2015 Nisan Anneleri

normaldir canm sütümüz birikicek artık içinde bundan sonra acı oluyomus hep :KK1::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canm degerın artmıssa sorun yok hiç üzme kendini ve bebişini dr ne güzel gec dollenme olabilecegini de söylemiş demek en basta stres yasamak varmıs bolbol dua et insan o zman rahatlıyo
Hadi hayirli olsun canim :) bebisi goruyormusun annesine erkenden burdayim demis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de aklıma gelmişken her sabah yumurta yiyrum bi de hurma aldım bugün ona başlayacağım onda da potasyum falan varmış birçok vitamin varmış bi de tavsiye ederim sana da

Cnm ben de her sabah yumurtayı atlamıyorum ama hurmayı duymamıştım onuda yiyelim bari saol cnm :)

bulantıyla sağlığın hiç alakası yok canım benım ısyerınden arkadasımın hiç bulanmadı sapasaglam normal dogurdu cocuguda cok saglıklı. kımılerının bulanmazmıs
Doğrudur herkeste olmuyormuş bulantı ama bulantı olmasıda bebeğin büyüdüğünü betahcg nin arttığını gösteriyormuş doktorum öyle demişti :)

Hadi hayirli olsun canim :) bebisi goruyormusun annesine erkenden burdayim demis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah sağol canımya ne zor iş bu bebek işi tamamen stres.dr çok şükür gebelik var dedi.şimdi sıra koruyup kollamakda ve büyütmekte.ben boşu boşuna panik olmuşum sanırım benim gebelik geç döllenme.düşün yerleşme kanamam bile pazardan beri minik 2 damla olarak oldu.sanırım bebişim tutundu bana teyzeleri kesildi kanama. :)

ah sağol canımya ne zor iş bu bebek işi tamamen stres.dr çok şükür gebelik var dedi.şimdi sıra koruyup kollamakda ve büyütmekte.ben boşu boşuna panik olmuşum sanırım benim gebelik geç döllenme.düşün yerleşme kanamam bile pazardan beri minik 2 damla olarak oldu.sanırım bebişim tutundu bana teyzeleri kesildi kanama. :)
Maşallah canım maşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. Dr ların da hemen düşük demesi telaş ettirmesine sinirleniyorum açıkçası. Zaten içimizde sürekli evhamlar var bi de dr böyle şeyler söyleyince daha beter üzülüyoruz. Çok sevindim bi kanamanın durmasına :)

Maşallah canım maşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. Dr ların da hemen düşük demesi telaş ettirmesine sinirleniyorum açıkçası. Zaten içimizde sürekli evhamlar var bi de dr böyle şeyler söyleyince daha beter üzülüyoruz. Çok sevindim bi kanamanın durmasına :)

lekeyi görür görmez aradım dr u çok şükür önemli bişey değil o yat dinlen dedi.bende dikkat ediyorum.dün akşam hep yattım.bugünde iş yerinde tuvalet dışında yerimden kalkmamaya çalışıyorum.bebeğim bana tutunmak için çabalıyor bende onu tutmak için.

Günaydın cnm gazdan galiba şişkinlik oluyo dünde bana yanda bi komşum söyledi bende şaşırdım kaldım valla :) Kimseye söylemiyodum hamileliğimi mecbur söyledim bildiği için :)
AYNEN CNMM DEDİĞİN GİBİ GAZDAN GALİBA YOKSA BNM İLKİMDE ÜÇÜZ OLDUĞU HALDE 4 AYLIKTAN SONRA ÇIKMIŞTI :KK66:

Öyle mi başın sağolsun çok geçmiş olsun inşallah bi daha Rabbim yaşatmasın canım sanada kimseyede :KK43: Benim ilk olacak yaşadıklarım çok farklı geliyor o yüzden tecrübesizim :)
amin canım inşallah:)evet her gebelik ayrı bir heyecan herşey güzel olacak hepimiz için inşallah canım:KK66:

haftam belli değilki pcosluyum 40-45 günde bir adet olurum düzensiz yani ama kese boyum 18 mm olduğunda yolk sac görünmesi gerekiyormuş canm ... Ekimde tüp bebek yaptırcaktım oda iptal oldu iki gün sonra kıştan ayarladığımız tatil var oda iptal ..Allahım bir bildiği vardır ne diyim herşey tepetaklak oldu
canım benim Allah yardımcın olsun boş gebelik hakkında bir bilgim yok ama bazen geç görülebiliyor yolk sac diyorlar tabiki doktorun daha iyisini bilir:KK43: umutla inan canım herşey güzel olacak en hayırlı zamanda inş.

Massallah ona :)

merhaba nisan anneleri bende sizinle ayni surecdeyim ins saglikli sorunsuz guzel bebislerimize kavusuruz kizlar sorum olacak ben 5 gun once gittmde bebegimin kesesini gordum karnim ortasi yerlesmis bebegim ama icinde henuz bebek gorunmuyordu onbes gun beklememizi istediler aranizda kesenin icinde bebegini goren kalp atisini duyan varmi ultrasyona sik girmekde zararliymis bebegin isitsel gelisiminde zarari var dedi doktor meraklar icersindeyim vakitde gecmiyorki aklim hep minigimle mesgul simdiden isim sıkandallari bile basladi cinsiyet belli degilken tahmini cinsiyet ve isimde bulunuyorlar bebesimi ne zaman kalp atisi cinsiyeti ogreneecem gecmiyor zaman

X