• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Herkese guzel günler diliyorum arkadaslarim.. cok sik giremesemde takip edip cok şeu öğreniyorum. Bu arada benimde kizim olacak. Canim.kizim bekletmedi gösterdi kendini.. tekmeler de başladı. Cok hareketli maşallah. Alah hepimizin kuzusuna sağlık versin.
Buarada ben tetanoz aşımı bugun oldum. Erken mi. Bebek hareketleninve gel demislerdi

kızlarr bı arkadass oncekı sayfalarda yazmıs hatırlayamıyorum sımdı de, demişki ;' bır hatım grubu kurulsa da bırsuru hatım ındırsek'' dıye. eşke musaıt bı arkadas bunu gorev edınse de bız de katılsak:KK22:

mesela 5 hatım gurubu kurulsa hepsınde bı cuz okusak totalde 5 hatım bıtırmıs olsak :D ne guzel olur:KK23:
Guzel soyluyorsun arkadasimda 1cuz okuyup 5 hatim yapmak icin 150 kisi gerekecek bu da imkansiz 1hatim icin simdilik 12kisi olduk..

Kızlarr 55 oldu kilom :| ve hiç ekmek olmayan hayatında ben deli gibi ekmek yemeye başladım...doymuyorum :(

kızlar aranızda namaz kılan yada bılgısı olan varsa sormak ısterım, ben namazsa artık secdeye kapanamıyorum karnım kasıyo. bırde secdeden kalkarken basım donuyo bazı bazı. o yuzden sandalye ıle kılmaya basladım, ama o da ıcıme sınmıyo sızce uygunmu kı ole kılmam:KK64:

Ayrintiliya giren telpcrübeli arkadaşlarim... Daha sonra kendi doktorunuza gittiniz mi. Yani randevumu nasil almaliyin. Önümüzdeki ay tek ayrintilya mi gireceğim yoksa ikisine birden mi

Ayrintiliya giren telpcrübeli arkadaşlarim... Daha sonra kendi doktorunuza gittiniz mi. Yani randevumu nasil almaliyin. Önümüzdeki ay tek ayrintilya mi gireceğim yoksa ikisine birden mi
cnm ben daha gitmedim aralığın ilk haftası gidicem 22 haftam oluyo, ankara zekayi tahire gidicem sevkli gidicem ama tekrardan randevu almam gerekiyomu bilmiyorum? ama sevkli gidince sgk yol parasını falan ödüyormuş bilginize?

kızlar aranızda namaz kılan yada bılgısı olan varsa sormak ısterım, ben namazsa artık secdeye kapanamıyorum karnım kasıyo. bırde secdeden kalkarken basım donuyo bazı bazı. o yuzden sandalye ıle kılmaya basladım, ama o da ıcıme sınmıyo sızce uygunmu kı ole kılmam:KK64:
Öncelikle Allah kabul etsin. Bebeğine de yansisin insallah. Dinimiz kolaylık dini canim.bilerek isteyerek o sekilde kilmadigini niyetini Rabbim biliyor. Yeterki Ona yonelelim. Icin rahat olsun.gercekten canın yaniyorsa iyi degilsen emanete eziyet olur zorlama.sandalyede rahatsan öyle kıl:) bizede dua et inşallah

seni gidi seniii, demek ki hep yemeklere bakıyorsun sen internette:kk77::kk77: takılıyorum alınmazsın umarım.:KK39:
bende de habire kıyafet baktığım siteler çıkıyor, bebekcaddedi, trendyol vs.

Yok canim niye alinayim dogru vallahi:KK48: icim gidiyo ama inatla da bakiyorum napim:oops:

Canım hepimiz aynı durumdayız bende memleketimden ayrıyım ailemden, yeni taşındık bu şehre komşular kendi halinde , arkadaşım yok doğru dürüst kadınlar kulubündeki kızlarla konuşup biraz sosyalleşiyorum bilgisahibi oluyorum inan kendimi yanlız hissetmiyorum o zaman, iyiki bulduk birbirimizi doğumdan sonrada vakit buldukça konuşuruz hep, hem yakın arkadaşına bile bu kadar şeyleri sorup öğrenemezsin. Gecende benimde aklıma kadınların günü geldi çocukken annemle giderdik 29 yaşındayım daha hiç gün grubum olmadı gitmedim ahhh diyorum kadınlar pastayı böregi dolmayı yapsa beni çagırsa bende yemeye gitsemm, günü bir tarafa bırak annenle aynı şehirde olsan canının çektiği herşeyi yapar hoop hazır sofraya oturursun ama böyle biz yemek yapmasak 1 tabak yemek veren bile yokkk
Oooff kızlar yarama tuz bastınız, bir aya taşınıcaz ama daha neresi olduğubelli değil, ailemden uzak olacağı kesin sadece, hem hamileyim hem de iki buçuk yaşında bir oğlum var o da çok alıştı kalabalığa, nasıl yapcaz hiç bilmiyorum, bir de kış geliyor, evden de dışarı çıkamayız öyle sıkıldıkça... Bir yandan da artık kendi evime kavuşmak istiyorum, bir senedir bunaldım valla.. Allah hayırlısını nasip etsin, siz de dua edin, çok uzağa gitmeyelim, güzel bir memlekete düşelim....

Back
X