aynen öyle herkes çok bilmiş oluyor balım bu durumlarda ben toplamda 6 kilo aldım mesela hiç ekmek yemem ama tabi daha düzgün beslenmeye çalışıyorum çok yiyorsun çok kilo almışsın sen hamileliği 20 kiloyla bitirirsin ayyyyy insanı delirtirler ne dersen de üste çıkıyorlar insan da ister istemez etkileniyo
canım 1 cüzde ben alayım esime okuturum bende o arapca bilyo...benim niyetime okur bende dinlerim o kurken:) bu sevaptan mahrum kalmak istemiyorum:)Ben 1 tane alayim ama anca doguma bitiririm heralde 41 taneyi baska okuyacaklarimda var..
Bende arapçadan cüz okuyamam ama inşallah 41 tane yasin okurum yarın başlayayım inşallah günde iki kere okusak ama her zamanda müsait olamayız ama gebeliğin sonuna kadar okjnur bende okuyacagım inşallahcanım her birimiz 1 tane okusakta olur.önemli olan toplu ibadet yapmak 41 tane okumamız bir an da zaten zor...
Okuyalım canım :)
ALLAH KABUL ETSİN CANLARIMBende arapçadan cüz okuyamam ama inşallah 41 tane yasin okurum yarın başlayayım inşallah günde iki kere okusak ama her zamanda müsait olamayız ama gebeliğin sonuna kadar okjnur bende okuyacagım inşallah
Amiiinnnnn :)ALLAH KABUL ETSİN CANLARIM
kuzum ben 60 ile hamile kaldım şu anda da 66 kiloyum ama son iki ayda aldım bu kiloları çünkü ilk aylar istifra ediyordum dediğin gibi her lafa bir cevapları var muhakkak cinnet sebebi vallaCanim kac kiloyla hamile kaldin ki sen bende 64 oldumSaglikli duzenli beslenmeye calisiyorum ama elimde olan birsey degil sende uzme kendini sonucta biz isteyerek kilo almiyoruz yemesende bu sefer bebegi besleyemidi filan diye bik bik oterler kimseye yaranazmazsinnonun icin takma minisinde uzme
23 u yazdim canim..misscareful86 canım cüzler tükenmeden ben de alayım bir tane :)
24.cuzu yazdim sana canim..Canım 1cüz de ben alayım :)
bak ne dıcem ben iş arkadasım da hamıle 1 ay onde benden. 24. haftada ancak kıpırtıları hıssetmeye baslamıstı :=) sorun yok yanı releaxama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yokbirşey yoktur değil mi sizce de normal olabilir mi ki
Sağol güzel annem resimde yakıyorsun maşallah türkish delightcanım benim çok geçmiş olsun sıkıntılı bir durum bu allah kolaylıklar versin sana yardımcın olsun :)
Tamam canim sana da 25 i yazdim.. cumaya kadar 1 adet yasin okurum canim..canım 1 cüzde ben alayım esime okuturum bende o arapca bilyo...benim niyetime okur bende dinlerim o kurken:) bu sevaptan mahrum kalmak istemiyorum:)
Sağol tatlıımm Allah razı olsun bugünü atlatırsam akşam erken yatmayı planlıyorum inşallah çabuk ve sorunsuz geçerCanım benim kıyamam Allah yardımcın olsun benim yine istediğim vakit uyuma şansım var senin durumun daha zor
Eveet okuyalım tabi ki ben de cumaya kadar 1 tane okurum cuma da duasını yaparız iyi düşünmüşsün tatlımmkızlar bizde yasin okuyalımmı gebelikte 41 adet yasin okumak gerekliymiş arapca bilmedigim için dinliyorum ben telefodan sureleri, bizde yasin okuyalım kim katılmak ister yasin okumaya,her birimize 41 tane olacak sekilde paylasırız katılan sayısına göre müddet veririz.hem türkcesini hem latincesini okuyabiliriz isteyen istediğini okur
toplu yapılan ibadetler daha makbulmus
ben en cok sandalyede otururken bacak bacak ustune atıp hafıf one eğildigimde hissediyorum pıtırtıları. bak dene 2-3 dk o pozısyonda kal kasıklarına dogru pıtırdamaları hıssetcen.gumgur gumbur hıssetmıyosun zatenben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyor @aydaturk un söylediği gibi bende gaz falandır diyorum anlayamıyorum ki
kuzum ben 60 ile hamile kaldım şu anda da 66 kiloyum ama son iki ayda aldım bu kiloları çünkü ilk aylar istifra ediyordum dediğin gibi her lafa bir cevapları var muhakkak cinnet sebebi vallabu arada sen benden azsın
kuzum sen kaç kilo aldın ki
evet gaz oluncan karın ıcınde dolanıyor. ama bebek hareketı pıt pıt baslıyo bı anda gecıo, gaz gıbı degıl barız farklı benceKiz bebis hareketi onlargaz sancili olurmus genellikle
Sagil canim Allah razi olsun ne zamana kadar okuyacagiz canimTamam canim sana da 25 i yazdim.. cumaya kadar 1 adet yasin okurum canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?