2015 Nisan Anneleri

Takılma hiç, içindeki canavar her halukarda büyüyecek en son 20+1 de gittim 349 gr dı. Boyu yazmıyor ama FL si 34 mm, 7 yle çapınca tahmini boyu çıkıyor
Oyy yerim ben onu masallha kuzuna :) Benimki bu ara cok hareketli masallah gce gunduz tepikliyo :)

Hamişleer bişe sorucam.grip oldum.kendime çay hazırlayayım dedim.içine elma,portakal,limon,kuşburnu,ıhlamur,karanfil,zencefil nane kattım.6 çay bardağı içmişimdir sbhtan beri.biraz önce karnıma sancı girdi.acaba çay mı dokundu?

Kızlar benim oğluş boyle guzel guzel pıt pıtlar ama arada pıtpıttan daha buyuk bi patlama gibi bişey oluyo taklamı atıyo yoksa buyuk bir tepikmi yada basınımı vuruyo onlamadım ama o oldugunda bir an irkiliyorum ya cok tuhaf bi duygu sanki buyuk nimbaloncuk patlıyo gibi sizdede oluyomu bu benim bu son 1 haftadır var

bir süredir ben de hissediyorum, sanırım tekmeden daha büyük hareketleri, dönüyor gibi, takla atıyor gibi

bu kadar bitkiyi karıştırıp içme bence, hamilelikte mide bağırsak sistemi çok daha fazla hassaslaşıyor, ıhlamur+limon+bal yeterli. bir de beni ayağa kaldıran tavuk suyu oluyor. tavuk haşlayıp suyunu içmek ve pilav üstü yemek ertesi sabaha çok rahatlatıyor.

bir süredir ben de hissediyorum, sanırım tekmeden daha büyük hareketleri, dönüyor gibi, takla atıyor gibi
Aynen canım ya takla atıyolar heralde cözemedim ne yaptıgını ve gun içersindede cok sık yapıoo taklacılar bunlar ya yerim ben bu minosları

canım ben de varım.Okumak isterim..

benim sıpa genelde bu saatlerde kuduruyor, kuduruk sıpam gececi olacak korkarım
aman aman masallah tepiklesinler oynasınlar ama ilk başlarda cok irkildim ben şimdi artık alıştım genede bazen cok boş bulundugum anda gene yapıo hem irkiliyom hem heycsnlanıyom tuhaf biyandan cok güzel bi duygu sanırım hep boyle olucak herbebeğin kendine ozgü bi tepik sekli varmış bizimki boyle heralde

Ben ilk hamile oldugum gunlerde yemistim zararli oldugunu bilmeden ama cok sukur sorunum olmadi bu saatten sonra sende de hic olmaz insallah sanmiyorum ama sen yinede yeme dr bana yeme demisti

Kizlar aciiiil cvp verin ne olur.asilarinizi kacinci haftada yaptirtiniz?yarin asi olucakmisim.

Kuzum aşıyı 18. haftadan itibaren yapmaya başlıyorkar. Sorun yok. Benim ebe de 24. haftada yapacakmış. Bebeğin iyice hareketlensin, daha belirginleşsin öyle dedi. Sen arayıp doktoruna da bir danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…