Takılma hiç, içindeki canavar her halukarda büyüyecekHaklisin canim ama insan ister istemez takiliyo hemen hemen ayni bizim dogum :) Senin bebis nasil gidiyor?
Oyy yerim ben onu masallha kuzuna :) Benimki bu ara cok hareketli masallah gce gunduz tepikliyoTakılma hiç, içindeki canavar her halukarda büyüyeceken son 20+1 de gittim 349 gr dı. Boyu yazmıyor ama FL si 34 mm, 7 yle çapınca tahmini boyu çıkıyor
bir süredir ben de hissediyorum, sanırım tekmeden daha büyük hareketleri, dönüyor gibi, takla atıyor gibiKızlar benim oğluş boyle guzel guzel pıt pıtlar ama arada pıtpıttan daha buyuk bi patlama gibi bişey oluyo taklamı atıyo yoksa buyuk bir tepikmi yada basınımı vuruyo onlamadım ama o oldugunda bir an irkiliyorum ya cok tuhaf bi duygu sanki buyuk nimbaloncuk patlıyo gibi sizdede oluyomu bu benim bu son 1 haftadır var
bu kadar bitkiyi karıştırıp içme bence, hamilelikte mide bağırsak sistemi çok daha fazla hassaslaşıyor, ıhlamur+limon+bal yeterli. bir de beni ayağa kaldıran tavuk suyu oluyor. tavuk haşlayıp suyunu içmek ve pilav üstü yemek ertesi sabaha çok rahatlatıyor.Hamişleer bişe sorucam.grip oldum.kendime çay hazırlayayım dedim.içine elma,portakal,limon,kuşburnu,ıhlamur,karanfil,zencefil nane kattım.6 çay bardağı içmişimdir sbhtan beri.biraz önce karnıma sancı girdi.acaba çay mı dokundu?
Aynen canım ya takla atıyolar heralde cözemedim ne yaptıgını ve gun içersindede cok sık yapıoo taklacılar bunlar ya yerim ben bu minoslarıbir süredir ben de hissediyorum, sanırım tekmeden daha büyük hareketleri, dönüyor gibi, takla atıyor gibi
benim sıpa genelde bu saatlerde kuduruyor, kuduruk sıpam gececi olacak korkarımAynen canım ya takla atıyolar heralde cözemedim ne yaptıgını ve gun içersindede cok sık yapıoo taklacılar bunlar ya yerim ben bu minosları
canım ben de varım.Okumak isterim..kızlar bizde yasin okuyalımmı gebelikte 41 adet yasin okumak gerekliymiş arapca bilmedigim için dinliyorum ben telefodan sureleri, bizde yasin okuyalım kim katılmak ister yasin okumaya,her birimize 41 tane olacak sekilde paylasırız katılan sayısına göre müddet veririz.hem türkcesini hem latincesini okuyabiliriz isteyen istediğini okur
toplu yapılan ibadetler daha makbulmus
Benimki de 2 haftadır felaket, kuduruk kızçemOyy yerim ben onu masallha kuzuna :) Benimki bu ara cok hareketli masallah gce gunduz tepikliyo:)
aman aman masallah tepiklesinler oynasınlar ama ilk başlarda cok irkildim ben şimdi artık alıştım genede bazen cok boş bulundugum anda gene yapıo hem irkiliyom hem heycsnlanıyom tuhaf biyandan cok güzel bi duygu sanırım hep boyle olucak herbebeğin kendine ozgü bi tepik sekli varmış bizimki boyle heraldebenim sıpa genelde bu saatlerde kuduruyor, kuduruk sıpam gececi olacak korkarım
Ben ilk hamile oldugum gunlerde yemistim zararli oldugunu bilmeden ama cok sukur sorunum olmadi bu saatten sonra sende de hic olmaz insallah sanmiyorum ama sen yinede yeme dr bana yeme demistiKızlar canınız çekmesin ama bişey sormam lazım. Ben medine hurması yiyiorum 2 gündür. Ama okudumki erken doğuma Allah korusun düşüğe falan sebep oluyormuş. İçime kurt düştü şimdi. 2 gün de toplam 15 tane fln yemişimdir. Birşey olur mu acaba
Kizlar aciiiil cvp verin ne olur.asilarinizi kacinci haftada yaptirtiniz?yarin asi olucakmisim.
Kızlar ya benim göbek çıktı çok güsek oldu..geçen haftaki halimiz..alın size göbecik
Cooook sirinnnnKızlar ya benim göbek çıktı çok güsek oldu..geçen haftaki halimiz..alın size göbecik
tabi.ki canım, sağlıklı olduğunu görmek mutluluk veriyor bize...ama oylede gormek insanj cok mutlu ediyor
ben de alabilirim iki cüz...Canim sana da 9 ve 10 u yazdim..
MaşallahKızlar ya benim göbek çıktı çok güsek oldu..geçen haftaki halimiz..alın size göbecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?