2015 Nisan Anneleri

melegim34 nasılsın burda seni görmüşken yazayım dedim ne kadar zamandır girmiyordum seninle aynı gözüküyor doğum tarihimiz :) nasıl gidiyor hamileliğin en son hafta sonu bebeğimizin 4 lü testini yaptırdık sanırım ayrıntılı ultrasonla şeker yüklemesi yaptırmak kaldı sen neler yaptırdın nasıl gidiyor kontrollerin?

bende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(

canım haklısın bende arapca bilmiyorum ben latincesini okuyacagım bilenler arapcasını okur.ama biz diger dua topiklerinde türkcesinide okuyanlar vardı sınırlama yoktu yani.onunda sevabı vardır diye düsünüyorum yoksa arapca bilmeyenler olarak napabilirizki...

kızlar her hafta bir yasin okuyalım cumada toplu dua yapalım olurmu okuyuncada duamızı buraya cuma yazarız

saglıklı sorunsuz hamilelik ,saglıklı hayırlı akıllı evlatlar ve kolay dogum niyetine.

bu cumaya kadar isteyenler uygun olarlar okuyabilir haftaya yine yaparız Allah kabul etsin amin

Çok güzel hayırlı olsun CNm , inş bir gün çizdiğin resimdeki gibi günler de gelicek . Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi ..

Reactions: nix
Böyle şeyler duyunca inanılmaz üzülüyorum kadınlara yapılan her türlü sözlü yada fiziki şiddeti duyunca öfkeleniyorum bir de hamilesin yani hiç aklım almıyor hadi seni düşünmüyor karnında onun da çocuğunu taşıyorsun bari onu düşünür insan. Biz bu kadar üstüne titrerken acaba şundan bişey oldu mu bundan bişey oldu mu derken onun sana böyle davranmasını aklım almıyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim çok sinirleniyorum ya böyle şeyler okuyunca kadınları başlarının üstünde taşımaları lazımken neler yapıyorlar

Katiliyorum canim. Bi kadinin hayati boyunca gorecegi tek siddet hamileyken bebeginin attigi tekmeler olmali. Ama malesef bu olay artik egitim duzeyini de gecti

Katiliyorum canim. Bi kadinin hayati boyunca gorecegi tek siddet hamileyken bebeginin attigi tekmeler olmali. Ama malesef bu olay artik egitim duzeyini de gecti
Aynen öyle canım dediğin gibi artık eğitimle de alakası kalmadı bu işin tamamen erkek egosundan kaynaklanıyor. Allah hepsini ıslah etsin başka bişey demek gelmiyor ne yazık ki elden

Ayyyyyy ben kocama kurban olurum hic boyle huylari yok.allah YARDIMCINIZ olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…