2015 Nisan Anneleri

arkadaşlar siz demir ilacını nasıl içiyosunuz yaa küçük tüpler içinde şurup gibi tadı da çok kötü işkence gibi ferplex adı

Haci hurmasi mi? Bende hic nane ve maydanoz yemiyorum sadece salatalarin içinde o kadar .. :)
Tüm hurmalardan bahsediliyor sanırım. Bende salataların içinde yiyorum maydanozu :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-hurma.400674/
bir okuyun derim, ben de böyle biliyorum çünkü. her şeyin çoğu zarar tabi ki, suyun bile...
Elbette fazlası zarar ama doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyormuş ki dr da bana öyle söyledi. Ben günde 1 tane yiyordum aslında daha fazla değil ama doğuma yakın yerim yinede teşekkür ederim bilgilendirmen için :)

arkadaşlar siz demir ilacını nasıl içiyosunuz yaa küçük tüpler içinde şurup gibi tadı da çok kötü işkence gibi ferplex adı
BEN NORMAL HAP İÇİYORUM AMA O DEDİĞİN ŞEKİLDE DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM ÇOK İĞRENÇ BİŞEYDİ KJANIN ÇOKMU DÜŞÜK NEDEN ONLARDAN VERDİ Kİ?

benimde kanim.cok dusuk cikti arkadasim hap bana dokandigi icin yan etki oldugu icin ayni sen gibi kucuk tup ferplex verdi oda dilimi az uyusturuyo Allahdan igne olmakdan kurtuldum cunku az daha asa olsa igne verecekdi ama ben bu tuplerden 2 tane ictim gerisi hep.duruyor biliyorum bebegim ve benim icin ama icemiyorum bakalim ne olacak bidaki kontrollerde

ıyyy o kan gıbı seyı ıcmek cok kotu, sana kolaylıklar dılıyorum. allahtan bende hap ıcıyorum.

demir ilacından mı hamilelikten mi kabızlık fena bende, üstelik çatlak da var, kanama oluyor doğal olarak, kayısıya başladım, o da biliyorum dişlerimi ağrıtacak ilerde

ıyyy o kan gıbı seyı ıcmek cok kotu, sana kolaylıklar dılıyorum. allahtan bende hap ıcıyorum.

hap gozum karartiuo midem bulanio ayakda duramiyorum yemek yiyemiyorum surupda iki kere icebildik bi dikiste.zor ama digerleri biraktim icemiyorum ilacki ben ne olacak hic bilmiyorum

aman diyim kan ilacını bırakma, benim de en başından beri kanım çok düşüktü, erkenden demir hapına başlattı, dr um doğumda takviye kan vermemiz gerekebilir dedi, hele sağlık ocağındaki ebe doğumda kanaman olacak durmaz Allah korusun yükselmesi lazım dedi. hapını falan iste dr undan.
ilk hamileliğimde de dr um vermişti, kabızlık yapıyordu iyi kullanmadım, o dr da kullanacaksın, kabızlık için ilaç yazarım sana dedi.

Bende ferrum iciyorum aksamlari yemek sonrasi demir hapi . için kozlar faydali bir şey bu haplar..

BEN NORMAL HAP İÇİYORUM AMA O DEDİĞİN ŞEKİLDE DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM ÇOK İĞRENÇ BİŞEYDİ KJANIN ÇOKMU DÜŞÜK NEDEN ONLARDAN VERDİ Kİ?
içtiğin hapın adı ne canım bi daha ki kontrolde bende hap istiyeyim kanımı 1 ay önce ölçmüştü 10.2 çıktı bi dahada ölçmedi bu ilacı yeni verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…