- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Göbek mi bebek mi çok tatlı ya her aşaması çok heyecanlıKızlar ya benim göbek çıktı çok güsek oldu..geçen haftaki halimiz..alın size göbecik
Benmki belli degil o kadar .. Çok yavaş hareket ediyor. Bence sagligi iyidir merak etme sen beslen besin ona gider zaten . nasilsa harekette ediyor dusuncek bir şey yok. Son iki ayda çok kilo aliyor bebekSimdi kafama takildi iste seker yuklemesine kadar kontrolumuz yok hic acaba gitsem mi doktora offHareketleri tekmeleri cok guclu karnimin ustunden bile belli oluyor vurdugu yer sagligida iyi cok sukur benmi cok kiruntu yapiyorum anlamadim
Canim nane ve maydanoz tüketme fazla... Allah korusun düşük yapabiliyor. Sakin ada cayi içme. Bitki caylarindan bence biraz uzak dur 6 bardak çok olmus gibi...Hamişleer bişe sorucam.grip oldum.kendime çay hazırlayayım dedim.içine elma,portakal,limon,kuşburnu,ıhlamur,karanfil,zencefil nane kattım.6 çay bardağı içmişimdir sbhtan beri.biraz önce karnıma sancı girdi.acaba çay mı dokundu?
29 ve 30 u veriyorum o zaman sana banada 15 kaldi boylece hatmimizi dagitmis olduk simdiden Allah kabul etsin..ben de alabilirim iki cüz...
Benmki belli degil o kadar .. Çok yavyor. Bence sagligi iyidir merak etme sen beslen besin ona gider zaten . nasilsa harekette ediyor dusuncek bir şey yok. Son iki ayda çok kilo aliyor bebekseker yuklemesi ne zaman? Benimki 24. Haftada doktor o zaman yapalim dedi.
Kişisel bilgiler kısmında mühtemel doğum tarihini yaz ve değişikleri kaydet e bas CNm belki değişikliği kaydetmedin ondan algılamamış olabilir .Kızlar benim takvimim çıkmıyor artık güncelledim bugün gitti gözükmüyor
canım cuma gününe kadar isteyen yasin okuyacak bir tane ,cumada duamızı edecegiz hepimiz için insallah.sende okuyabilirsin canımcanım ben de varım.Okumak isterim..
Canım ben 2 li yi yaptırdıktan sonra birde 4 lü yaptırdım. Değerlerim düşüktü ama yine de yapalım dedi doktor. Sana ne dedi doktorun yaptıracak mısın?2 li test yaptıran arkadaşlar 3 lüyü yaptırdınız mı?yoksa direkt 4 lü mü yaptırdınız?
vayy be en son ben almışım, istesem.denk gelmezdi gelmezdi son cüz... Allah kabul etsin canım, hayra vesile olan hayrı yapan gibidir, hepimizin hayrından sana da sevap gelecek hadi iyisin :)29 ve 30 u veriyorum o zaman sana banada 15 kaldi boylece hatmimizi dagitmis olduk simdiden Allah kabul etsin..
amin canım cümlemizinki insallahMaşallah kuzuya , inş hep böyle mutlu eder seni CNm .
Ben okudum canım Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah :)canım cuma gününe kadar isteyen yasin okuyacak bir tane ,cumada duamızı edecegiz hepimiz için insallah.sende okuyabilirsin canım
Allah kabul etsin gülümBen okudum canım Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah :)
İnşallah kuzum hepimizin ağzına yüreğine sağlık inşallahbende 1 yasin okudum hepimiz için dua ettim Rabbim saglıklı sorunsuz gebelik,saglıklı akıllı hayırlı evlatlar,kolay dogumlar nasip esin hepimize amin.
Kizlar 25.cuzu almak isteyen olursa haber versin bir arkadas okuyamayacakmista..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?