kabul etsin..
vayy be en son ben almışım, istesem.denk gelmezdi gelmezdi son cüz... Allah kabul etsin canım, hayra vesile olan hayrı yapan gibidir, hepimizin hayrından sana da sevap gelecek hadi iyisin :)

İyi geceler kraliçeler ve onların Prens ve prensesleri bugün biz pazara çıktık o yüzden pek giremedik sayfasına. Babişkomuz bize canımızın istediklerini aldı, Allah razı olsun hepsini de taşıdı biz sadece gezdik :) yarın randevumuz var özel hastanede ayrıntılı ultrason yaptırcaz inşallah minişimi göreceğim için çok heyecanlıyım sizler benim hep dualarımdasınız, bizim için de siz dua edin olur mu sizleri seviyoruz teyzoşlar. İyi geceler tatlı rüyalar musmutlu sabahlara uyanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…