- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Aynen öyle canım dediğin gibi artık eğitimle de alakası kalmadı bu işin tamamen erkek egosundan kaynaklanıyor. Allah hepsini ıslah etsin başka bişey demek gelmiyor ne yazık ki elden
Sağol tatlım sorduğum için , benim en son gebelik şekeri yüklemesi yapıldı ve şekerim olduğu çıktı yarından itibaren kontrollü diyete başlıyorum . Ben dörtlü test yaptırmadım ikili iyi çıkınca gerek duyulmadı , inş sen güzel haberler alırsın CNm . Ayrıntılı ultrasonum da 9 Aralık'ta olucak .melegim34 nasılsın burda seni görmüşken yazayım dedim ne kadar zamandır girmiyordum seninle aynı gözüküyor doğum tarihimiz :) nasıl gidiyor hamileliğin en son hafta sonu bebeğimizin 4 lü testini yaptırdık sanırım ayrıntılı ultrasonla şeker yüklemesi yaptırmak kaldı sen neler yaptırdın nasıl gidiyor kontrollerin?
Bu seker yüklemesi nazil yapiliyor kuzum?Sağol tatlım sorduğum için , benim en son gebelik şekeri yüklemesi yapıldı ve şekerim olduğu çıktı yarından itibaren kontrollü diyete başlıyorum . Ben dörtlü test yaptırmadım ikili iyi çıkınca gerek duyulmadı , inş sen güzel haberler alırsın CNm . Ayrıntılı ultrasonum da 9 Aralık'ta olucak .
Testlerinin iyi çıkmasına sevindim canım şekeride bildiğin için düzenli beslenirsin sıkıntı olmaz :) Bu arada bebeğimiz kız olacak sen öğrendin mi cinsiyetini bende doktora sordum 2 li iyiyse neden 4 lü yapıyorsunuz dedim bir şeyler anlattı durdu anlamadım açıkçası kan ve idrar tahlili yaptırdı. Ayrıntılı ultrason kaçıncı haftalar yapılıyor? Şeker yüklemesi mi yaptırır bir ay sonra gittiğimizde yoksa ayrıntılı ultrason mu?Sağol tatlım sorduğum için , benim en son gebelik şekeri yüklemesi yapıldı ve şekerim olduğu çıktı yarından itibaren kontrollü diyete başlıyorum . Ben dörtlü test yaptırmadım ikili iyi çıkınca gerek duyulmadı , inş sen güzel haberler alırsın CNm . Ayrıntılı ultrasonum da 9 Aralık'ta olucak .
Canım doktorum hiç bahsetmeyince bende hiç gitmedim açıkcası zaten özele gidiyorum diye bir araştırayım bakalım.Ya canim gitsene orada asi yapiliyor kavurma çok önemli bu aşikar.bende yarin gidip yaptiricam.özele gidiyorum ben sağlık ocaginida ihmal etmiyorum ama
Bende almak isterim 1 cuzbende alabilirim 1 cüz. nezamana kadar bitirmemiz gerekiyor??
Bir gün öncesinden gece 12 den sonra sabaha hiçbirşey yemeden gidiyorsun kanını alıyorlar sonrasında icecek veriliyor iki saate yakın bekletilip tekrar kan alıyorlar . Bu iki kanın ölçümü yapılıp karar veriliyor CNm . Açlık 5.5 i tokluk ise 7.5 i geçince sorun oluyor .Bu seker yüklemesi nazil yapiliyor kuzum?
Canim Allah kabul etsin her hafta bir yasin okuycaz cumada toplu dua etcez sende katilabilirsin her hafta yapacagiz ve her cuma dua etcez.ister turcesinden oku ister arapca ister latincesinden tum annelere duyrulur.....oh maşallah kızlar almış gitmiş ne güzel allah kabul etsin hayırlı işlere vesile oluyorsunuz ben bilmiyorum arapçadan okumayı ama öğreniyorum yeni yeni Rabbim hepinizin hayrını kabul etsin inşallah
canım bu bence birazda senden kaynaklanıyordur büyük ihtimal şimdiye kadar hep düşünen taraf sen olmuşsundur, kısacası alıştırmışsındır onu rahatabende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(
Hiiiimmmm anladim canim.ama git bi kayit yaptir saglik ocaginaCanım doktorum hiç bahsetmeyince bende hiç gitmedim açıkcası zaten özele gidiyorum diye bir araştırayım bakalım.
Sen daha önce yaptırdın mı internnetn baktım da az önce 20. hafta falan diyor. Birde hangi aşıyı yaptıracaksın?Hiiiimmmm anladim canim.ama git bi kayit yaptir saglik ocagina
Sagol canim bilgilendirdi gün için.Bir gün öncesinden gece 12 den sonra sabaha hiçbirşey yemeden gidiyorsun kanını alıyorlar sonrasında icecek veriliyor iki saate yakın bekletilip tekrar kan alıyorlar . Bu iki kanın ölçümü yapılıp karar veriliyor CNm . Açlık 5.5 i tokluk ise 7.5 i geçince sorun oluyor .
tamam canım allah razı olsun bende okurum inşallah yazarım buraya cuma günüCanim Allah kabul etsin her hafta bir yasin okuycaz cumada toplu dua etcez sende katilabilirsin her hafta yapacagiz ve her cuma dua etcez.ister turcesinden oku ister arapca ister latincesinden tum annelere duyrulur.....
geçmiş olsun canım çok şükür gözün aydın :)Kızlarrrr ben geldim rabbime binlerce şükür hayırlı haberlerle geldim.meleğim kızım prensesim gayet sağlıklı....üstümden öyle bir yük kalktıki hafifledim sanki.1 hafta önde gidiyormuşuz doğumu 1 hafta öne aldık.
Canim yarin hemograma bakti doktorum onu goturucem bu asi dozlar halinde yapliyor simdi ilk dozu alicam 1 ay sonra ikinci doz oyle devam edecek doğumda oluşabilecek aksiliklere karsikoruyor.Sen daha önce yaptırdın mı internnetn baktım da az önce 20. hafta falan diyor. Birde hangi aşıyı yaptıracaksın?
Ayy valla bana birşeyler oluyor , bu herifler gerçek mi ya nasıl da sefil hareketlerde bulunuyorlar çok yazık , hamile bir bayana bile el kaldırma zayıflığında bulunan sefil böcekler kene den farkları yok . Hem onların çoçuklarını doğuralım hem bu muamele yuh diyesin var başka kelime bulamıyorum .. Rabbim görsün bu tipleri inş ve akıl fikir versin .bende bu tartışmaları yaşıyorum ikimizde çalışıyoruz ama ev kirasını dolap masraflarını benim karşılamamı istiyor erkek olarak senin vasfın ne diyesim geliyor ama boğazımda düğümlenip kalıyor işte bir de işi için adanaya gitmek zorunda 1 hafta kalıyor gitti mi aramasam aramıyor.en son giderken gece kavga ettik bardakları kırdı beni tuttu sarstı bende ittim onu ben hamileyim ne yapıyorsun sen dedim hamile olmadan önce böyle değildi bende çalışıodum ama kuruş harcatmıyordu bana yemeğe gittiğimizde bile hesabı bana ödettirio şimdi o kadar üzülüyorum ki hani artık hamileyim elim kolum bağlıymış onu bırakamazmışım gibi davranıyor bana o özelde çalışıyor ben memurum eve de ben kefil oldum kirayı ödemedi ödemezsen maaşına haciz gelir yine paşa paşa ödersin diyo bana :'(
Tetonoz asisi canimSen daha önce yaptırdın mı internnetn baktım da az önce 20. hafta falan diyor. Birde hangi aşıyı yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?