- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-hurma.400674/Hurmadan bahsediyorduk ben dr sordum o da yememen lazım dedi miktar belirtmedi yani 1 tane yiyebilirsin demedi o yüzden ben hiç yememeyi tercih ediyorum :)
Tüm hurmalardan bahsediliyor sanırım. Bende salataların içinde yiyorum maydanozu :)Haci hurmasi mi? Bende hic nane ve maydanoz yemiyorum sadece salatalarin içinde o kadar .. :)
Elbette fazlası zarar ama doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyormuş ki dr da bana öyle söyledi. Ben günde 1 tane yiyordum aslında daha fazla değil ama doğuma yakın yerim yinede teşekkür ederim bilgilendirmen için :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-hurma.400674/
bir okuyun derim, ben de böyle biliyorum çünkü. her şeyin çoğu zarar tabi ki, suyun bile...
BEN NORMAL HAP İÇİYORUM AMA O DEDİĞİN ŞEKİLDE DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM ÇOK İĞRENÇ BİŞEYDİarkadaşlar siz demir ilacını nasıl içiyosunuz yaa küçük tüpler içinde şurup gibi tadı da çok kötü işkence gibi ferplex adı
benimki hap şeklinde sabah akşam yemekten hemen önce alıyorum.arkadaşlar siz demir ilacını nasıl içiyosunuz yaa küçük tüpler içinde şurup gibi tadı da çok kötü işkence gibi ferplex adı
arkadaşlar siz demir ilacını nasıl içiyosunuz yaa küçük tüpler içinde şurup gibi tadı da çok kötü işkence gibi ferplex adı
ıyyy o kan gıbı seyı ıcmek cok kotu, sana kolaylıklar dılıyorum. allahtan bende hap ıcıyorum.benimde kanim.cok dusuk cikti arkadasim hap bana dokandigi icin yan etki oldugu icin ayni sen gibi kucuk tup ferplex verdi oda dilimi az uyusturuyo Allahdan igne olmakdan kurtuldum cunku az daha asa olsa igne verecekdi ama ben bu tuplerden 2 tane ictim gerisi hep.duruyor biliyorum bebegim ve benim icin ama icemiyorum bakalim ne olacak bidaki kontrollerde
ıyyy o kan gıbı seyı ıcmek cok kotu, sana kolaylıklar dılıyorum. allahtan bende hap ıcıyorum.
aman diyim kan ilacını bırakma, benim de en başından beri kanım çok düşüktü, erkenden demir hapına başlattı, dr um doğumda takviye kan vermemiz gerekebilir dedi, hele sağlık ocağındaki ebe doğumda kanaman olacak durmaz Allah korusun yükselmesi lazım dedi. hapını falan iste dr undan.benimde kanim.cok dusuk cikti arkadasim hap bana dokandigi icin yan etki oldugu icin ayni sen gibi kucuk tup ferplex verdi oda dilimi az uyusturuyo Allahdan igne olmakdan kurtuldum cunku az daha asa olsa igne verecekdi ama ben bu tuplerden 2 tane ictim gerisi hep.duruyor biliyorum bebegim ve benim icin ama icemiyorum bakalim ne olacak bidaki kontrollerde
kalmadımı bize29 ve 30 u veriyorum o zaman sana banada 15 kaldi boylece hatmimizi dagitmis olduk simdiden Allah kabul etsin..
içtiğin hapın adı ne canım bi daha ki kontrolde bende hap istiyeyim kanımı 1 ay önce ölçmüştü 10.2 çıktı bi dahada ölçmedi bu ilacı yeni verdiBEN NORMAL HAP İÇİYORUM AMA O DEDİĞİN ŞEKİLDE DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM ÇOK İĞRENÇ BİŞEYDİKJANIN ÇOKMU DÜŞÜK NEDEN ONLARDAN VERDİ Kİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?