2015 Nisan Anneleri

Cevap verdiğin icin cok sağol canim. bende ankaradayim yeni sayılırım burda o hastaneyi duydum ama iyi bakarlar mi diye endişelerim var. Özelde cok para. Ayni şeyi soyleyeceklerse o kadar para vermeyeyim diyorum. Ama ikili falan hic birsey yaptırmadım. Bunu yaptirayin hic değilse diye eşim özelde olsun diyor. E ihtiyaç cok kaynaklar sınırlı olunca insan cebini düşünüyor.sen gidip memnun kalirsan insallah haberdar eder misin. Devlette ücretsiz mi yapılıyor. Cok oldum ama:)

Ne güzel düşünmüşsun yasin ne niyetle okunursa o olur diye biliyorum kolay dogum olsun diye bende günde bitane okumaya calisiyorum. Şunu soylemek istedim nasil ki hatim yaparken turkcesinden olmuyo turkceye gecerken harfler ve tevcidler tam yazilamiyo ve okurken cikmiyo böyle olunca anlam degisiyo veya eksiliyo ya, yasinin turkcesinden okunup bagislandiginda eksik olmaz mi. Sadece belirtmek istedim belki ben yanlis biliyorumdur..

Canım normal kılamıyorsan ayaklarını uzatıp oturarak kılman daha makbul olur

ewet geçen sene ki gebeliğimde de orda yaptırmıştım hiç bir kuruş ödemedim

Selamlar... istahimiz acilsin artik. Surekli aklima yiyecekler getiriyorum birini canim ceksin alip yeyim diye ama nafile.corba yapiyorum hergun farkli cesit. Gunduzleri corba iciyorum artik

Canım öncelikle Allah kabul etsin namazlarını bende son 1 haftadır ve doktorum plesanta aşagıda dedi çok egılıp kalkma dedi ve zaten artık secdeye gıtmek zorlastığı için bende oturarak ve ruku ve secdemide gene baş işaretlerimle yapıyorum rabbim kabul etsin insallah sonucta dinimiz kolaylık dini ve niyet cok önemli buyüzden nasıl rahat edersen oyle kıl ister sandelyede ister oturarak istersende bacaklarınınuzatarak yeterki kıl rabbim bizi bizden iyi biliyo ve bebeklerimizi bizden daha cok düşünüyo oyuzden kıl sen istediğin gibi

bak ne dıcem ben iş arkadasım da hamıle 1 ay onde benden. 24. haftada ancak kıpırtıları hıssetmeye baslamıstı :=) sorun yok yanı releax
teşekkür ederim canım ister istemez takılıyor insan bir sıkıntı olmasında ne yapalım geç tepiklesin sıpam :)

Sağol güzel annem resimde yakıyorsun maşallah türkish delight
teşekkür ederim kuzum sizin yüreğiniz güzel o yüzden öyle görünüyor

deneyeceğim bir rahat verseler sabırsızlıkla bekliyorum teşekkür ederim bitanem ya

bende hiç anlayamıyorum ki ekmek desen yok gece kalkıp da yemiyorum da yani normalin çok dışına da çıkmadım bilmiyorum kuzum bebişler iyi olsun da gerisinde yapabilecek pek bir şey yok

Selamlar... istahimiz acilsin artik. Surekli aklima yiyecekler getiriyorum birini canim ceksin alip yeyim diye ama nafile.corba yapiyorum hergun farkli cesit. Gunduzleri corba iciyorum artik
ben sureklı yemek resımlerıne bakıyorum ama hıcbısey canım cekmıyo. oglende hıcbısey yıyemedım ısyerınde nolucak halımız. corbadanda bıktım of yemegın ezıyet halıne gelecegını soyleseler ınanmazdım bır kurt gıbı ıstahlıydım onceden .

Yok artık , kusura bakma ama seven insan sevdiğine asla kıymaz eğer yapıyorsa o insan normal değildir .. Bunu yazdığım için İnan kızma ve affet ama dayanamıyorum böyle okumuş , görmüş geçirmiş insanların ki okumuşluk ta ölçü olmuyor ama en azından sosyal bir çevrede bulunmuş bilir diye düşünüyor insan ne biliyim . CNm bebeğin olucak yakında ve anne olucaksın kesinlikle sana saygı duymayı öğrenmesi ve sevgisinin arkasında durması lazım , duramıyorsa yardım almayı düşünsün o zaman .hayat müşterek ve birlik olunursa ancak tadı olur .

Terbiyesiz

kızlar nasılsınız 4 lü test yaptıran var mı içiniz de haftasonu yaptırdık biz sonucu bekliyoruz. Hamilelik sürecinde acaba kaç test daha yaptıracağız bilen var mı özellikle de hafta olarak ileride olanlar 4 lü testten sonra başka hangi testleri yaptırıcaz merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi?

Benim bildiğim ayrıntılıyı yapcaz bide şeker yukleme okadar sonra rutın kontroller sonra hayırlısıyla dogum okadar canım

Allah yardimcin olsun canim.çok zor tanimadigin bi şehirde olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…