• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben ilk hamile oldugum gunlerde yemistim zararli oldugunu bilmeden ama cok sukur sorunum olmadi bu saatten sonra sende de hic olmaz insallah sanmiyorum ama sen yinede yeme dr bana yeme demisti
Yemeyeceğim canım. Allah bebeklerimizi korusun bizlere bağışlasın. Aslında çok kızıyorum doktorlara bir liste oluşturabilirler kesinlikle yenmemesi gerekenler diye. Biz internete bakmasak hiçbirşeyden haberimiz olmayacak.

Günün ilk günaydını bizden olsun oğluşumun teyzeleriii :anneadayı: Bizim Buluşması var bugün. Çok heyecanlıyım galiba oğlum da öyle sabahtan uyandı başladı tepiklemeye :KK46: inşallah kontrolden sonra görüşürüz canlar :KK52:ahhh günler geçse de kavuşsak minişlere, kokularıyla doldursak ciğerlerimizi doyasıya :KK56: :mad: öpüldünüz:KK68:
IMG_35953567340130.webp

Ya canim peki benimki niye yapalim diyor ozaman ben konusuyum bari bakalim ne diyecek 18 bitecek benim 19 giricem.daha var ozaman
Daha var cnm ben tam 20 te girilince oldum 2doz yapilcakmis 1ay sonrasinada gün verdi ebe 11aralikda olcam diğer dozuda

Kızlar benim oğluş boyle guzel guzel pıt pıtlar ama arada pıtpıttan daha buyuk bi patlama gibi bişey oluyo taklamı atıyo yoksa buyuk bir tepikmi yada basınımı vuruyo onlamadım ama o oldugunda bir an irkiliyorum ya cok tuhaf bi duygu sanki buyuk nimbaloncuk patlıyo gibi sizdede oluyomu bu benim bu son 1 haftadır var
Aynen canim tarif ettigin gibi benim oglum da.. babasi ve teyzeleri elini koyunca hissediyo bile , hele yemek ya da tatli yemisssem daha net hissediyorum :)

Yemeyeceğim canım. Allah bebeklerimizi korusun bizlere bağışlasın. Aslında çok kızıyorum doktorlara bir liste oluşturabilirler kesinlikle yenmemesi gerekenler diye. Biz internete bakmasak hiçbirşeyden haberimiz olmayacak.
Evet ben de sormasam haberim olmayacaktı bi de burdaki arkadaşlar söyledi de öyle sordum yoksa faydalı diye yerdim bi de çok severim ayrıca. Bence bu konu önemli ilk defa gebelik yaşayanlar bilmiyor olabiliriz neyseki burda yazıyorlarda sağolsunlar haberimiz oluyor:KK51:

Evet ben de sormasam haberim olmayacaktı bi de burdaki arkadaşlar söyledi de öyle sordum yoksa faydalı diye yerdim bi de çok severim ayrıca. Bence bu konu önemli ilk defa gebelik yaşayanlar bilmiyor olabiliriz neyseki burda yazıyorlarda sağolsunlar haberimiz oluyor:KK51:
Kızlar kesinlikle yenmemesi diye bişey yok, hurma çok yararlı, doğal lif kaynağı ve çok vitaminli, yiyin ama ölçülü yiyin. Günde 2-3 tane zarar değil yarar getirir. Maydanoz da aynı şekilde, salatalarda filan tüketin, c vitamini dolu içinde, oturup bir demet yemedik ten sonra hiçbişey olmaz. Sadece bitkisel çaylara dikkat edin. Kendinizi beslenme konusunda çok kasmayın :kk77:

Hangi yiyecek kizlar?

Aa evet BN uzak duruyorum nane ve maudanozdan... Sadece salatada yiyorum o kadar. Haci hurmasi mi yenmemesi gerek? Gunde birkaç taneden bisey olmaz bnce oturup 1 kilo yiyince zarardir..

günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sanki:110: şunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin :KK66::KK66: tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
(ilk defa resim yüklüyorum inşallah becerebilirim)
Cok guzellermis gule gule giysin kuzucuk

mesela bu cuma gününe kadar herkes bir yasin okusa cuma günüde toplu dua yaparız hepimiz için, kolay dogum saglıklı hayırlı evlatlar için diye dua ederiz o gün.
sayı çok önemli değil arkadaşım toplu yapmak ve dediğin gibi her hafta okuyabildiğimiz kadar okuyup cumaları da duasını yapabiliriz

Hurmadan bahsediyorduk ben dr sordum o da yememen lazım dedi miktar belirtmedi yani 1 tane yiyebilirsin demedi o yüzden ben hiç yememeyi tercih ediyorum :)
Haci hurmasi mi? Bende hic nane ve maydanoz yemiyorum sadece salatalarin içinde o kadar .. :)

Back
X