2015 Nisan Anneleri

Aynen öyle canım dediğin gibi artık eğitimle de alakası kalmadı bu işin tamamen erkek egosundan kaynaklanıyor. Allah hepsini ıslah etsin başka bişey demek gelmiyor ne yazık ki elden

Erkegin eziklik duygusu bence. Guclu benim imaji vermeye calisiyo ama oyle bisey yok tabi. Insan cocugu dusunuyo nasil bi psikolojiye sahip olacak diye

Sağol tatlım sorduğum için , benim en son gebelik şekeri yüklemesi yapıldı ve şekerim olduğu çıktı yarından itibaren kontrollü diyete başlıyorum . Ben dörtlü test yaptırmadım ikili iyi çıkınca gerek duyulmadı , inş sen güzel haberler alırsın CNm . Ayrıntılı ultrasonum da 9 Aralık'ta olucak .

Bu seker yüklemesi nazil yapiliyor kuzum?

Testlerinin iyi çıkmasına sevindim canım şekeride bildiğin için düzenli beslenirsin sıkıntı olmaz :) Bu arada bebeğimiz kız olacak sen öğrendin mi cinsiyetini bende doktora sordum 2 li iyiyse neden 4 lü yapıyorsunuz dedim bir şeyler anlattı durdu anlamadım açıkçası kan ve idrar tahlili yaptırdı. Ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalar yapılıyor? Şeker yüklemesi mi yaptırır bir ay sonra gittiğimizde yoksa ayrıntılı ultrason mu?

Ya canim gitsene orada asi yapiliyor kavurma çok önemli bu aşikar.bende yarin gidip yaptiricam.özele gidiyorum ben sağlık ocaginida ihmal etmiyorum ama
Canım doktorum hiç bahsetmeyince bende hiç gitmedim açıkcası zaten özele gidiyorum diye bir araştırayım bakalım.

Bu seker yüklemesi nazil yapiliyor kuzum?
Bir gün öncesinden gece 12 den sonra sabaha hiçbirşey yemeden gidiyorsun kanını alıyorlar sonrasında icecek veriliyor iki saate yakın bekletilip tekrar kan alıyorlar . Bu iki kanın ölçümü yapılıp karar veriliyor CNm . Açlık 5.5 i tokluk ise 7.5 i geçince sorun oluyor .

oh maşallah kızlar almış gitmiş ne güzel allah kabul etsin hayırlı işlere vesile oluyorsunuz ben bilmiyorum arapçadan okumayı ama öğreniyorum yeni yeni Rabbim hepinizin hayrını kabul etsin inşallah

oh maşallah kızlar almış gitmiş ne güzel allah kabul etsin hayırlı işlere vesile oluyorsunuz ben bilmiyorum arapçadan okumayı ama öğreniyorum yeni yeni Rabbim hepinizin hayrını kabul etsin inşallah
Canim Allah kabul etsin her hafta bir yasin okuycaz cumada toplu dua etcez sende katilabilirsin her hafta yapacagiz ve her cuma dua etcez.ister turcesinden oku ister arapca ister latincesinden tum annelere duyrulur.....

canım bu bence birazda senden kaynaklanıyordur büyük ihtimal şimdiye kadar hep düşünen taraf sen olmuşsundur, kısacası alıştırmışsındır onu rahata o da senin için nasıl olsa yapar o ben onu yapsam da önce kızar sonra yine unutur der duruma gelmiştir erkekler öyle biraz bence sen ne derece ağırdan almazsan onlar o derece üste çıkarlar

Sağol canim
Sagol canim bilgilendirdi gün için.

Canim Allah kabul etsin her hafta bir yasin okuycaz cumada toplu dua etcez sende katilabilirsin her hafta yapacagiz ve her cuma dua etcez.ister turcesinden oku ister arapca ister latincesinden tum annelere duyrulur.....
tamam canım allah razı olsun bende okurum inşallah yazarım buraya cuma günü

geçmiş olsun canım çok şükür gözün aydın :)

Sen daha önce yaptırdın mı internnetn baktım da az önce 20. hafta falan diyor. Birde hangi aşıyı yaptıracaksın?
Canim yarin hemograma bakti doktorum onu goturucem bu asi dozlar halinde yapliyor simdi ilk dozu alicam 1 ay sonra ikinci doz oyle devam edecek doğumda oluşabilecek aksiliklere karsikoruyor.

Ayy valla bana birşeyler oluyor , bu herifler gerçek mi ya nasıl da sefil hareketlerde bulunuyorlar çok yazık , hamile bir bayana bile el kaldırma zayıflığında bulunan sefil böcekler kene den farkları yok . Hem onların çoçuklarını doğuralım hem bu muamele yuh diyesin var başka kelime bulamıyorum .. Rabbim görsün bu tipleri inş ve akıl fikir versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…