Cevap verdiğin icin cok sağol canim. bende ankaradayim yeni sayılırım burda o hastaneyi duydum ama iyi bakarlar mi diye endişelerim var. Özelde cok para. Ayni şeyi soyleyeceklerse o kadar para vermeyeyim diyorum. Ama ikili falan hic birsey yaptırmadım. Bunu yaptirayin hic değilse diye eşim özelde olsun diyor. E ihtiyaç cok kaynaklar sınırlı olunca insan cebini düşünüyor.sen gidip memnun kalirsan insallah haberdar eder misin. Devlette ücretsiz mi yapılıyor. Cok oldum ama:)cnm ben daha gitmedim aralığın ilk haftası gidicem 22 haftam oluyo, ankara zekayi tahire gidicem sevkli gidicem ama tekrardan randevu almam gerekiyomu bilmiyorum? ama sevkli gidince sgk yol parasını falan ödüyormuş bilginize?
Ne güzel düşünmüşsun yasin ne niyetle okunursa o olur diye biliyorum kolay dogum olsun diye bende günde bitane okumaya calisiyorum. Şunu soylemek istedim nasil ki hatim yaparken turkcesinden olmuyo turkceye gecerken harfler ve tevcidler tam yazilamiyo ve okurken cikmiyo böyle olunca anlam degisiyo veya eksiliyo ya, yasinin turkcesinden okunup bagislandiginda eksik olmaz mi. Sadece belirtmek istedim belki ben yanlis biliyorumdur..kızlar bizde yasin okuyalımmı gebelikte 41 adet yasin okumak gerekliymiş arapca bilmedigim için dinliyorum ben telefodan sureleri, bizde yasin okuyalım kim katılmak ister yasin okumaya,her birimize 41 tane olacak sekilde paylasırız katılan sayısına göre müddet veririz.hem türkcesini hem latincesini okuyabiliriz isteyen istediğini okur
toplu yapılan ibadetler daha makbulmus
Son 5 adet cuz kaldi arkadaslar..
Canım normal kılamıyorsan ayaklarını uzatıp oturarak kılman daha makbul olurkızlar aranızda namaz kılan yada bılgısı olan varsa sormak ısterım, ben namazsa artık secdeye kapanamıyorum karnım kasıyo. bırde secdeden kalkarken basım donuyo bazı bazı. o yuzden sandalye ıle kılmaya basladım, ama o da ıcıme sınmıyo sızce uygunmu kı ole kılmam
ewet geçen sene ki gebeliğimde de orda yaptırmıştım hiç bir kuruş ödemedimCevap verdiğin icin cok sağol canim. bende ankaradayim yeni sayılırım burda o hastaneyi duydum ama iyi bakarlar mi diye endişelerim var. Özelde cok para. Ayni şeyi soyleyeceklerse o kadar para vermeyeyim diyorum. Ama ikili falan hic birsey yaptırmadım. Bunu yaptirayin hic değilse diye eşim özelde olsun diyor. E ihtiyaç cok kaynaklar sınırlı olunca insan cebini düşünüyor.sen gidip memnun kalirsan insallah haberdar eder misin. Devlette ücretsiz mi yapılıyor. Cok oldum ama:)
ne zaman hambur humbur yemek yıyen bı hamıle olucaz bız ya hala ıstahsızlık mıde bulantısı yetherrrr
26 ve 27 yi yazdim sana canim 15 aralik son..Bende iki cüz isteriiimm... Ne zamana kadar
28 senindir canim 15Aralik son..bende alabilirim 1 cüz. nezamana kadar bitirmemiz gerekiyor??
Canım öncelikle Allah kabul etsin namazlarını bende son 1 haftadır ve doktorum plesanta aşagıda dedi çok egılıp kalkma dedi ve zaten artık secdeye gıtmek zorlastığı için bende oturarak ve ruku ve secdemide gene baş işaretlerimle yapıyorum rabbim kabul etsin insallah sonucta dinimiz kolaylık dini ve niyet cok önemli buyüzden nasıl rahat edersen oyle kıl ister sandelyede ister oturarak istersende bacaklarınınuzatarak yeterki kıl rabbim bizi bizden iyi biliyo ve bebeklerimizi bizden daha cok düşünüyo oyuzden kıl sen istediğin gibikızlar aranızda namaz kılan yada bılgısı olan varsa sormak ısterım, ben namazsa artık secdeye kapanamıyorum karnım kasıyo. bırde secdeden kalkarken basım donuyo bazı bazı. o yuzden sandalye ıle kılmaya basladım, ama o da ıcıme sınmıyo sızce uygunmu kı ole kılmam
teşekkür ederim canım ister istemez takılıyor insan bir sıkıntı olmasında ne yapalım geç tepiklesin sıpam :)bak ne dıcem ben iş arkadasım da hamıle 1 ay onde benden. 24. haftada ancak kıpırtıları hıssetmeye baslamıstı :=) sorun yok yanı releax
teşekkür ederim kuzum sizin yüreğiniz güzel o yüzden öyle görünüyorSağol güzel annem resimde yakıyorsun maşallah türkish delight
deneyeceğim bir rahat verseler sabırsızlıkla bekliyorum teşekkür ederim bitanem yaben en cok sandalyede otururken bacak bacak ustune atıp hafıf one eğildigimde hissediyorum pıtırtıları. bak dene 2-3 dk o pozısyonda kal kasıklarına dogru pıtırdamaları hıssetcen.gumgur gumbur hıssetmıyosun zaten
Ay bende su son 2 ayda aldim ilk dort ay ayy ben kilo almiyorum 7-8 kiloyla bititrim hamileligi diye geziniyordum ortalilkta58-57 fi kilom ama bana cok almis gibime geliyor doktorum ne hikmetse normal dedi Saglok ocagindaki ebede fazla almissin minyon tiplisin dikkat et dedi Bende istemiyorum kilo almak ama elimde deil onu anladim ekmegi fazla tuketmiyorum yemegide abartmiyorum ama merden geliyo bu kilolar bu hizla cozemedim
ben sureklı yemek resımlerıne bakıyorum ama hıcbısey canım cekmıyo. oglende hıcbısey yıyemedım ısyerınde nolucak halımız. corbadanda bıktım of yemegın ezıyet halıne gelecegını soyleseler ınanmazdım bır kurt gıbı ıstahlıydım onceden .Selamlar... istahimiz acilsin artik. Surekli aklima yiyecekler getiriyorum birini canim ceksin alip yeyim diye ama nafile.corba yapiyorum hergun farkli cesit. Gunduzleri corba iciyorum artik
Yok artık , kusura bakma ama seven insan sevdiğine asla kıymaz eğer yapıyorsa o insan normal değildir .. Bunu yazdığım için İnan kızma ve affet ama dayanamıyorum böyle okumuş , görmüş geçirmiş insanların ki okumuşluk ta ölçü olmuyor ama en azından sosyal bir çevrede bulunmuş bilir diye düşünüyor insan ne biliyim . CNm bebeğin olucak yakında ve anne olucaksın kesinlikle sana saygı duymayı öğrenmesi ve sevgisinin arkasında durması lazım , duramıyorsa yardım almayı düşünsün o zaman .hayat müşterek ve birlik olunursa ancak tadı olur .Anlıyorum canım seni evlenmeden önce 3 yıl çalıştım kendi istegimle babama verdi maaşımı ama evlendikten sonra benimde param olsun istedim yine ortak harcadık ama cüzdanımda biraz para olsun kartım bendeolsun istedim ama ilk zaman çok tepki verdi eşim utanmadan babama kadar aradı maaş kartını vermiyor diye d8şün eşim üniversite mezunu ben yükseklisans mezunuyum ama yaşanan şeylere bak, evliliğimizin ilk 1, 5 yılı şiddet gördü arabada evde hep dövdü 5 dk sonra sarıldı barışalım dedi özür diledi şu an şiddet yok ama bağırır çagırır bende aglayıp susuyorum bende eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ben onu kendisinden daha çok seviyorum uzun uzunanlatyım bunları ama 3 yılımız dolacak ben hala evliliğimin oturdugunu düşünmüyorum çünkü halasorumlulugun çoğu bende eşimin kahrınıda çekmek dahil bebegim oldugunda kendi maddi olarak ihtiyacını karşılayacak ama sorumluluk benim uyk5sundan feragat edipte bebegimizi avutacagını düşğnmüyorum, Allaha şükür bende bebegim olacagı için çok şükrediyorum biz en azından aileden uzaktayız başka bir şehirde onların sıkıntısı yok senin yükün daha agır be güzelim
canım yıyemıyorum keske bende yesem. yıyemeyınce halsız dusuyorum tansıyonum dusuyo. bıde calısıyorum sureklı uyukluyorum.canım ben öyleyim yaa hambur humbur yiyorum ve habire kilo alıyorum malesef :)
TerbiyesizAnlıyorum canım seni evlenmeden önce 3 yıl çalıştım kendi istegimle babama verdi maaşımı ama evlendikten sonra benimde param olsun istedim yine ortak harcadık ama cüzdanımda biraz para olsun kartım bendeolsun istedim ama ilk zaman çok tepki verdi eşim utanmadan babama kadar aradı maaş kartını vermiyor diye d8şün eşim üniversite mezunu ben yükseklisans mezunuyum ama yaşanan şeylere bak, evliliğimizin ilk 1, 5 yılı şiddet gördü arabada evde hep dövdü 5 dk sonra sarıldı barışalım dedi özür diledi şu an şiddet yok ama bağırır çagırır bende aglayıp susuyorum bende eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ben onu kendisinden daha çok seviyorum uzun uzunanlatyım bunları ama 3 yılımız dolacak ben hala evliliğimin oturdugunu düşünmüyorum çünkü halasorumlulugun çoğu bende eşimin kahrınıda çekmek dahil bebegim oldugunda kendi maddi olarak ihtiyacını karşılayacak ama sorumluluk benim uyk5sundan feragat edipte bebegimizi avutacagını düşğnmüyorum, Allaha şükür bende bebegim olacagı için çok şükrediyorum biz en azından aileden uzaktayız başka bir şehirde onların sıkıntısı yok senin yükün daha agır be güzelim
tamamdır canm bitirince yazarım buraya. allah kabul etsin şimdiden28 senindir canim 15Aralik son..
Benim bildiğim ayrıntılıyı yapcaz bide şeker yukleme okadar sonra rutın kontroller sonra hayırlısıyla dogum okadar canımkızlar nasılsınız 4 lü test yaptıran var mı içiniz de haftasonu yaptırdık biz sonucu bekliyoruz. Hamilelik sürecinde acaba kaç test daha yaptıracağız bilen var mı özellikle de hafta olarak ileride olanlar 4 lü testten sonra başka hangi testleri yaptırıcaz merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi?
Allah yardimcin olsun canim.çok zor tanimadigin bi şehirde olmakOooff kızlar yarama tuz bastınız, bir aya taşınıcaz ama daha neresi olduğubelli değil, ailemden uzak olacağı kesin sadece, hem hamileyim hem de iki buçuk yaşında bir oğlum var o da çok alıştı kalabalığa, nasıl yapcaz hiç bilmiyorum, bir de kış geliyor, evden de dışarı çıkamayız öyle sıkıldıkça... Bir yandan da artık kendi evime kavuşmak istiyorum, bir senedir bunaldım valla.. Allah hayırlısını nasip etsin, siz de dua edin, çok uzağa gitmeyelim, güzel bir memlekete düşelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?