2015 Nisan Anneleri

Canim kac kiloyla hamile kaldin ki sen bende 64 oldum Saglikli duzenli beslenmeye calisiyorum ama elimde olan birsey degil sende uzme kendini sonucta biz isteyerek kilo almiyoruz yemesende bu sefer bebegi besleyemidi filan diye bik bik oterler kimseye yaranazmazsinnonun icin takma minisinde uzme

canım her birimiz 1 tane okusakta olur.önemli olan toplu ibadet yapmak 41 tane okumamız bir an da zaten zor...
Bende arapçadan cüz okuyamam ama inşallah 41 tane yasin okurum yarın başlayayım inşallah günde iki kere okusak ama her zamanda müsait olamayız ama gebeliğin sonuna kadar okjnur bende okuyacagım inşallah

kuzum ben 60 ile hamile kaldım şu anda da 66 kiloyum ama son iki ayda aldım bu kiloları çünkü ilk aylar istifra ediyordum dediğin gibi her lafa bir cevapları var muhakkak cinnet sebebi valla bu arada sen benden azsın kuzum sen kaç kilo aldın ki

ama ama elimde değil ki hissetmek istiyorum gecikmiş gibi geliyor 21 haftalık olduk haka tık yok birşey yoktur değil mi sizce de normal olabilir mi ki
bak ne dıcem ben iş arkadasım da hamıle 1 ay onde benden. 24. haftada ancak kıpırtıları hıssetmeye baslamıstı :=) sorun yok yanı releax

kızlarr bı arkadass oncekı sayfalarda yazmıs hatırlayamıyorum sımdı de, demişki ;' bır hatım grubu kurulsa da bırsuru hatım ındırsek'' dıye. eşke musaıt bı arkadas bunu gorev edınse de bız de katılsak

mesela 5 hatım gurubu kurulsa hepsınde bı cuz okusak totalde 5 hatım bıtırmıs olsak ne guzel olur

Eveet okuyalım tabi ki ben de cumaya kadar 1 tane okurum cuma da duasını yaparız iyi düşünmüşsün tatlımm

ben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyor @aydaturk un söylediği gibi bende gaz falandır diyorum anlayamıyorum ki
ben en cok sandalyede otururken bacak bacak ustune atıp hafıf one eğildigimde hissediyorum pıtırtıları. bak dene 2-3 dk o pozısyonda kal kasıklarına dogru pıtırdamaları hıssetcen.gumgur gumbur hıssetmıyosun zaten

Ay bende su son 2 ayda aldim ilk dort ay ayy ben kilo almiyorum 7-8 kiloyla bititrim hamileligi diye geziniyordum ortalilkta 58-57 fi kilom ama bana cok almis gibime geliyor doktorum ne hikmetse normal dedi Saglok ocagindaki ebede fazla almissin minyon tiplisin dikkat et dediBende istemiyorum kilo almak ama elimde deil onu anladim ekmegi fazla tuketmiyorum yemegide abartmiyorum ama merden geliyo bu kilolar bu hizla cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…