2015 Nisan Anneleri

Kizlar aciiiil cvp verin ne olur.asilarinizi kacinci haftada yaptirtiniz?yarin asi olucakmisim.

Maşallah kuzuya , inş hep böyle mutlu eder seni CNm .

Kizlar aciiiil cvp verin ne olur.asilarinizi kacinci haftada yaptirtiniz?yarin asi olucakmisim.
Canım bana saglık ocagı ısrarla 20 hafta diye tutturdu ve cumaya cagırdı 20 ama 18 yaptıranlarıda okumuştum burda saglık ocagını arayıp sor istersen sabah yada doktoruna

Ben de bi kac uzun kollu aldim ama ne kadar zaman uzun kollu giyer, hangi boyda almaliyiz falan ay bilemedim
valla canım nisan çok sıcak olmuyor malum uzun kollu gerek. sonrasında da dışarısı sıcak olsa bile evlerin içi serin oluyor. 0-3 ler uzun kollu yani. ama 3-6 lar kısa kollu ve kolsuz olur. benim kızımdan kalan beyaz, sarı gibi renklerde hırkalar var.
bir de lcw den 3-6 ay kapşonlu sweet aldım yazın akşamları bizim oralar serin olabiliyor özellikle köy.
zamana göre kendinizin ne giydiğini düşünün, çok sıcak havalar hariç sizden bir kat fazlası yeterli bebekler için diyor dr lar. özellikle erkek bebekler sıcağı hiç sevmezler, terlerler.

Tetonoz asisi canim
bana sağlık ocağından 16 aralık dedi ebe, bugün de kan tahliline gitmiştim sorduğumda 4 haftamız var daha dedi, 22 haftalıkken yapacak herhalde. dr um da bu ay için söylemedi, ilk randevu da 16 aralık, herhalde o zaman diyecek.
kızımda da 20 den sonra yapılmıştı tam haftayı hatırlamıyorum

KIzlar bebisleriniz kacinci haftada kac grdimdi ? Ben en son 18+5 de gittigimde 256 gr di. Bana az gibi geliyo bebislerin kilo almsi icin ne yememiz gerekiyo of aksam aksam kafama takildi...
Canim benim eski doktor ilgisizdi hic kilo söylemedi daha ölçülmez diye.. Değiştirdin başka hastaneye gittim 20. Haftada 480 gr olmuş. Öncekileri bilmiyorum

Bende bu hafta yavastan almaya baaslicam sonucta o aylarda gunes olsa bile soguk oluyo biraz ona gore uzun alicam ben canim o donem icin :) Birde kadife tulumlara bayiliyorum ben ondan alsam giydirebilirmiyim baya bi hevesim var o tulumlara :)
Al giydirisin annem kadife tulumlar kadife kapsonlu hirka ve zibinlar almus. Kisa kollu alirsaniz iclik olarak giyer bebisler çok küçük olacak yazik usurler hemen..

2 li test yaptıran arkadaşlar 3 lüyü yaptırdınız mı?yoksa direkt 4 lü mü yaptırdınız?

2 li test yaptıran arkadaşlar 3 lüyü yaptırdınız mı?yoksa direkt 4 lü mü yaptırdınız?
3 lu yaptirmadim canin ikili iyiyse gerek yok. Belki 4 lu bile yaptirmayiz doktor gerek yok dedi ikili iyi cikinca çok şükür... Bide bebekte bir şey varsa bile aldirmam ben.. O yüzden kafa yormaya gerek yok.. Sadece ayrintili usg yaptircam :)

Bugün göbegimin etrfında kımıltılar hisediyorum çok minik kıpırtılar arad bir oluyor aynı karınca gezinir gibi kızımın ayakları galiba

Canim benim eski doktor ilgisizdi hic kilo söylemedi daha ölçülmez diye.. Değiştirdin başka hastaneye gittim 20. Haftada 480 gr olmuş. Öncekileri bilmiyorum

Simdi kafama takildi iste seker yuklemesine kadar kontrolumuz yok hic acaba gitsem mi doktora off Hareketleri tekmeleri cok guclu karnimin ustunden bile belli oluyor vurdugu yer sagligida iyi cok sukur benmi cok kiruntu yapiyorum anlamadim

Kızlar canınız çekmesin ama bişey sormam lazım. Ben medine hurması yiyiorum 2 gündür. Ama okudumki erken doğuma Allah korusun düşüğe falan sebep oluyormuş. İçime kurt düştü şimdi. 2 gün de toplam 15 tane fln yemişimdir. Birşey olur mu acaba

Kızlar kilo konusuna ne çabuk takılmaya başlamıştır, yapmayın, herkesin doktoru ultrason cihazı farklı, ölçümleri birbirini tutmasını beklemeyin ve kıyaslama yapmayın. Daha minicikler. Son Haftalara kadar zaten yavaş kilo alacaklar. Benim kızım 32.haftada 1800 gr dı, doğumda 3630 gr. Düzenli beslendiğinizi düşünüyorsanız gr ları dert etmeyin

Canım artık düşük riski yok gibi bişey, doğum için de çok erken ama 2 günde 15 çok fazla. Herşeyin fazlası zarar, günde 2 den fazla yeme bence

Haklisin canim ama insan ister istemez takiliyo hemen hemen ayni bizim dogum :) Senin bebis nasil gidiyor?

Evet canim artik 4e dogru yol aliyoruz allahin izni ile. herkes guzel geçir hamileligin tadini cikar diyor ama gel gelelim öyle olmuyor stresten ama en güzel yaptigim sürekli uyumak bari bunu yapiim dedim :)
Ben çok fazla uyuyamıyorum.Gece genelde 11 oldu mu uyku basıyor ama sabaha karşı bir uyandım mı yatamıyorum.Sabah ta erken kalkıyorum.Bugün bir tadıdığım kendi bebeğinin küçülenlerini bana ayırmış.Yelek,kazak,alt üst takım,önlük..Herbirinden vardı birkaç tane,belki daha fazla.Hepsine tam bakamadım ama doğurasım geldi.Heyecanımım daha da arttığını,bebişimin bana doğru yaklaştığını hissettim.Eve geldim hani dünkü kasılmamı söylemiştim ya,bir hareketini bekliyordum.Bugün eve gelince uzandım,bir kaçkere hafif hafif tepikledi canımın içi.Galiba 'ben burdayım annecim'dedi. :)

Canım artık düşük riski yok gibi bişey, doğum için de çok erken ama 2 günde 15 çok fazla. Herşeyin fazlası zarar, günde 2 den fazla yeme bence
Haklısın canım yemeyeceğim zaten bir daha . Çok korktum. İnşallah birşey olmaz ama olsaydı olurdu bu zamana kdr sonuçta sindirdim kaç saat önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…