Teşekkür ederim canım bu kontroller artık bitse hayırlısıyla alsak bebeklerimizi kucağımıza :)Benim bildiğim ayrıntılıyı yapcaz bide şeker yukleme okadar sonra rutın kontroller sonra hayırlısıyla dogum okadar canım
Bizim için erkenmiş canım korkma 15-20 güne anca.ben de daha tam hissedemiyorum ya da anlamıyorum hareketlerini canım.
Maraba canim asin yapildimi?Teşekkür ederim canım bu kontroller artık bitse hayırlısıyla alsak bebeklerimizi kucağımıza :)
canım yıyemıyorum keske bende yesem. yıyemeyınce halsız dusuyorum tansıyonum dusuyo. bıde calısıyorum sureklı uyukluyorum.
Canım ne aşısı doktora muayene için gitmiştik 4 lü test zamanın gelmiş dedi onu yaptırdık sonucu bekliyoruz şimdi aşıdan bahsetmedi doktor.Maraba canim asin yapildimi?
bende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(canım keşke evliliğiniz oturmadan bebek düşğnmeseydiniz ama anlıyorum gecte olsa kayınvaliden başlardı çocugu olmuyor demeye, eşinin evlilik sorumluluğunu kazanması gerekiyor daha 6 ayımız dedin ama 6 aylık evli insanlar bu kadar tartışmaz huzurlu olur mutlu olur cicim aylarının devam etmesi gerekir,tamam eşinin doğum günü ama sende ona karşı biraz daha kararlu ve sert ol ki ben zaten ne yapsamda bırakamaz karnımda çocugumu taşıyor işi gücüde yok bana muhtaç demesin eşin biraz degişsin doğum günü her zamankutlanır, bizimd3 evliliğimizin ilk yılımda maddi olrak tartışmalsrımız oldj hepsinde eşim haksızdı ikimizde çalışmamıza ragmen maaş kartımın onda olamsını istedi çok fena kavga ettik nerd3yse ayrılmaya gidiyordu ve ben sonunda kabul ettim verdim sonra 1, 2 ay sonra pişman oldu geri verdi 2, 5 yıldır bende maaş kartım, biraz m3sareli davranırsan eşin anlar hatasını
tamam kuzum Allah kabul etsin canımEveet okuyalım tabi ki ben de cumaya kadar 1 tane okurum cuma da duasını yaparız iyi düşünmüşsün tatlımm
canım haklısın bende arapca bilmiyorum ben latincesini okuyacagım bilenler arapcasını okur.ama biz diger dua topiklerinde türkcesinide okuyanlar vardı sınırlama yoktu yani.onunda sevabı vardır diye düsünüyorum yoksa arapca bilmeyenler olarak napabilirizki...Ne güzel düşünmüşsun yasin ne niyetle okunursa o olur diye biliyorum kolay dogum olsun diye bende günde bitane okumaya calisiyorum. Şunu soylemek istedim nasil ki hatim yaparken turkcesinden olmuyo turkceye gecerken harfler ve tevcidler tam yazilamiyo ve okurken cikmiyo böyle olunca anlam degisiyo veya eksiliyo ya, yasinin turkcesinden okunup bagislandiginda eksik olmaz mi. Sadece belirtmek istedim belki ben yanlis biliyorumdur..
Çok güzel hayırlı olsun CNm , inş bir gün çizdiğin resimdeki gibi günler de gelicek . Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi ..kızlar dun dr a gıttım. cok sukur memnun kaldım. herseyı ınceledı sordu sorusturdu. ayrıntılı usg ıcın 6 aralık a gun aldım. cok sukur bebsım ıyı . 378 gram . 1 hafta onden gıdıyo. veeeeeee cinsiyetimiz kesınlestı KIZZZZ. allaha hakkımda hayırlısını vermesı ıcın dua ettım . cok sukur.
cok sagol bitanemGecmis olsun kuzum
Böyle şeyler duyunca inanılmaz üzülüyorum kadınlara yapılan her türlü sözlü yada fiziki şiddeti duyunca öfkeleniyorum bir de hamilesin yani hiç aklım almıyor hadi seni düşünmüyor karnında onun da çocuğunu taşıyorsun bari onu düşünür insan. Biz bu kadar üstüne titrerken acaba şundan bişey oldu mu bundan bişey oldu mu derken onun sana böyle davranmasını aklım almıyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim çok sinirleniyorum ya böyle şeyler okuyunca kadınları başlarının üstünde taşımaları lazımken neler yapıyorlarbende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(
Böyle şeyler duyunca inanılmaz üzülüyorum kadınlara yapılan her türlü sözlü yada fiziki şiddeti duyunca öfkeleniyorum bir de hamilesin yani hiç aklım almıyor hadi seni düşünmüyor karnında onun da çocuğunu taşıyorsun bari onu düşünür insan. Biz bu kadar üstüne titrerken acaba şundan bişey oldu mu bundan bişey oldu mu derken onun sana böyle davranmasını aklım almıyor. Allah ıslah etsin ne diyeyim çok sinirleniyorum ya böyle şeyler okuyunca kadınları başlarının üstünde taşımaları lazımken neler yapıyorlar
Aynen öyle canım dediğin gibi artık eğitimle de alakası kalmadı bu işin tamamen erkek egosundan kaynaklanıyor. Allah hepsini ıslah etsin başka bişey demek gelmiyor ne yazık ki eldenKatiliyorum canim. Bi kadinin hayati boyunca gorecegi tek siddet hamileyken bebeginin attigi tekmeler olmali. Ama malesef bu olay artik egitim duzeyini de gecti
Sağlık ocaginda yapilan asiyi soruyorum canimCanım ne aşısı doktora muayene için gitmiştik 4 lü test zamanın gelmiş dedi onu yaptırdık sonucu bekliyoruz şimdi aşıdan bahsetmedi doktor.
Canım ben hiç sağlık ocağına gitmedim .Sağlık ocaginda yapilan asiyi soruyorum canim
Ayyyyyy ben kocama kurban olurum hic boyle huylari yok.allah YARDIMCINIZ olsun canim.bende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(
Ya canim gitsene orada asi yapiliyor kavurma çok önemli bu aşikar.bende yarin gidip yaptiricam.özele gidiyorum ben sağlık ocaginida ihmal etmiyorum amaCanım ben hiç sağlık ocağına gitmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?